خرید لپ تاپ دغدغه بزرگی شده
انقد حساس شدم نیدونم چرا!!!![]()
خرید لپ تاپ دغدغه بزرگی شده
انقد حساس شدم نیدونم چرا!!!![]()
خب بستگی به کانفیگ اون لپ تاپ داره.مثلا اون مدل دل احتمالا مشخصات پایینی داره.هرچقدر پردازنده قوی تر باشه سرعت کار بالاتری داره .اگه کارهای گرافیکی انجام میدید گرافیک هم باید قوی باشه .این مدل لنوو z500 رو که پیشنهاد کردم هم گرافیک و هم پردازنده خوبی داره .اما اگه بتونین بیشتر هزینه کنید همین مدل رو با پردازنده قوی تر ci7 میتونید خریداری کنید.شما حداکثر چقدر میتونی هزینه کنی؟
فوقش 2.300![]()
بله همه کارام رندر گیری هس خدا به داد لب تاپ بیچاره برسه که میخواد صب تا شب رندر بگیره
ببین دوست عزیز الان شما با این بودجه میتونید lenovo z500 با پردازنده ci5 رو خریداری کنید.اما به نظر من برای رندر گیری پردازنده ci7 خیلی عملکرد بهتری داره .یعنی سرعت بالاتری داره.اگه شما 200-300 تومان بودجتون رو افزایش بدید میتونید lenovo z500 با پردازنده ci7 رو بخرید .
یا میشه 1 ماه صب کنم خدارو چی دیدی شاید قیمتا اومدپایین اونوقت میرم همون سیستم که گفتین و میخرم
ممنون از راهنمایی خوبتون. لطف کردین وقت گذاشتین وکمک کردین مرررررررسی![]()
خواهش میکنم.برای افت قیمت هیچوقت صبر نکنین .چون هیچ چیز تو کشور ما معلوم نیست.اگه یه ماه صبر کنین مدلهای جدید تر میاد بازهم شک میکنین کدوم مدل رو بخرید.اما در کل اگه برای خرید احتیاج ندارید صبر کردن ضرری نداره چون با ورود مدل های جدید مدلهای قدیمی افت میکنن!!!
عجله آنچنانی که ندارم ولی خیلیا پیشنهادکردن که صب کنم بد نیس
پس صبر کنید شاید قیمت دلار هم زیر 3 تومن تثبیت بشه.البته اگه بعضیا بذارن...موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)