درسته پارسا ولی بزار منم یه چند تا دیگه به لیستت اضافه کنم حماسه همچین پرملات تر بشه
South Park: The Stick of Truth
Final Fantasy XV
Kingdom Hearts III
Deep Down
x
اگه همشون 2014 بیان اسم سال رو باید بزاریم Year of Dragons![]()
درسته پارسا ولی بزار منم یه چند تا دیگه به لیستت اضافه کنم حماسه همچین پرملات تر بشه
South Park: The Stick of Truth
Final Fantasy XV
Kingdom Hearts III
Deep Down
x
اگه همشون 2014 بیان اسم سال رو باید بزاریم Year of Dragons![]()
ولی باور داری سه تای اصلی همونان. میدونم![]()
در نظر بگیر این مسئله رو که Bethesda نشسته داره خوب دقت میکنه اینا چی کار میکنن و توی Elder Scrolls بعدی جواب بده. عنصر داستان پردازی و شخصیت پردازی رو اضافه کنن؛ I'm Sold!
واقعیتش بگم پارسا همشون رو به دیدگاه اصلی نگاه میکنم فقط به غیر از همین دراگون ایج
من دراگون ایج 2 رو تموم نکردم تا قسمت اولش ریشه ها تا ابد به عنوان برترین نقش افرینی نسل تو قلبم بمونه.
خیلی کم موراد پیش میاد که متا و نظر کسی دیگه جز خودمو ملاک قرار بدم ولی اگه این قسمت هم متاش زیر 85 بشه من پرونده عصر دایناسورهارو تا ابد تو قلبم میبندم![]()
تریلر جدیدی منتشر شده که لوکیشن ها و موجودات مختلفی {Giant, Dragon , ...} رو نشون میده، توصیه می کنم ببینید [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر خوبی بود! بیشتر هم محیط های مختلف و آب و هوا رو نشون داد که گرافیک خیلی خوب بود!
Last edited by hosseincode2008; 09-03-2014 at 19:28.
تو شماره اخير مجله oxm يه پيش نمايش مفصل با مطالب كاملا مفيد با كلي اسكرين شات از بازي و اژدهاها و كاراكترا و ....كه همشونم از داخل بازي گرفته شده چاپ شده كه من عكس صفحات مربوط به اين بازي رو أپلود كردم.....طرفداراي بازي از دست ندن:
.
از دیروز تا امروز خبرهای زیادی داشتیم:
تاریخ عرضه بازی در قالب تریلر جدیدی که منتشر شد، مشخص شد:
بازی در 7 اکتبر مقارن با 15 مهر برای PC , PS3 , PS4 , X360 , XOne عرضه میشه.
از کاور آرت بازی رونمایی شد، طرح زیبایی هست: {برای دیدن سایز بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید}
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من یه 10 20 باری فکر کنم تریلر رو دیدم
خیلی چیزهایی که نشون دادند رو قبلا دیده بودیم یا توی توییتر و ... لو رفته بود ولی باز هم خیلی خوب بود از حرکت Rouge توی تریلر خیلی خوشم اومد امیدوارم تو این قسمت حسابی رو این کلاس کار بشه و فقط روی mage تمرکز نشده باشه
چیز های جدید و مهمی که تریلر داشت:
قیافه جدید Leliana که خیلی عوض شده و به نظرم عالیه
محتوای مخفی: Leliana
و یه شات از همه ی همراهان توی بازی
افرادی که توی عکس هستند به ترتیب از چپ به راست Cullen Vivienne Varric Cole Solas Cassandra Inquisitor iron bull unknown Leliana sera unknown unknown
اطلاعات فعلا درباره ی اینها خیلی کمه ولی به زودی برای برای هر کدومشون توی بلاگ bioware بیوگرافی گذاشته میشه و اگه برسم همه رو ترجمه میکنم میذارم توی پست اول
محتوای مخفی: Companions
این دو تا لاین هم قشنگ بودند
Varric: Might wanna watch yourself, It's raining demons out here
Inquisitor:Whatever we were before ... we are now the Inquisiton
Last edited by farzan311; 23-04-2014 at 02:52.
Leliana نگو بلا بگو
شام اخر که میگن همینه : دی
نمایش بازی توی E3 خیلی کوتاه بود ولی تریلر جالبی بودش
اگه فقط تریلر اون توی کنفرانس مایکروسافت رو دیدین بهتره ویدئوی دموی بازی توی E3 رو هم ببینید که حدودا 10 دقیقه گیم پلی بازیو نمایش میده:
توی این ویدئو یکی از اعضای گیم اسپات با Mark Darrah تهیه کننده بازی مصاحبه می کنه و در عین حال لحظاتی از دمو بازی رو هم نشون میده
گیم پلی بازی رو که می بینم به نظرم خیلی شبیه بازی هایی مثل ویچر و اسکاریم هستش و من هر چی فکر کردم باز شبیه شماره یک نیست و کلا بیشتر به اکشن نقش آفرینی می خوره
نقشه ها به نظر بزرگه و باید خیلی از مدت بازی رو به گشت و گذار گذروند و حتی جالبه برای اولین بار توی این سری میشه اسب هم سوار شد!
در مجموع گیم پلی بازی خوب بود ولی چیز خاص و مثلا شاهکاری توش ندیدم
فقط یه نکته مثبتش این بود که با اینکه بازی رو کنسول داشت بازی میشد بعضی جاها از دوربین ایزومتریک هم استفاده میشد و فکر کنم توی پی سی بشه دیگه قشنگ بشه از این دوربین استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)