تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره برای خرید گوشی تا 1 میلیون و 500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بودم یه ترتیب اینا رو انتخاب میکردم سامسونگ رو به هیچ وجه بهش حتی فکر هم نمیکردم دوستان طلاعاتتون رو به روز کنم الان اچ تی سی وان بنچمارک هاش از اس 4 بیشتره هر کی هم مدرک خواست بهش اسکرین شات از نرم فزار خود انتوتو میدم
    lg g2
    htc one
    xperia z
    nexus 4
    اتفاقا من ویدئوی بنچمارک هم از مقایسه‌ی LG G Pro ، S4 و HTC One دیدم . تو اکثر برنامه‌ها با اختلاف کم S4 جلوتر بود از One و هر دوی اینا با اختلاف به مقدار بیشتر از LG Pro جلو بودن . تو بنچمارک گیم بعضی جاها فقط HTC One اول بود . با همه‌ی اینا حالا اصلا فرض میکنیم HTC One اندکی قوی تره ، دیگه آخه چرا شما میگی "اصلا به سامسونگ فکر هم نمیکردم" ؟! به چه دلایلی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از اونجایی که من ترجیح میدم مموری micro sd هم ساپورت کنه گوشی ، اگه Optimus G Pro بگیرم به جای LG G 2 ، چیز زیادی رو از دست میدم آیا ؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا من ویدئوی بنچمارک هم از مقایسه‌ی LG G Pro ، S4 و HTC One دیدم . تو اکثر برنامه‌ها با اختلاف کم S4 جلوتر بود از One و هر دوی اینا با اختلاف به مقدار بیشتر از LG Pro جلو بودن . تو بنچمارک گیم بعضی جاها فقط HTC One اول بود . با همه‌ی اینا حالا اصلا فرض میکنیم HTC One اندکی قوی تره ، دیگه آخه چرا شما میگی "اصلا به سامسونگ فکر هم نمیکردم" ؟! به چه دلایلی ؟
    چون کیفیت بدنه که نداره تو بنجمارک ها هم که تقلب زیاد میکنه برای این حرفمم مدرک دارم بعد ادم پول بده پلاستیک بخره بعد یه مقدار کم تر میتونه بدهوالومینیوم رو ول کنه هدفون بیتس هم دوستم میگفت روشه ولی نمیدونم راست میگفت یا نه بعد ۴هسته ای که اچ تی سی ساخته داره با گوشیی که دوتا ۴هسته ای با معماری جدید تر که ساخت سامسونگ هست رقابت میکنه و در مقابل اچ تی سی ٬سامسونگ داره گرون فروشی میکنه بعد امکانات خاص اچ تی سی که روی گوشی هست مثل ساپورت مخصوص بیتس و هدفونش و فکر میکنم دراپ باکس هم داره میده روش
    Last edited by 1376MAXIMUM; 11-10-2013 at 09:54.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از اونجایی که من ترجیح میدم مموری micro sd هم ساپورت کنه گوشی ، اگه Optimus G Pro بگیرم به جای LG G 2 ، چیز زیادی رو از دست میدم آیا ؟
    خوب optimus gpro تو بنچماک ها پایین تره و g2 دیگه اخرشه اگه بخواهیم تقسیم بدندی کنیم به 3 قسمت سوپر اسمارت فون ها رو جی 2 دسته اول هست اپتیموس بین 2و3

5. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daniel2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من زیاد دور و بر ال جی نمیرم ولی بهتره جی 2 بخری.پردازنده اش قویتره اونم 0.4 گیگاهرتز.از ما گفتن بود.البته اگه بودجه تون نمی رسه اپتیموس جی پرو هم خیلی انتخاب خوبیه ولی من وان و اس 4 رو ترجیح میدم.البته بخاطر اینکه ال جی تازگیا تونسته یکی دوتا گوشی رده بالا زده و ممکنه هر اشکالی داشته باشه.خلاصه بگم ال جی توزمینه ی اسمارتفون یخورده تازه کاره.

7. این کاربر از daniel2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان بین s4 مدل 9500 و 9505 کدومو پیشنهاد میکنین ؟ صحبتا ضد و نقیضه !

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

9505.چون کمتر داغ می کنه و مصرف باطریشم کمتره.9500 فقط یه کم cpu ش قویتره که زیاد محسوس نیست.فرق چندانی ندارن از این نظر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •