من یه آموزش از مکس هم تازگی توی مباحث آموزشی گذاشتم
من یه آموزش از مکس هم تازگی توی مباحث آموزشی گذاشتم
دوستان اینجا هم میتونید نظراتتون رو بگین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از فعالیتتون ، نمی خوام نا امیدتتون کنم ولی این آموزش پایه ، زیاد در اینترنت موجود هست و در این انجمن (البته بیشتر عکسهاشون پاک شده یا اصلا همچین تاپیکی موجود نیست).
من خودم به شخصه از کسایی هستم که حداقل 5 ساله دارم مکس کار می کنم ولی تا حالا نشده که این مطالب رو بخونم چون بهش نیازی نیست . هر کسی بسته به نوع تخصصی که دوست داره ، مدلینگ / رندرینگ / جلوه های ویژه / انیمیشن / و... باید قسمت های خودش رو یاد بگیره . نیازی نداره که همهی قسمت ها و دگمه های مکس رو یاد بگیره...
البته شما تاپیکتتون رو ادامه بدین تا یه تاپیک کامل در این مورد داشته باشیم چون الان که فکر می کنم تاپیک های دیگه ای که در این مورد هستن همه نصفه نیمه رها شدن یا عکس هاشون از بین رفته
اگه شما بالای انجمن سه بعدی رو ببیند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این تاپیک های قدیمی زیاد هست که میشه گفت این تاپیکی که شما گفتین از تازه ترینهاشون هست
ما که این همه گفتیم به هیج جا نرسیده ... وقتی نظم نباشه ، چه توقعی میشه از کاربران داشت تا بیان فعالیت کنن.
دارم میرم کفن بخرم واسه تظاهرات![]()
سلام
بابا چرا نامید میشین
مگه چندتا انجمن سه بعدی داریم که اینو بخوایم تعطیل کنیم
هرچند خرفه ای ها رفتن به سایت بغلی ولی بیاین اول یه مدیر فعال انتخاب کنیم که به سایت یه سر و سامونی بده بلکه دوباره رونق بگیره
بهترین کار هم برای رونق انجمن همونیه که گفتم باید هر روز نوبت یکی بشه که یه نمونه کار از توی نت بیاره تا دیگران روی تکنیک هاش نظر بدن
اینطوری تبادل دانش بین خرفه ای ها و مبتدی ها صورت میگیره که خیلی خوب هشت
بعدا هم به مرور اماده میشیم برای ساخت یک CG Trailer !!!
مثلا بازگشت Dark Prince به قصر های سلطنتی امپراتوری های پارس و بابل!....لامصب چه کیفی داره ادم اینو درست کنه!مو روی تن ادم سیخ سیخی میشه!!!![]()
من علاقه ی زیادی به تالار گرافیک دارم
بهترین انجمن گرافیگو داشتیم کمو بیش از مشکلات کاربران خوبمون و مدیران و ناظرهایی که رفتن با خبرم بهتره الان هرکس یه کار ساده رو توی مکس شروع کرده بیاد توی انجمن قرار بده همگی روش نظر بدیم اون آموزش من هم درسته زحمت زیادی براش کشیده نشده ولی نیتم فقط به روز بودن انجمن بود تا کاربران عزیز بیان هم فکری کنیم راجع به آموزش بتونیم مشکلات همدیگرو رفع کنیم
البته من زیاد حرفه ای نیستم توی مکس تازه شروع کردم ...
ممنون از دوستان
اینجا مشکلش فقط نداشتن مدیره که اصلا مدیره پی سی ورد بی خیالش شده
به نظرم وقت تلف کردنه ، بریم انجمن همسایه سنگین تریم
Last edited by smspersia; 01-12-2013 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)