تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: خرید کدام مدل رو پشنهاد میکنید LG-47LA6600 یا LG-47LA7400

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست عزیز سونی یک سری از مدلاش مثل w804 تو بانه مالزیش هم هست یکمی گرونتره.مشکل اینه که تو جمهوری سونی والجی تو یک فروشگاه کنار هم نیست که تو بتونی با هم تصویرش رو مقایسه کنی.میتونی الجی رو با الجی مقایسه کنی سونی رو با سونی مثلا w804 رو کنار r550 دیدم که 804 تصویرش بهتر بود 904 رو دیدم که به مراتب از 804 بهتر بود.تو الجی مدلی که واقعا تصویرش نسبت به مدل دیگه ای از الجی بهتر باشه ندیدم حتا 8600..فکر میکنم دموها یا فیلم هایی که تو فروشگاها میذارن برا سونی کیفیتشون بهتره و تلویزیونها تصاویرشون شارپتر میشه.الجی و سامسونگ اینجوری نیستن تصاویرشون به نظر من یکمی ماته حتا سامسونگ سری 8 که اینهمه تعریف میکنن به نظرم از سونی سری 9 ضعیفتر بود.اگر میشد که تلویزیونها رو با یک کالیبره و یک فیلم مقایسه کرد مشکل حل بود. فیلم های دیجی کالا رو هم دیدیم.با اینحال منم نظرم رو الجی هست به خاطر مناسب بودن قیمت با کیفیتش.لطف میکنی راجع به اون مینویسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست من اینطور که من مطالعه کردم همون LG در حال حاضر بهتره، برای آشنایی با امکانات و مقایسه ی برخی از ویژگیهای گمراه کننده به سایت خوب zoomit هم یکسری بزن، در کل تصاویر تلویزیونهای پلاسما از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنن اما مصرف برق بیشتر و عمر کوتاه تری نسبت به LED و LCD دارن بطور مثال پلاسماها دو برابر مصرفشون بیشتره. LED ها هم کمی مصرفشون کمتر از LCD هات چیزی معادل 10 کیلووات ساعت.
    خلاصه رفرش ریت رو زیاد در نظر نگیر چون به چشم نمیاد!
    sony هم خواستی بگیری حتما از بانه بگیر اگه نمیتونی بری بانه مارکت.
    خلاصه یکسری چیزا بیشتر دروغه و برای تبلیغاته! تو همون سایت دستت میاد چی میگم. فعلا

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

دوست من اینطور که من مطالعه کردم همون LG در حال حاضر بهتره، برای آشنایی با امکانات و مقایسه ی برخی از ویژگیهای گمراه کننده به سایت خوب zoomit هم یکسری بزن، در کل تصاویر تلویزیونهای پلاسما از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنن اما مصرف برق بیشتر و عمر کوتاه تری نسبت به LED و LCD دارن بطور مثال پلاسماها دو برابر مصرفشون بیشتره. LED ها هم کمی مصرفشون کمتر از LCD هات چیزی معادل 10 کیلووات ساعت.
    خلاصه رفرش ریت رو زیاد در نظر نگیر چون به چشم نمیاد!
    sony هم خواستی بگیری حتما از بانه بگیر اگه نمیتونی بری بانه مارکت.
    خلاصه یکسری چیزا بیشتر دروغه و برای تبلیغاته! تو همون سایت دستت میاد چی میگم. فعلا
    حرفت راجع به کیفیت پلاسما درسته ولی نه هر پلاسمایی
    مثلا پلاسماهای پاناسونیک که قیمت هاشون دیگه ارزونشون 7 تومنه
    راجع به حرفت درباره برند هم کاملا موافقم
    ال جی تنها برندیه که قیمتاش نسبت به امکاناتی که ارائه میده نسبتا واقعیه و ارزش خریدت رو نسبت به هزینه ای که میکنی حفظ میکنه
    در ضمن نگران اون یکم پررنگ تر بودن رنگ های سونی به خاطر موتورهای اختصاصیش نباش.شما با یه کالیبره درست میتونی رنگ هارو زنده تر از اون هم بکنی تو ال جی
    راستی دوست عزیز قیمت های بازار رو با دی جی کالا یه مقایسه بکن به نظرم دیجی کالا هم خوب قیمت داده واسه LA74000

4. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بالاخره مدل 47LA7400 رو خریدم، برنامه اش هم آپدیت کردم.. همه چیز مخصوصا قابلیت 3D از کیفیت قابل قبولی بر خوردار هستش.. تنها مشکلم با این TV تا امروز فقط زیرنویس SRT فارسی هست که برای نمایش صحیح فارسی هر بار که روشن میکنم باید تنظیمش کنم تا فارسی رو درست نمایش بده.. کالیبره شدن صفحه با یک آموزش خیلی جالب از خود تلویزیون امکان پذیره و تصویر خیلی جالب میشه بعد از کالیبره شدن. صدا نسبت به تلویزیون LED خیلی مناسبه با ووفری که این تلویزیون داره صدا خیلی تغییر کرده و بیس نسبتا مناسبی از اون شنیده میشه. خلاصه فیلمهای FHD خیلی خیلی کیفیت خوبی داره.. تصویر سونی هم در کنار LG دیدم تفاوت زیادی بین اونها نیست تصاویر دو بعدی سونی نسبت به تصاویر LG تقریبا 5 تا 6 درصد بهتر بود. که با چشم زیاد متوجه آن نمیشدم.

6. این کاربر از Ninel Studio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز
    Last edited by mosicr77; 30-10-2013 at 11:29.

8. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مبارک باشه.از استفادش لذت ببری.دوست عزیز میشه بگی با LA6600 مقایسه کردی کیفیت تصویرشون چقدر فرق داشت؟ راجه به تصویرش میتونه بیشتر توضیح بدی تو تلویزیون ایران و ما.هوا.ره چطوره؟ کلا تصاویرش مات نیست؟ رنگ بدنه این مدل تو ذوق نمی زنه؟

10. این کاربر از m_semiari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

مبارک باشه.از استفادش لذت ببری.دوست عزیز میشه بگی با LA6600 مقایسه کردی کیفیت تصویرشون چقدر فرق داشت؟ راجه به تصویرش میتونه بیشتر توضیح بدی تو تلویزیون ایران و ما.هوا.ره چطوره؟ کلا تصاویرش مات نیست؟ رنگ بدنه این مدل تو ذوق نمی زنه؟
    نسبت به سونی مات تره دوسته عزیز ولی نه اونقدرکه فکر کنی
    شما یه w804a سونی بخری روی شبکه های sd کیفیت بهتری خواهی داشت نسبت به ال جی(البته یکمکی)در ضمن برای شبکه های sd به نوع ر س ی و ر ت بستگی داره که کیفیت خروجیش چطور باشه

12. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بالاخره مدل 47LA7400 رو خریدم، برنامه اش هم آپدیت کردم.. همه چیز مخصوصا قابلیت 3D از کیفیت قابل قبولی بر خوردار هستش.. تنها مشکلم با این TV تا امروز فقط زیرنویس SRT فارسی هست که برای نمایش صحیح فارسی هر بار که روشن میکنم باید تنظیمش کنم تا فارسی رو درست نمایش بده.. کالیبره شدن صفحه با یک آموزش خیلی جالب از خود تلویزیون امکان پذیره و تصویر خیلی جالب میشه بعد از کالیبره شدن. صدا نسبت به تلویزیون LED خیلی مناسبه با ووفری که این تلویزیون داره صدا خیلی تغییر کرده و بیس نسبتا مناسبی از اون شنیده میشه. خلاصه فیلمهای FHD خیلی خیلی کیفیت خوبی داره.. تصویر سونی هم در کنار LG دیدم تفاوت زیادی بین اونها نیست تصاویر دو بعدی سونی نسبت به تصاویر LG تقریبا 5 تا 6 درصد بهتر بود. که با چشم زیاد متوجه آن نمیشدم.
    مبارک باشه دوست عزیز...
    خدا رو شکر که از خریدت راضی هستی... ان شالله که 30 40 سال بی دردسر برات کار کنه، حالشو ببری...

فقط بی زحمت هر وقت فرصت کردی میشه باهاش یه فوتبال تماشا کنی!؟
    می خوام ببینم موقعی که دوربین در حال حرکت هست، آیا بلوک های سبز رنگ غیرطبیعی روی پنل شما ظاهر میشه یا نه؟
    سپاس...

14. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فوتبال که هنوز ندیدم! هر کی هم میخواد تصویر تلویزیون LG و Samsung و Sony و... رو با هم مقایسه کنه بره هایپر استار اونجا یه تست بگیره دستش میاد. در مورد رنگ فریم تلویزیون LA7400 باید بگم نقره ای و مشکی داره اما من مشکیشو از نزدیک ندیدم ولی نقره ایش چون روشن هستش به نظر من قشنگتره چون کمتر به چشم میاد و انگار TV رو هوا دیده میشه. این بیشتر سلیقه ای هستش یه مورد دیگه من Skype رو ندارم حتی سرچ هم میکنم توی App store پیداش نمیکنم کسی میتونه بهم کمک کنه؟ فکر کنم گلدیران زحمت حذفش رو کشیده!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تصویر این دو تفاوت چندانی که به چشم بیاد نداره ولی در کل سرعت رفرش (مابین فریم ها) در 7400 (800) در 6600 (400) هستش که در فیلمهای پر سرعت کمی تاثیر مثبت میذاره و فریم پائین 7400 کمی هم باریک تره و رنگ نقره ای هم داره اما 6600 به مشکی نزدیک تره.. (نوک مدادی)
    راستی از 47 اینچ کمتر نگیرید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •