مرسی. باز کردم. فقط سه تا قسمتش را میشد تیک زد و remove کرد:
hidden files/folders
hide file extension
system files'folders
من دوتای اولی را انتخاب کردم و حذف کردم ولی دومی را ترسیدم. restart کردم ولی بازم نشد. دومی را حذف کنم چیزی پاک نمیشه؟
شما به مسیر زیر برید و این فایل رو اجرا کرده و ادامه ی حذف کردن برنامه را برید
داخل پوشه های زیر را در حالت Safemod حتما کاملا پاک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه فایل Hosts شما مشکوک هستش
من فایل Hosts خودم رو قرار میدم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستین یا جایگزین کنید یا با برنامه ی نات پد، محتویات داخل فایلی که من گذاشتم رو داخل فایل خودتون کپی کنید.
اگه نشد، در حالت Safemod نیز امتحان کنید.
همچنین با برنامه ی CCleaner سیستم خود را پاکسازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت ریجستری را نیز Fix کنید
Last edited by Captain; 20-10-2013 at 11:29.
اگه من بودم همشو پاک می کردم برای راحتی کار به قسمت setting و سپس scaner setting برید و سه گزینه آخر رو روی show in result list and check for removal بزارید.
بازم مشکلتون حل نشد می تونید برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کارهایی که گفته انجام بدید.
Last edited by satansilent; 20-10-2013 at 12:53.
همشو انجام دادم ولی بازم نشد. یه گزارش دیگه الان گرفتم واستون آپلود کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو قسمت ریجیستری اون برنامه، یه پیغام داد آخرش ولی کاری انجام ندادم:
The file referenced at: HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WsysSvc\Ima gePath could not be located. These references are often left behind after uninstalling software.
Solution: Delete the registry key.
تو قسمت tempt هم که گفتید محتویاتشو حذف کنم همش حذف شد ولی یکیش نشد و گفت نمیشه حذف کرد.
مرورگر شما اصطلاحا hijack شده
چند تا کار ساده رو باید انجام بدی
اول از همه باید بری تو تنظیمات اینترنت اکسپولور و فایرفاکس خودت و صفحه اغازین مروگر خودتو به هر ادرس دلخواهی که قبلا داشتی تغییر بدی
دوم تو ادرس بار فایرفاکس اینو تایب کن about:config
صفحه تنظیمات برات میاد اونجا هر کجا start.qone8 رو دیدی تغییر بده به دیفالت
بعد برو تو اینترنت اکسپولور تو قسمت tools اونجا قسمتی هست به نام manage add on اونجا هم موارد مشکوک رو حذف کن
بعدش تمام کوکی ها و تمپ ها رو پاک کن
اینطوری از شرش راحت میشی
مرسی ولی جواب نداد.بازم همونجوره. یعنی homepage در setting مرورگرا عوض شده(مثلا گوگل هست) ولی وقتی مرورگر را باز میکنی همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز میکنه
اگه امکانش هست شما مرورگر رو دوباره نصب کنید
مرررسی. اون لینکه که دادین کار داد بالاخره. البته نرم افزارهایی که گفته بود خراب بود از سایتای دیگه دانلود کردم. یک دنیا تشکر
از بقیه دوستان عزیزم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم کمال تشکر و قدردانی را دارم. واقعن زحمت کشید.بدون شک زحمات شمام بی تأثیر نبود.برای همتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)