بله ساپورت میکنه.مال شما دو هسته ای هستش.
بله ساپورت میکنه.مال شما دو هسته ای هستش.
ضمنا دوست عزیز اگر شما بخواهید از رم بالای 3 گیگ استفاده کنید نیاز دارید که ویندوزتون 64 بیتی باشه ، چون 32 بیتی تا 3.5 گیگ (فکر کنم و یا 3 گیگ) ساپورت میکنه.
پس اگه 4 گیگ رم داشته باشید و بخواهید از هر 4 گیگش استفاده کنید اول باید cpu تون 64 بیتی باشه و دوم ویندوز 64 بیتی روش نصب باشه.
دوست عزیز CPU هایی که الان تولید میشن تقریبا اکثر قریب به اتفاق شون از تکنولوژی 64 بیت پشتیبانی میکنن. روی خود CPU یا جعبه اون هم حک میشه. با جستجوی مدل اون توی اینترنت هم می تونید اطلاعاتش رو به دست بیارین.
سیستم های 64 بیتی از نظر سایر مشخصات سخت افزاری مثل رم و گرافیک تفاوتی با 32 بیت ندارند. یعنی این طور نیست که مثلا شما برای سیستم 32 بیتی احتیاج به 2 گیگا بایت رم داشته باشین حالا اگه بخواین 64 بیت نصب کنید باید حتما 3 گیگا بایت داشته باشین. نه این طور نیست. (البته این رو هم بگم که این از نظر اصل تکنولوژی هست اما سیستم عامل ممکن هست متفاوت باشه. مثلا ویندوز 8 32 بیتی نیاز به 1 گیگا بایت رم داره و 64 بیتی نیاز به 2 گیگا بایت رم. یا ویندوز 8 32 بیتی 16 گیگا بایت فضا در هارد میخواد و 64 بیتی 20 گیگابایت)
CPU فعلی شما دو هسته ای هست و از تکنولوژی 64 بیت هم پشتیبانی میکنه.
Last edited by reza41; 24-10-2013 at 14:47.
من رم ام 4گیگ هست.این حرف واقعا صحت داره؟الان توی properties رم من زده 4gb و usable زده 3.50
64 بیت(گیگا بایت) 32 بیت(گیگا بایت) نسخه 192 4 Ultimate 192 4 Enterprise 192 4 Professional 16 4 Home premium 8 4 Home basic 2 2 Starter
دوستان الان cpu ها چند هسته ای هست ؟
مثلا اخرین هسته ای برای ویندوز اومده چیه ؟
اصلا فرق بین رام و cpu توی سیستم چیه و هر کدوم چه کاری انجام میدن ؟
مرسی
رم حافظه ی دستیابی تصادفی هست که بعد از خاموش شدن رایانه پاک میشه.هر برنامه ای که اجرا میشه به رم منتقل میشه و بعداز پایان خارج میشه.cpu یا پردازنده دستورات رو پردازش میکنه.
CPU های متداولی که تو بازار یافت بشه تا هشت هسته اومده.
البته CPU های خاصی هم طراحی شدن که تو بازار نیستن لا اقل در بازار ایران نیستن و حتی تا چهل هسته هم براشون طراحی شده ولی بیشتر اینا فقط برای آزمایشگاه هست.
خیلی به رم و گرافیک ربطی نداره. رم بیشتر از 2 گیگ خوبه و جواب میده.
Last edited by hamed_yazdani; 24-10-2013 at 18:15.
من متوجه نشدم.برداشت این جدول چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)