پیشنهاد من Gigabyte GA-Z87-HD3
پیشنهاد من Gigabyte GA-Z87-HD3
در کنار پیشنهاد آقا علیرضا عزیز من Z87X-D3H رو هم بهتون معرفی می کنم که 770 تومن تقریباً قیمتشه !
البته مورد پیشنهادی آقا علیرضا جوابگوتون خواهد بود !![]()
یک سوال برام پیش اومده این سری مادربرد های گیگا چرا رم های بالای 1666 رو ساپورت نمیکنن ولی مثال ایسوس مادربردش تا 2200 بدون اور کلاک ساپورت میکنه؟
و آیا 2 تا رم 8 گیگ 1666 بزارم جبران میشه؟
منظورتون دقیقا کدوم مدل هست؟ به عنوان نمونه همون مدلهای پیشنهادی تا فرکانس 2600 و حتی بالاتر رو هم برای رم ساپورت میکنن و مشکلی نیست.
نوع و مدل مادربورد تاثیری نداره و برای استفاده از رم با فرکانسهای بالا ( علاوه بر اینکه مادربورد باید ساپورت کنه ) باید با افزایش فرکانس پردازنده به اونها دسترسی پیدا کنین.
يعني هميشه بايد تو حالت اور كلاك باشه. اين ضرر نداره براي سيستم كه تو حالت اور كلاك باشه هميشه؟
و اگه دو تا رم فركانس ١٦٠٠ بزارم روش جمع فركانس ٣٢٠٠ ميشه؟
Last edited by alex_metal; 29-10-2013 at 11:47.
اگر اور اصولی انجام بشه ، سیستم همیشه در حابت اور هست و هیچ مشکلی نیست.
خیر ، هرکدوم از رمها در فرکانس 1600 ست میشن و عمل میکنن.
خود مادربرد ها گزينه اتوماتيكي دارن براي اور كلاك ؟
بعضی مادربوردها این قابلست رو دارن که به حالت توربو معروف هست که سیستم رو تا حدودی اور میکنه.
ببخشيد من تا حالا خيلي زحمت دادم به دوستان واقعا خيلي ممنون از همه بابت كمك و راهنماييتون.
لیست قطعات تقریبا نهایی من اینه
cpu:
intel 4770k
-----------------------
RAM:
رم DDR3 1600 میخوام ولی تو مارکش موندم 8 گیگ یا ...
-----------------------
VGA
:
GTX780 3GB
GTX770 oc windforce 3x4GB
GTX770 ocwindforce 3x2GB
و این oc که تو بعضی مدل ها نوشته یعنی چی؟
-----------------------------------
power:
GREEN BP850B-OC
-----------------------
H.D.D
WD caviar Black 2TB sata3 64mb 7200rpm
-------------------------------------
SSD
ADATA sx910 128GB sata3
CORSAIR Force GS 120GB
و در آخر از بين اين مادربرد های گیگابایت يكي رو بر مي دارم كه به ترتيب علاقه مي نويسم به نظر شما كدام بهتره ? البته تو این چند روز به کمک شما دوستان عزیز یک چیزهایی یاد گرفتم در مورد اورکلاک.ولی تا حالا اورکلاک نکردم چون سیستمم خیلی قدیمیه یادم رفته مادربرد الایت پردازنده سلرونه. 9 ساله دارمش!!! دیگه نفس های آخرشه
Z87x-oc force
Z87x-oc
G1 sniper 5
Z87x-d3h
z87x-hd3
Last edited by alex_metal; 30-10-2013 at 08:03.
خواهش ميكنم اگه امكان داره زود جواب بدين فقط مادربرد رو بفرماييد چون ديگه فردا ميرم سفارش بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)