بستگی به کارایی داره برا بعضیا ممکن کافی باشه به نظر من بمون 32 گیگ رو بخر بهتره که دیگه خیالت راحت باشه کم نیاری.اره دیده شده بعضی از صفحه نمایش ها خط باریک داشته نگاه کن این مشکل رو نداشته باشه.راستی بررسی سایت نارنجی رو هم نگاهی بنداز
بستگی به کارایی داره برا بعضیا ممکن کافی باشه به نظر من بمون 32 گیگ رو بخر بهتره که دیگه خیالت راحت باشه کم نیاری.اره دیده شده بعضی از صفحه نمایش ها خط باریک داشته نگاه کن این مشکل رو نداشته باشه.راستی بررسی سایت نارنجی رو هم نگاهی بنداز
چند روز باید منتظر بمونم تا بیاد؟ما و تفاوتش چقده 16 با 32/؟![]()
داداش مشخص نیست کی بیاد ولی اگر هم بیاد نهایتن 200 میره روش
به نظر من صبر کن تا نکسوس 5 بیاد اونو بخر
اگر هم نمیتونی صبر کنی یه galaxy s4 i9505 بگیر که 4 هسته ایه و مشگل گرماش کمتره مصرف باطریشم کمتره
البته اگه با 16 گیگ جی 2 مشکلی نداری 100% اونو بخر
به نظر من یکم پول بیشتر بذاری یه نوت 3 بگیری خیلی بهتره. فیلمبرداریش 4k هست 13 مگ دوربین داره. باقی مشخصاتش هم خیلی شاخه!
به نظر من همون اس 4 رو بگیر اصلشو که هشت هسته ای به نظر من از ایفون بهتره کلا ایفون راسته کار ایرانی جماعت نیست
این مدل فلش مموری ساپورت میکنه با کابل تبدیل؟اگه ساپورت میکنه حله
راست گفتی
الانم ایفون 5 داریم اما استفاده نمیتونم ازش کنم به اون صورت![]()
از اونجایی که میگن اس 4 خیلی موفق نبوده سامسونگ قرار شده اس 5 رو اول همین امسال وارد بازار کنه. یه سرچی هم در این مورد بکن بدک نیست!
به نظره من همون s4 چهار هسته ای رو بگیر. همه جوره جواب میده . در ضمن G2 به نظرم 16 گیگش بی مصرفه. آخه تو فلش نمیشه که بازی و برنامه نصب کنی. در ضمن اونوقت باید کابل و فلش رو هم باید با خودت حمل کنی.بازم اگه 32 گیگ بود یه چیزی
در ضمن تا اس 5 بیاد و قیمت کم کنه و ... فکرکنم یه چند ماهی طول بکشه.
چشم ال جی جی 2 گرفته اما نمیتونم با 16 گیگش کنار بیام اعصابم رخته بهم تا کی باید صبر کنم 32 بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)