من تا حالا استفاده نکردم!
بهتره منتظر باشی تا کسی که قبلا استفاده کرده راهنمایی بکنه!
من تا حالا استفاده نکردم!
بهتره منتظر باشی تا کسی که قبلا استفاده کرده راهنمایی بکنه!
من همیشه از این اسپری ها برای تمیز کردن تمام قطعات سیستم استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده فقط مواضب باش کاملا خشک بشه که معمولا بعد از 1 ساعت دیگه اثری نمی مونه
ولی با چند نفر صحبت کردم استفاده ارش رو توصیه نمی کردن
مشکلی نداره میتونید از سیستم استفاده کنید.....
ماده ی زمینه ای این اسپری ها هیدروکربن هایی عموما از نوع اتان و یا پروپان و از این دست هست که مایع شده. بهمین دلیل تمایل زیادی هم به تبخیر داشته و همین باعث تولید سرمای زیاد و حالت یخ زدگی روی قطعات و مادربورد میشه. ولی این محلول قابلیت رسانایی برق نداره که بخواد باعث اتصالی بشه اما چون :
1. دمای کاری بسیاری از قطعات الکترونیک رایج بالای 5 درجه توصیه شده
2. تولید سرمای زیاد روی مادربورد باعث میشه بخار آب هوا هم در اطراف قطعات، دچار چگالش و یخزدگی بشه و بعد از مدتی که تدریجا گرم شد به رطوبت آب تبدیل میشه
3. گازهای اتان و پروپان آتش گیر هستند
پس کار درستی نیست که بلافاصله بعد از مصرف اسپری (ولو استفاده ی موضعی) اقدام کنید به روشن کردن مادربورد و یا در ضمن روشن بودن دستگاه از این اسپری استفاده کنید. باید بذارید به دمای اتاق برسه و کل رطوبت ها تبخیر بشه و بعد روشن کنید
به همین دلیله که در اورکلاکهای سنگین هم که با خنک کننده هایی مثل نیتروژن مایع و یا هلیوم مایع صورت میگیره باید سطح مادربورد رو با موم پوشاند تا همین میعان و یا چگالش بخار آب هوا باعث آسیب به مادربورد نشه!
سلام.
اگر خمیر استاندارد باشه و کیفیت مناسبی داشته باشه، نباید تحت هیچ شرایطی خشک یا سفت بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)