یعنی اگه من همین رمی رو که دارم ۳ تا دیگه ازش پیدا کنم میتونم وصل کنم و کار میکنه ؟ اخه یه جا خوندم core i7 950 سه کاناله هست فکر کردم منظور اینه که فقط ۳ تا رم میشه وصل کرد بهش
یعنی اگه من همین رمی رو که دارم ۳ تا دیگه ازش پیدا کنم میتونم وصل کنم و کار میکنه ؟ اخه یه جا خوندم core i7 950 سه کاناله هست فکر کردم منظور اینه که فقط ۳ تا رم میشه وصل کرد بهش
منظور از 3 کاناله این نیست که فقط 3 ماژول ر میتونید استفاد کنید!
روی برد شما 6 تا جای رم هست، شما میتونید هر 6 تا رو هم زمان استفاده کنید، و هیچ مشکلی نیست!
تنها چیزی که باید رعایت کنید اینه که:
1:فرکانس/ولتاژ/تایمینگ تمام ماژول ها یک سان باشند!
2: تعداد ماژول ها ضریبی از 3 باشه! یعنی یا 3 تا یا 6 تا!
(البته نباشه هم کار میکنه، ولی برای استفاده حداکثری از قابلیت 3 کاناله بهتره این موضوع رعایت بشه)
بعد سوال بعدیم اینه که من رمم الان ۲۰۰۰mhz هست ولی تو Task manager نوشته ۱۳۳۳hz ! ( ویندوز ۸ ) و برنامه cpu z رو ریختم NB Frequency رو زده ۲۱۰۰ hz و DRAM رو زده ۵۰۰hz , این سرعت رم کدومه؟
شما دو شات از تب های مموری و spd برنامه cpuz بذاریدبعد سوال بعدیم اینه که من رمم الان ۲۰۰۰mhz هست ولی تو Task manager نوشته ۱۳۳۳hz ! ( ویندوز ۸ ) و برنامه cpu z رو ریختم NB Frequency رو زده ۲۱۰۰ hz و DRAM رو زده ۵۰۰hz , این سرعت رم کدومه؟
dram رو 500hz زده یا 533hz ?
کلا حواسم نبود! پردازنده شما فرکانس 800 و 1066 رو ساپورت میکنه و اگه فرکانس رم 1066 باشه، فرکانس DRAM میشه 533
اگه فرکانس بالاتر لازم داشته باشی، باید دستی ست کنی!
البت چون 3 کاناله هست،فرکانس پایین، زیاد مشکل ساز نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)