هاردم ساتا هست وقتی میخوام ویندوز بریزم درخواست شناساندن هارد ساتا میکند اگه هارد ساتا را به سیستم بشناسم باید fdisk کنم که تمام اطلاعاتم میپره چه کار کنم؟
هاردم ساتا هست وقتی میخوام ویندوز بریزم درخواست شناساندن هارد ساتا میکند اگه هارد ساتا را به سیستم بشناسم باید fdisk کنم که تمام اطلاعاتم میپره چه کار کنم؟
Last edited by mehdi_ok1; 21-08-2006 at 22:52.
من بایوس رو آپدیت کردم ، ولی مشکل حل نشد ...
دوست عزیزاگر میخوای مشکلت حل بشه این کارهایی که میگم یکی یکی انجام بده .
1-اول بعد از چند بار ریست کردن دمای سی پی یو رو چک کن بالا نباشه اگر درست بود که ادامه بده
2 - اگر کارت پی سی ای داری بردار مثل مودم و رم رو بردار یه رم دیگه بزار وویندوز رو بریز اگر درست شد مشکل یااز کارت پی سی ایه یااز رمه واگر درست نشد ادامه بده (البته فکر نکن چون رم رو با رم تسترامتحان کردی سالمه ،حتما عوضش کن )
3 - برنامه maxblast رو بگیر وهاردتو پارتیشن بندی کن(اگر هاردت مکستوره) ودوباره ویندوز بریز(بهتره سرویس پک 2 باشه) البته با اون رم که عوض کردی و میدونی سالمه ،چون ممکنه مشکل فقط از رم نباشه چون بارها اتفاق افتاده .
4-اگر با این کارها مشکل حل نشد که من بعید میدونم مطمئن باش که از مادر بردته وحتما ببر بده گارانتی .
Last edited by masoud_35_teh; 22-08-2006 at 12:45.
مسعود جان واقعا متشکرم از نظرت .
حتما این کار ها رو می کنم و جوابو اینجا می نویسم .
سلام
ابتدا بگم حتما مديا سنترها را بعد از نصب بايد اورجينال كرد چون آپديت ها را در صورت اصل نبودن انجام نمي دهد شايد با روش هايي مثل دستكاري رجستري و نرم افزار ها بتوان مدتي ويندوز را اورجينال كرد اما احتمالا هميشگي نيست نظر من اينه كه مديا سنتر نصب نكني (فقط نظرم را بيان نمودم)
اما درمورد اپديت بايوس شما بايد ببيني بايوست چه مدلي هست راه هاي مختلفي هم داره راحت ترينش نرم افزار cpu-z كه مدل بايوس را نشان مي ده البته به مادربرد هم بستگي داره اگه نياز داشتي بگو كامل برات توضيح بدم اما مختصر به وب سايت بايوس رفته مدلش را انتخاب و دانلود مي كني و روي فلاپي مي ريزي و نصب مي كني
موفق باشي نتيجه را بنويس اگه هم كار ضروري داشتي پيام خصوصي بده
Last edited by shahedi; 23-08-2006 at 15:46.
نوشته شده توسط shahedi
عزيزم مي شه اين قسمت رو توضيح بدي چطور با اين نرمافزار بايوس رو اپ ديت كنيم![]()
مدل بايوس مد نظرم بود ببخشيد اگه بد بيان كردم
سلام
فکر میکنم علت این مشکل اینه که مثلاً یه ویندوز قدیمی تر در درایوی بعد از اون دراوی که ویندوز داره روش نصب میشه نصب شده
مثلاً ویندوز 98 در درایو دی نصب شده و شما Xp رو بر روی سی نصب میکنین
چون ویندوز ها رو هارد باید به ترتیب باشن
درست شد؟ !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)