تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: رایتل بگیرم یا وایمکس مبین نت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یک مودم به درد بخور به من معرفی کنید که هم رایتل و هم ایرانسل و همراه اول را پشتیبانی کند؟
    تجربه شخصی بنده اینه که بجای مودم 3G، یه گوشی آندرویدی سامسونگ ارزون بخر و Hot Spot گوشیو فعال کن و از طریق وایرلس بهش وصل شو و استفاده کن. خیلی بهتر از مودم 3G جواب میده (من همه حالاتو تست کردم).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

وایمکس بگیر آقا
    یعنی چی رایتل مگه اینترنت همراه رو بهش میشه گفت اصلا اینترنت !!!
    پینگی که بهتون میده بالای 1000 هستش که در واقع هر یک ثانیه اطلاعات به شما میرسه!!!!
    استفاده از مودمش خطرناکه !!
    وایمکس بگیر شک نکن
    بالای هزار چیه برادر من؟چرا بی انصافی می کنی؟

دوست عزیز من نمیگم شما رایتل بگیر اما می تونی تستایی که از رایتل گذاشتم رو تو همین انجمن ببینی و سری هم به تاپیک وایمکس مبین نت بزنی و خودت تصمیم بگیری.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

جواب به این سوال فقط با تست کردن عملی به دست میاد.

ولی من می گم همون مبین نت چون تعرفه هاش پایین تره ، ولی بازم بهترین کار تست کردن هر جفتشون توی منطقه مورد نظر هست.اگر بتونید هم رایتل و هم مبین نت رو تست کنید خیالتون راحته.

ضمنا مودم 3g رو اگه رایگان می ده رایتل که هیچ ، والا گوشی که 3g داشته باشه بهتره ، چون هر جایی برید اینترنت دارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In The Dream

پيش فرض

پینگ رایتل واقعا افتضاحه با گی وی خود مخابرات 217.218.127.127 بین 500 تا 800

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقیقا پینگ بالا چه تاثیر میزاره

تا اونجایی که من میدونم فقط روی سرعت بازی های آنلاین تاثیر داره درسته؟؟؟

دیگه کجا تاثیر میزاره؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

می تونی تستایی که از رایتل گذاشتم رو تو همین انجمن ببینی
    این تست ها کجا هستن؟

تجربه شخصی بنده اینه که بجای مودم 3G، یه گوشی آندرویدی سامسونگ ارزون بخر و Hot Spot گوشیو فعال کن و از طریق وایرلس بهش وصل شو و استفاده کن. خیلی بهتر از مودم 3G جواب میده (من همه حالاتو تست کردم).
    یک همچین گوشی چند هست؟

ولی من می گم همون مبین نت چون تعرفه هاش پایین تره
    ولی قیمت مودمش تقریبا 2.5 مودم 3G هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک همچین گوشی چند هست؟
    اکثر گوشی ها این قابلیت رو داره شما میتونی از گوشی خودت حتی استفاده کنی یا گوشی در حد 300 تا 400 نو دسته دوم بازم ارزون تره بگیری باهاش این کار رو بکنی ولی حد الاقل یه گوشی هم داری با یک خط جدید حتی اگه بیشتر خرج

کنی در عوض همیشه اینترنت داری(بر مبنای حرف دوستمون)

البته بسته به نیاز شما استفاده ی شما و...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اکثر گوشی ها این قابلیت رو داره شما میتونی از گوشی خودت حتی استفاده کنی یا گوشی در حد 300 تا 400 نو دسته دوم بازم ارزون تره بگیری باهاش این کار رو بکنی ولی حد الاقل یه گوشی هم داری با یک خط جدید حتی اگه بیشتر خرج

کنی در عوض همیشه اینترنت داری(بر مبنای حرف دوستمون)

البته بسته به نیاز شما استفاده ی شما و...
    راستش گوشی خودم Xperia TX هستش. اما متاسفانه باید روی اون خط ثابت همراه اولم باشه.

نظرتون در مورد مودم/روتر های 3G چی هست؟
    مثل:

یا

این دو مدل قیمتی حدود 250 تا 300 را دارند و با باطری لیتیوم-یونی کار میکنند و سیم کارت 3G میخورند و اینترنت 3G را بصورت وایرلس برای 10 تا دیوایس به اشتراک می گذارند.

9. این کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

فکر کنم ی کاربرد دیگه پینگ توی اجرای قند شکن باشه ، هر چی بهتر باشه برنامه زودتر کانکت میشه و همچنین کم تر قطع میشه.اینو من واسه این می گم که با توجه به این که مثلا شب ها فقط با 15 کیلو بایت دانلود می کنم! منتها قند شکن زود اجرا میشه و همچنین مدام قطعی نداره!

اگر چنین چیزی که من می گم درست باشه و این مساله برگرده به پینگ و به چیز دیگه ای ربط نداشته باشه به هیچ عنوان سراغ رایتل نرید ، چون دوستان می گن پینگش پایینه.

من می گم اول همه adsl و اگر نشد وایمکس ؛ من باشم وایمکس رو انتخاب می کنم ، ضمنا مبین نت دانلود رایگان شبانه هم داره که دیگه بهتر

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر کنم ی کاربرد دیگه پینگ توی اجرای قند شکن باشه ، هر چی بهتر باشه برنامه زودتر کانکت میشه و همچنین کم تر قطع میشه.اینو من واسه این می گم که با توجه به این که مثلا شب ها فقط با 15 کیلو بایت دانلود می کنم! منتها قند شکن زود اجرا میشه و همچنین مدام قطعی نداره!

اگر چنین چیزی که من می گم درست باشه و این مساله برگرده به پینگ و به چیز دیگه ای ربط نداشته باشه به هیچ عنوان سراغ رایتل نرید ، چون دوستان می گن پینگش پایینه.

من می گم اول همه adsl و اگر نشد وایمکس ؛ من باشم وایمکس رو انتخاب می کنم ، ضمنا مبین نت دانلود رایگان شبانه هم داره که دیگه بهتر
    نه وایمکس زیاد به کارم نمیاد

چون اولا کلا من جیبی می خوام که دریافتش خوب نیست در ضمن پوشش منطقه ی ما خوب نیست

دوما فکر کن توی جمع تو وایمکس جیبی در بیاری؟؟؟؟

خداییش خیلی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •