ببخشید من همینجور مسئله و سوال واسم پیش میاد.
یه مورد دیگه هم که راجب threading هست اینه که . من یه فرم اصلی دارم که اول از همه اون فرم به اجرا در میاد و یک سری اطلاعات محاسباتی رو در یافت میکنه که این کنه ربطی به اس کیو ال و دیتا ست نداره و این کد ها هم مرتبط به هم هستند . یعنی باید یکی پس از دیگری اجرا بشند . به عبارتی اجرای هر یک از اون ها به اجرای قبلیش بستگی داره. این مورد هم یکمی زمان بر هست واسه همین می خوام واسش فقط فرم که پیغام لطفا صبر کنید داره براش بزارم . ولی میاد زیاد کار با threading رو بلد نیستم و وقتی ازش استفاده میکنم همه ی کد ها با هم اجرا میشوند و به مشکل بر میخورم. البته بدون threading هم استفاده میتونم بکنم ولی اون فرمی که میخوام براش پیغام توش بزارم یه جورایی هنگ میکنه. برای مثال اگه یه تصویر لودینگ متحرک براش بزارم یا حرکت نمیکنه یا خیلی دیر.
ممنون میشم توی این مورد هم راهنمایی بفرمایید.
یک مورد دیگه هم برام پیش میاد که وقتی توی برخی از کدهام که از دستور جوین استفاده میکنم و یک سری اطلاعات رو بر اساس جدول های دیگه به دست میارم . وقتی نتیجه به بدست میاد سطر های تکراری رو توی دیتاگرید میبینیم . مثلا فرض کنید آدرس رو از توی جدول دیگه جوین میگیرم . و آدرس تهران رو جستو جو میکنم و نتایج باید رکورد هایی با کد 2و3و4و8و10 به دست بیاد . توی دیتا گرید این سطر ها چندبار پشت سر هم نمایش داده میشه .
تقریبا به این شکل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید