واقعا ممنونم دوست عزیز، خیلی لطف کردید.
درسته، بودجهی من همین قدره، اما شاید اگه دیگه خیلی خودمو جمع و جور کنم به 2.600.000 برسونم تا 25 روز دیگه، به نظرتون این 600 تومان تاثیری توی کار داره؟ این سیستمی که پیشنهاد کردید تغییری میکنه؟
واقعا ممنونم دوست عزیز، خیلی لطف کردید.
درسته، بودجهی من همین قدره، اما شاید اگه دیگه خیلی خودمو جمع و جور کنم به 2.600.000 برسونم تا 25 روز دیگه، به نظرتون این 600 تومان تاثیری توی کار داره؟ این سیستمی که پیشنهاد کردید تغییری میکنه؟
خواهش می کنـــــــم. قطعاً متغیر خواهد بود.
من خیلی به شما زحمت دادم ببخشید، اما اگه متغیر میشه، واقعا ممنون میشم مثل سیستم قبلی که قشنگ با عکس توضیح داده بودید، یه سیستم دیگه هم پیشنهاد بدید. مرسی واقعا. این طوری 2 تا سیستم دارم با مینیمم و ماکسیمم پولی که میتونم تهیه کنم و خیلی خوب میشه.
خب سیستم بهتر باشه تا همون 25 روز دیگه تشریف بیارید، در خدمت شما هستیم.
شرایط قیمتی الان با 25 روز دیگه زمین تا آسمون متفاوته!
بله درسته، قیمتها ثابت نیست، ایشالله 20-25 روز دیگه توی همین پست مزاحمتون میشم. خداکنه قیمتها مثل بازار گوشی نزولی باشه.
من 2ماه پیش یه گوشی خریدم که الان قیمتش نسبت به اون موقع 350 تومان کاهش داشته.![]()
خیلی ممنون.
آقا حسام من میتونم یاهو آی-دی ــه شما رو داشته باشم؟
من Elka_021 هستم، شاید اگه اهل سریال و زیرنویس باشید این آی-دی رو بشناسید. ممنون میشم اگه تو یاهو هم داشته باشمتون.
والا اینقدر در روز اد می کنن و قصد اد کردن دارن، واقعاً امکان پذیر نیست همه رو اد کنم.
کسانی که با هزار تمنا هم اد می کنن، حذفشون می کنم بعد از پایان کار. سوال و اینها زیاد می پرسن که واقعاً وقت پاسخگویی ندارم که به همه ی سوالات همیشه جواب بدم.
از طرفی کمتر آی دی یاهوم رو درگیر کارهام می کنم. مگر در مواقع ضروری!
ببخشید که برام مقدور نیست.
اما از طریق همین فروم می تونید باهام در تماس باشید.
همچنین در سایت و فروم سخت افزار هم حضور دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)