تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: موسسه کنکور آسان است(استاد احمدی) یــا موسسه ونوس ؟

داره خودمونی میشه nafas.ip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من وقتی سال سوم دبیرستان بودم با موسسه استاد احمدی اشنا شدم و یه جزوه شیمی3 که 100صفحه بود رو بهم 100هزار تومن فروخت ولی هیچ فرقی با جزوه مدرسه خودم و کتابای تو بازار نداشت...از اون موقع فهمیدم این چیزا همش الکیه مهم تلاش خود ادمه....
    بعد از اون فقط سال پیش دانشگاهی یه کلاس شیمی تو اموزشگاه رفتم و ازمونای قلم چی رو شرکت کردم الانم دانشجوی رشته پزشکی هستم.

2. 7 کاربر از nafas.ip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

چند وقت پیش یکی دو تا از کلیپهای ریاضی مهندس مسعودی رودیدم....خود مهندس احمدی رو هم دیدم...داش مشاوره میداد...! فقط میتونم بگم متاسفم! وقت خودتون و پول خونوادتونو تلف نکنید!
    پیشنهاد من اینه که یه جوری با دانشجوهای دانشگاهایی که مد نظرتون ارتباط پیدا کنید و ببینید چند درصد از اونها ازین چیزها استفاده کردن...و چقدر مفید بوده براشون! جو خیلی بدی افتاده بین کنکوریها...چیب پدر مادرا خالی میشه و میره...
    بچسبید به کتاب درسی. کلی هم کتاب کمک درسی خوب هست ...بعضی وقتا شما برای خرید یک جزوه باید بهای تیراژ کم اون رو هم بپردازید! حتی اگر کمتر از یک کتاب روش کار شده باشه باز هم معمولا هزینه ش خیلی بیشتر از کتابه....
    راستی من ۷ سال پیش کنکور دادم...منظورم اینه که رقیبه کسی نیستم که بخوام گمراهش کنم!

4. 4 کاربر از ali_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب رقيب كسي نيستين ولي متاسفانه در جريان هم نيستين.
    فقط دانش آموزاني كه معلم خوب داشتن ميتونن از كتاب هاي خيلي سبز و گاج براي حل تست ها استفاده كنن. كسي كه در شهرستان اصلاندوز اردبيل داره درس ميخونه و براي رياضي و فيزيك و شيمي يه دبير داره ! رو نبايد بينياز از اين چيزا دونست. ضمن اينكه بسياري از تهراني ها و دانش آموزان مراكز استان ها هم دسترسي به معلم خوب ندارن.
    اون چيزايي كه شما از مسعودي ديدين حتما يا قديمي بوده يا ناقص. احمدي هم كارش مشاوره نيست. به هر حال همه محصولاتشونم خوب نيستن آدم اگه بتونه خوب هاشون رو پيدا كنه و تهيه كنه خيلي مفيده. من خودم تاثير شما زيست شناسي دادگستري و فيزيك مسعودي رو ديدم.
    اشكال اساسي محصولات خوب اينها اينه كه خيلي گرون هستن (‌كه اونم اگه بتونين از جاي ارزون تهيه كنين خوبه )‌

6. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که کلا غیر از شیمی بازرگانی و تا حدی ریاضی منتظری هیچ DVD بدرد بخوری ندیدم
    که حتی همونا هم به نظرم یه نفر از رو یک کتاب خوب خیلی بهتر جلو میره تا DVD

بقیه بالای 95 درصد شیادی هست و کمتر از 5 درصد مطلب علمی
    مخصوصا این دار و دسته ی حسین احمدی و موسسه ی کلاهبرداری کنکور آسان است

جالبه که اکثر این دار و دسته خودشون نتونستن وارد دانشگاه بشن
    بعد حالا این مردک مسعودی میگه با روش های فلان کنکور رو له کنید و تست ها رو به زانو در بیارید !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر میکردم دیگه کسی سراغ این جور موسسه ها نمیره به خصوص موسسه این آقای مهندس.

بذارید کنار این چرت و پرت ها رو. کتاب رو بخونید + کتاب های تستی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •