آقا منم یک ماهه همین مشکلو دارم مودمم هم همینه...
تا وای فای گوشی رو روشن میکنم مودم ریست میشه یکم که کار کرد دوباره ریست میشه...
دوستان خواهشن اگه به نتیجه رسیدید راه حلشو بگید
آقا منم یک ماهه همین مشکلو دارم مودمم هم همینه...
تا وای فای گوشی رو روشن میکنم مودم ریست میشه یکم که کار کرد دوباره ریست میشه...
دوستان خواهشن اگه به نتیجه رسیدید راه حلشو بگید
ولی به نظر من یک بار مودم رو ریست کنید وبعد دوباره کانفینگ کنید
البته در صورتی این کار رو انجام بدید که بتونید دوباره ی تنظیم کنید
با سلام
دوست من این مشکل مودم است و بایستی برای تعویض به گارانتی مراجعه کنید
پیشنهاد می کنم مدل را تعویض کنید
در این 3 ماه اخیر شما بیستمین موردی هستید که این مورد را با این مدل مطرح کرده اید و تمامی آنها بعد از 2-3 بار تعویض مشکلشان حل شده
البته این را هم بگم اگر از فاصله نزدیک به مودم وصل بشید مشکلی نداره ولی به محض دور شدن این مورد پیش می آید
سلام میشه بگید آداپتور شما چند آمپر هست؟
من هم همین مشکل رو داشتم البته واسه من مدلش W8901N هستش ، ریست فکتوری کردم و کانفیگ دوباره فعلا درسته،فقط ------ استفاده می کنم در زمانهای طولانی بازم همونجوری میشه!!!! ضمنا ----- و لپ تا و پی سی و موبایل هم بهش وصلن
یکسال هست داستانی دارم با این مودم
حتی ISP هم تغییر دادم
بعدا متوجه شدم ایراد از مودم هست و گارانتی یکسالش تموم شد. به ذهنم خورد که فریمویر رو آپدیت کنم و مودم برای 1 ماه هیچ مشکلی نداشت و دوباره همون جور شد. یه روز آداپتور رو بردم واسه دوستم لازم داشت و واسه خودم از آداپتور 1 آمپر استفاده کردم که مال مودم قبلی بود. در کمال ناباوری همه چیز درست شد. بعد از 1 ماه مودم کلا قاطی کرده و خراب شد. مودم که روشن میکنم اولش باید همه چراغ ها روشن بشه و سپس خاموش بشه و بعد لینک و اینترنت و ... روشن بشه. الان مودم من همون اول کل چراغها روشن میمونه و دیگه خاموش نمیشه و جالب اینجاست که حتی ریست سخف افزاری هم نمیشه و دستمون حسابی مونده توی کاسه حنا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)