تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: بنزین سوپر یا معمولی؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تا جایی که بنده میدونم بنزین سوپر فقط برای موتورهایی هست که نسبت تراکم بالاتر دارن. اونم برای جلوگیری از پدیده خودسوزی هست.

.
    یه تجربه ی شخصی :
    با بنزین معمولی دور موتور رو 3000 سرعت ماشینم 40 میشه تقریبا،اما با سوپر دور موتور رو 3000 سرعت به 45 و بالاتر میرسه !
    دوست عزیز شما در این مورد مطمینین؟
    اگر فرض کنیم بنزین سوپر قدرت موتور ماشینتون رو زیادتر کنه، این باعث افزایش شتاب ماشین میشه ولی هیچ وقت باعث نمیشه در یک دور موتور ثابت سرعت ماشین زیادتر بشه. برای این اتفاق باید نسبت چرخ دنده های جعبه دنده تغییر کنه. همیشه در یک دور موتور ثابت سرعت ماشین باید یکجور باشه مگر اینکه صفحه کلاچ خراب باشه.
    پس بنظرم یبار دیگه با دقت و در شرایط ثابت این ازمایش انجام بدین.

Sent from my HUAWEI G700-U10

2. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا جایی که بنده میدونم بنزین سوپر فقط برای موتورهایی هست که نسبت تراکم بالاتر دارن. اونم برای جلوگیری از پدیده خودسوزی هست.

اگر فرض کنیم بنزین سوپر قدرت موتور ماشینتون رو زیادتر کنه، این باعث افزایش شتاب ماشین میشه ولی هیچ وقت باعث نمیشه در یک دور موتور ثابت سرعت ماشین زیادتر بشه. برای این اتفاق باید نسبت چرخ دنده های جعبه دنده تغییر کنه. همیشه در یک دور موتور ثابت سرعت ماشین باید یکجور باشه مگر اینکه صفحه کلاچ خراب باشه.

دقیقا با شما موفقم
    دور موتور با سرعت کاملا متناسب است
    مثلا در پراید دور موتور 3000 : در دنده 1 با سرعت 25 ، در دنده 2 با سرعت 45، در دنده 3 با سرعت 70 و در دنده 4 با سرعت 105 متناسب است.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چرا بنزین سوپر باعث قویتر شدنِ موتور میشه ؟

سلام دوستان
    بنزین با اکتان بیشتر به موتور قدرتِ ببشتری میده اما چرا ؟
    جواب :
    قدرتِ انفجاریِ بنزین با افزایش اکتان افزایش پیدا میکنه .
    مثال :
    اگر دو گرم بنزین معمولی با هوا مخلوط و وارد سیلندر بشه و منفجر بشه قدرتی کمتر از دو گرم بنزین سوپر ایجاد میکنه .
    وقتی قدرتِ انفجاریِ سوخت بیشتر بشه , پیستون رو رو قدرت بیشتری هل میده به سمت پائین درنتیجه پیستون با شدت و سرعت بیشتری پائین میاد درنتیجه میل لنگ با سرعت بیشتری میگرده .
    وقتی که میل لنگ با سرعت بیشتر بگرده نیروی تولید شده بیشتر میشه و کشش ماشین بیشتر میشه .
    در عمل نتیجه چی هست ؟
    جواب :
    اگر در یک جاده ی صاف و بدون باد با بنزین معمولی پدال رو دو سانت فشار بدین در دنده 5 , ماشین 100km در ساعت سرعت میره
    اما اگر همون رو با بنزین سوپر انجام بدین ماشین 110 کیلومتر سرعت میره .
    مصرف ماشین با بنزین سوپر بدون شک کمتر میشه چون با گاز دادنِ کمتر میشه بع قدرت و سرعت مطلوب رسید .
    =============================
    برای همین هست که در موتور توربوچارجر قدرت موتور بیشتر میشه چون سوخت و هوای بیشتری رو با فشار میچپونند توی سیلندر و وقتی متراکم و منفجر بشه نیروی بسیار بیشتر از موتور معمولی تولید میکنه .
    برای همین هست که دور موتور در موتور های توربو خیلی بیشتر از موتور های معمولی هست .
    توضیح بیشتر :
    برای همین هست که اگر شمعها رو شل ببیندین قدرت موتور به شدت کم میشه چون مقداری از بنزین و هوای متراکم شده از کنار شمعها خارج میشه و موقع انفجار هم مقداری از فشار به هدر میره درنتیجه نیروی وارد شده به پیستون کم میشه و درنتیجه پیستون با قدرت کم رانده میشه به پائین درنتیجه میل لنگ با سرعت کم میچرخه و قدرت کم تولید میکنه چون قدرتِ یک موتور رابطه مستیم داره با سرعت دورانِ میل لنگ
    این همون گشتاور میل لنگ هست .
    توضیح بیشتر :
    در دور آرام چرا موتور با سرعت 950 دور در دقیقه میگرده ؟
    جواب :
    چون راهِ نفس کشیدن پیستونها تا حد زیادی بسته هست و انژکتورها هم فقط به اندکی سوخت اجازه ی عبور میدند .
    درنتیجه هوا و سوختی که در مرحله ی مکش وارد سیلندر میشه بسیار کم هست و درنتیجه وقتی متراکم و منفجر میشه نیروی بسیار کمی تولید میکنه و پیستون رو با نیروی کمی هل میده به پائین درنتیجه میل لنگ با سرعت بسیار کمی میگرده

