من از همه ی شما در مورد الکترونیک کمک می خوام.با تشکر.
من از همه ی شما در مورد الکترونیک کمک می خوام.با تشکر.
من از همه ی شما در مورد چگونگی یادگیری الکترونیک کمک می خوام.با تشکر.
سلام...نوشته شده توسط reza3600
دوست عزيز طراحي مدار اونم واسه كسي كه تازه مي خواد شروع كنه زود نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه كم زيادي زوده!!!
به علاقت جهت بده . يعني چي كه دوس داري طراحي كني؟ در ضمن اين روزها طراحي شغل به حساب نمياد يه تفريحه عشقه بازار ايران تحمل توليد نداره دور و برت و نگاه كن ، چن تا وسيله مي بيني كه به ظاهر اينجا ساخته شدن ولي وقتي پي اش و مي گيري واردات چيني از آب در ميان؟ نمي خوام نا اميدت كنم ولي ... از خيل اون همه آدم كه علاقه به اين رشته دارن 80-90 % كه مخشون تحمل طراحي رو نداره ! بقيه هم وقتي وارد گرداب بازار مي شن مي فهمن اشتباه كردن . به نظر من اول چاله رو بكن بعدش برو ياد بگير اين روز ها با( نت) همه چي سريع پيش ميره ! اول سفارش كار پيدا كن!!!
با عرض سلام
من دانشجوی ترم 4 رشته ی مهندسی برق گرایش الکترونیک هستم از شما می خوام که کتابهای بیشتری در زمینه ی الکترونیک به من معرفی کنید.و اینکه چه طوری می تونم در این رشته موفق باشم.با تشکر.
نوشته شده توسط whoami
شما با اين حرفها اين دوستمون نا اميد مي كني
به نظر من يه سري كتاب تو بازار هست به نام الكترونيك كاربردي و چند جلد هستش با اونا شروع كني بهتر هستش
موفق باشي
با سلام
0-علاقه علاقه شرط يادگيري علاقه
1- رياضي و انگليسي مثل نون بايد برات باشه
2-دروس پايه مدار -الكترونيك0 ديجتال
3-يا علي كارعملي
والسلام![]()
بهتره اول بدوني از الكترونيك چي ميخواي اونوقت من كمكت ميكنم
اول سلام
راستش مشکل من این هست که من نمی دونم چی از الکترونیک می خوام واقعن سردرگم شدم آخرش چی میشه خدا می دونه
منو راهنمایی کنید و در مورد این رشته بیشتر توضیح بدید.شاید بهم بخندید!ولی اصلن برام مهم نیست من فقط می خوام راهمو پیدا کنم.یه جواب درست و حسابی به من بدید با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)