اوه اوه با یه بدبختی تونستم از این مرحله بگذرم ( اونم با unlocated کردن کل هارد)
مایکروسافت واقعا نفهمه
اوه اوه با یه بدبختی تونستم از این مرحله بگذرم ( اونم با unlocated کردن کل هارد)
مایکروسافت واقعا نفهمه
پس دوستان یادتون نره حتما قبل از نصب ویندوز 8.1 از اطلاعات حیاتیتون یه پشتیابی بگیرین / البته میتونین بعد از پاک کردن درایو c اگه نتونستین ویندوز رو نصب کنین بیخیالش بشین و به راحتی همون 7 رو نصب کنین
منم امروز می خواستم واسه دوستم نصبش کنم اینجوری شد جون اطلاعات مهمی داشت بیخیال 8.1 شدیم و همون 7 روی نصب کردم
ولی یکی مثل خودم که همه ی اطلاعاتم رو تو یه هارد دیگه دارم راحت نصبش کردم و ردیف شد البته بعد از کارای صفحه ی قبل و fdisk کل هارد!
نکته جدید! اگه پارتیشن رو با 8.1 پاک کردین و نتونستین نصب کنین دیگه ویندوز 7 هم نمیتونین نصب کنین! البته این اتفاقات فقط روی بعضی کامپیوترها حادث میشه!
Last edited by Y@var; 27-10-2013 at 10:05.
اين مشكل براي منم اتفاق افتاد آخرش كوچ كردم به ايكس پي
متاسفانه هارد اضافه ندارم كل هاردم پر از ديتا هستش .![]()
دوستان احیانا هیچ کدومتون با ultra iso فلش بوتتون رو درست نکردید؟!
آخه دوستان با فلش به راحتی پارتیشن بندی کردن گفتم شاید مشکل از برنامه ای هستش که باهاش فلش بوت میسازیم!
دوستان من چیکار باید بکنم؟در مرحله نصب ویندوز 8 درایوها شناسایی نمشن(فقط با بروز قابل دستیا بی هستن ولی قابل نصب روی درایو نیستن)ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نداشت.
منم این مشکل رو دارم.لطفا کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)