من درانک بودم وقتی اون حرفو زدم![]()
حالا درمورد خود بازی که نمیتونم نظر بدم، ولی از نظر گرافیک واقعا عالیه ....از اون بازیاس که نمایش E3 با خود بازی برابری میکنه !
من درانک بودم وقتی اون حرفو زدم![]()
حالا درمورد خود بازی که نمیتونم نظر بدم، ولی از نظر گرافیک واقعا عالیه ....از اون بازیاس که نمایش E3 با خود بازی برابری میکنه !
بیشتر نکات مثبت نفدها در مورد گرافیک عالی بازی و گیم پلی مهیج و فانش بوده
مهمهترین ایراداشم مشکلات PLOT و شخصیت پردازی داستانه
میانگین امتیازاش هم به نحو زیر:
.
Go Drun*k , You are home
به نظر من از E3 تا لانچ بازی خیلی روی نورپردازی و گرافیک کار کردن،اصلا یه چیز وحشتناکیه!!!
تازه این نکته هم هست که گیم OW هستش،اگه سبکایی مثل اکشن - ادونچر تا بکش برو جلوهای دیگه بود که دیگه واویلا بود.........
اصلا نمیتونم صبر کنم ببینم Nau*ghty Dog , Santa monica , Ready At Down و خیلی لز استدیو های خوب سونی چیکار میتونن بکنن با این حجم قدرت..............
بعدشم،شما گرافیک اولین بازیهای PS3 رو با آخریاش مثل Tlou مقایسه میکنی پشم و کرکت میریزه،دیگه فکر تا 5 سال دیگه از PS4 چی میخواد در بیاد.............
در کل بازی داستان زیاد گیرا و جذابی نداره،بخش داستانی هم خیلی کوتاه بود،من روی نرمال 7 ساعته تموم کردم،بیشتر مانور بازی روی نشون دادن قدرت های اولیه PS4 توی بحث فنی،مخصوصا پردازش هستش که حجم عظیمی از جزئیات رو علل خصوص توی صحنه های پر زد و خورد بالاتر از 30 فریم در ثانیه نشون............
جالبترین نکته برای من آخر بخش داستانی بود که داری با غول اخرمبارزه میکنی و حجمه ای از دود و سنگ و آتیش و نورهای مختلف رو کنسول باید پردازش کنه،نکته اینجاست که این کار خیلی راحت انجام میشد و دقیقا من احساس میکردم که بالاتر از 30 فریم داره اجرا میشه..............
این یعنی که نسل جدید تازه شروع شده و توی PS4 یه غولی خوابه که اگه بیدار بشه صنعت گیم رو از این رو به اون رو میکنه.................
بازی از زمان انتشارش در کل دنیا تاکنون بیش از 1 میلیون نسخه فروش داشته که این مقدار فروش سریع الفروشترین مقدار بین تمام نسخه های این فرانچایز بوده:
.In a press release, SCE Australia said global sales of InFamous: Second Son exceeded 1 million units within nine days of its March 21 western launch.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)