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    بنزین با اکتان بیشتر به موتور قدرتِ ببشتری میده اما چرا ؟
    جواب :
    قدرتِ انفجاریِ بنزین با افزایش اکتان افزایش پیدا میکنه .≠=======================
    ه دور موتور در موتور های توربو خیلی بیشتر از موتور های معمولی هست .
    سلام
    بنده با بیشتر فرمایشات شما موافقم. اما با دوجمله ای که نقل قول کردم نه. میشه برای این دو جمله منبع بیارین؟

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

سوپر و غیر سوپر اگه تو قصمت فقیر نشین شهر باشی به جایگاهه
    جایگاهیی که انصاف داشته باشه گازوئیل کمتری بریزه بهتره

من وقتی بنزین از عباس اباد تهران میزنم 10 لیتر معمولی 3 روز منو میبره سر کار میاره
    وقتی از سر کوچمون کمیل میزنم یه بار میبره میاره
    وقتی از جوادیه میزنم یه بار میبره به زور برمیگردونه

وقتی سوپر از سر سی متری جی میزنم ماشین قدرتش دو برابر میشه (نمیدونم چی میریزن ولی بنزین نیست اصلا بوی بنزین نمیده - من دیدم یه گالونایی که ازش گاز مرئی بلند میشد 10 تا 10 تا میبردن میریختن بعد تانکر) ولی شدید موتور میلرزه (چون تاین اتفجار یا سریع تره یا کند تر )

اگه وقتشو داریو تهران هستی فقط و فقط بنزین رو از بالای شهر بزن
    تجربه من

8. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد کیفیت بنزین پالایشگاهها من هم چیزهایی شنیده ام.
    یک روز که از شیراز برای کاری عازم مرودشت بودم، تو پمپ بنزین پلیس راه داشتم بنزین می زدم که یک کرایه کش شیراز - مرودشت می خواست بنزین بزنه. از کارگر جایگاه پرسید که امروز بنزینت مال کدوم پالایشگاهه !! کارگر گفت این دفعه بنزین بندرعباسه !! کرایه کش بدون اینکه بنزین بزنه گازشو گرفت و رفت!!

10. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیقا با شما موفقم
    دور موتور با سرعت کاملا متناسب است
    مثلا در پراید دور موتور 3000 : در دنده 1 با سرعت 25 ، در دنده 2 با سرعت 45، در دنده 3 با سرعت 70 و در دنده 4 با سرعت 105 متناسب است.
    سلام
    حق با شما بوده.اشتباه از من بودش.
    راستش واسه اولین بار که تو میدون کرج سوپر زده بودم تفاوت بنزین سوپرو با معمولی رو حس کرده بودم و جوگیر شده بودم.
    اما بعدش با بنزین معمولی شرایط یکسان تست کردم دیدم رو دور ثابت سرعت جفت حالت (سوپر و معمولی) ثابت هستش.دیگه یادم رفت بیام و اصلاح کنم.
    رو دور 3000 با دنده 2 سرعت رو 45 بود اگه اشتباه نکنم.(یه کپسول 100 کیلویی هم تو صندوق دارم).
    دقیقافقط رو شتاب تاثیر داره.اونم نه هر بنزینی از هر جایگاهی !
    واقعا تو همین بنزین سوپرها هم اختلاف زیاده.یجا میبینی انگار با معمولی چندان فرقی نداره اما جای دیگه زمین تا آسمون فرق داره.

12. 2 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من هم 206 دارم 16 سوپاپ و بنزین سوپر میزنم بیشتر وقت ها چون مصرفم کمه حداکثر ماهی 100 لیتر اما بعضی وقت ها که گیر نمیاد مجبور میشم معمولی بزنم هیچ تفاوتی احساس نمیکنم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من هم 206 دارم 16 سوپاپ و بنزین سوپر میزنم بیشتر وقت ها چون مصرفم کمه حداکثر ماهی 100 لیتر اما بعضی وقت ها که گیر نمیاد مجبور میشم معمولی بزنم هیچ تفاوتی احساس نمیکنم

دوست من ! هردو بنزین سوپر و معمولی توسط آزمایشگاه جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان توسط اینجانب تست و آزمایش شده ( من در رشته شیمی گرایش پتروشیمی درس خواندم )
    بنزین از چند جایگاه مختلف !
    عدد اکتان هر دو نمونه بین ۷۵ تا ۸۳ که بسیار ضعیف و به صورت متغییر بوده و اکتان ثابتی رو نتونستیم ثبت کنیم !
    کیفیت بنزین در هرواحد ( ۳۳.۳۳ میلی لیتر ) :
    ۶۷ تا ۷۵ مرتبه ( کیفیت بالا ۱۰۰ است ) برای بنزین معمولی
    ۸۱ تا ۸۵ برای بنزین سوپر
    میزان دقیق سرب ؛ جیوه و گوگرد رو یادم نیست ! باید برم از جزوه هام پیدا کنم اما یادمه میزان سرب در بنزین معمولی بیش از ۹ برابر استاندارد جهانی بود و در بنزین سوپر ۷ برابر بنزین استاندارد جهانی! ( بخشی از جزوه در گوشی موبایلم موجود بود )
    گفته شده این میزان در بنزین یورو ۴ نزدیک به صفر است چون مراحل پالایش یورو ۴ کاملا متفاوت از یورو ۲ است و مواد اضافی بنزین کاملا جدا و حذف میشوند .
    نتیجه اینکه بنزین سوپر فقط کیفیت بالاتری به نسبت معمولی دارد و اکتان ثابت است و فرقی نمیکند یعنی موتور با بنزین سوپر کمی راحت تر کار میکند .

15. 6 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در فصل سرما هر موقع از بنزين سوپر استفاده کردم صبحها با تک استارت ماشين روشن نميشه و با 2 يا 3 بار استارت زدن روشن ميشه.
    ولى با بنزين معمولى مشکلى ندارم و با تک استارت روشن ميشه. ( پژو پارس با کارکرد 1000 )
    تجربه اى بود که متوجهش شدم و گفتم با بقيه در ميان بزارم و اگر دوستانى مشکل بد روشن شدن ماشين رو در فصل سرما دارن شايد با تعويض بنزين مشکلشون حل بشه.

17. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •