اون مرحله ايي كه پرندگان پايين هستند و ما بايد بريم طبقه بالا از روي چوب ها رد شيم اصلا نميشه چيكار بايد كرد؟
جون من جواب بديد
اون مرحله ايي كه پرندگان پايين هستند و ما بايد بريم طبقه بالا از روي چوب ها رد شيم اصلا نميشه چيكار بايد كرد؟
جون من جواب بديد
نوشته شده توسط hamed723
عيزيز دل خيلي گنگ گفتي يكم دير متوجه شدم ببين عزيز
تو انجا طبقه پايين برو جلو زا روي پله ها كه رد شي دو تا مجسمه بزرگ با سپر مي بيني اونا رو بكش بيار پايين بعدئ در دو طرف دو تا شكاف هست كه پرندگان از اون بيرون مي ان بايد بكشي جلوي انا تا سپر با شكاف مچ بشه تا پرنده بيرون نياد بعد مجسمه دوم رو توقريه به همين شكل بعد پرنده ها رو بزن و برو بالا از روي چوب ها رد شو كه خيلي راحته دو تا مسير درست هست
مشكلي بود بگو ولي قبلش يكم فكر كن![]()
ببخشيد مرحله ايي كه بايد يك شي سبز رنگي رو بگيرم بعد چند تا نرده جلوي اونو ميگرن بعد چند تا سنگ با شكل هاي محتلف است بايد چيكار كنيم لطفا سريع
خوب تابلوه تو اون اتاق جلوت يه شكل هست بايد سوتون ها رو طوري بزاري كه سط ح رو بگيره تا باز بشه و الاماس قرمز رو ور دارين يه پازله خيلي راحته راستي تو اون اتاق بالا چند تا خون و اربيت هست يادت نره ور داري
دوستان اين بازي واسه ي كامپيوتر نمياد ؟
سلام به همه ی بچه ها.
دوستان عزیزم، من از شما یک راهنمایی برای بازی God of war game که مال پلی استیشن 2 است، میخوام.
توی این بازی در مراحل وسطاش باید یک غول را نابود کنیم ولی هرچی زخمیش میکنیم و روی زمین میفته، خونش(جونش) بیشتر میشه!!!!!
اگر کسی این بازی را تا حالا بازی کرده و میتونه کمک کنه، مرا بی زحمت راهنمایی کنه.
خیلی خیلی ممنوووووووون.
خب اين راهنماييت اصلا خوب نبود من كه نفهميدم كجاشو مي گي اون مجسمه گندهه منظورته؟
خیلی ممنون از پاسخ دادنتون.
منظور من مرحله اي است كه دو تا اژدهاي كوچك پايين هستش و يك اژدهاي بزرگ بالا است.
برای کشتن اژدهای بزرگه باید چکار کرد؟؟
البته این مشکل را یکی دیگر از دوستانم در این پست پرسید، و جواب هم گرفت ولی من متوجه نشدم و موفق نبودم.
اگر امکانش هست، یکبار دیگه کمکم کنید...ممنوووووووووووووون
خواهش!
آها تو شماره ي يك رو داري بازي مي كني!
شما اول بايد يكي از اژدها كوچيكا رو بزني بعد از نردبون بري بالا و وزنه رو بندازي روي سرش بعدش اون يكي كوچيكه رو هم همين كارو بكني براش و آخرش هم بزرگه خودش راهنمايي كشتن داره ( ضربدر و دايره و غيره!)
دوباره خیلی ممنون از راهنماییتون..اما من همون اخرش گیرم.
یعنی ابتدا اژدها را کتک میزنیم تا بیفته و بعد سریع 4 بار دایره را میزنیم، اما بعدش را بلد نیستم.
اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)