مبارکه،قیمت تک تک قطعات رو میزاری![]()
مبارکه،قیمت تک تک قطعات رو میزاری![]()
مبارک باشه اما دوست عزیز من سیستم ali reza رو بیشتر میپسندم دوست عزیز این گرافیک شما توی بازی سنگین باز هم کم میاره و همچنین سری 6 هستش بلکه سری 7 اون با پرفمنس بالاتری باید میخرید به نظر بنده هزینه اضافی روی cpu اون هم فقط برای گیم اشتباه هستش چون اون همون cpu بکافی بودش شما گرافیک 7970 میخرید نسبت به گرافیک فعلی بهتر بودش
Last edited by QSEVEN; 14-10-2013 at 19:28.
بفرما دوست عزیز:مبارکه،قیمت تک تک قطعات رو میزاری![]()
ای بابا یکو هفتصد فقط شده گرافیک حالا میگین کم میارهمبارک باشه اما دوست عزیز من سیستم ali reza رو بیشتر میپسندم دوست عزیز این گرافیک شما توی بازی سنگین باز هم کم میاره![]()
قیمت ها عالی هست! از کدوم شهر خریدین؟
اما شما یه مشورت می کردی، بد نبود! اگر بودجه تون 5 میلیون بود، یه سیستم به مراتب توپ تر از چیزی که خردیدید، می تونستید بخرید!!!
از شیرازقیمت ها عالی هست! از کدوم شهر خریدین؟
اما شما یه مشورت می کردی، بد نبود! اگر بودجه تون 5 میلیون بود، یه سیستم به مراتب توپ تر از چیزی که خردیدید، می تونستید بخرید!!!
البته آشنا هم بود
این گرافیک ضعیفه واقعا؟![]()
ضعیف که نه! اما شما با 1 و 800 می تونستید 770 4 گیگ نسل جدید رو بخرید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 670 نسل قدیم رو!!
البته اگر دو تا 660 می بستین به قیمت 1900 که فضایی می شد! از GTX 780 و تیتان هم قوی تر می شد!!!
برای یک سیستم 5 میلیونی هم اون مادربرد مناسب نیست! D3H مناسب بود که آینده ی بهتری هم داره!
16 گیگ رم 1600 هم منطقی نیست! دو تا 4 گیگ = 8 گیگ رم گیمینک ای دیتا 2400 خیییییلی مناسب تر بود!
نمیخوام شما رو ناراحت کنم! ببخشید از اینکه رک میگم! اما از کُندترین هارددیسک های موجود در بازار رو خریدین!!!
رایتر وقتی 24 ایکس با قیمت 70 تومن وجود داره، چرا 22 ایکس؟!!
نمونه ی یک سیستم 6 میلیون تومنی که اخیراً فروش داشتم رو ببینید:
Last edited by Hessam 2; 14-10-2013 at 22:18.
چی بگم والله
اخه اون هارد کاویار رو نداشتن منم عجله داشتم
گرافیکم نهایتا بعدا یکی دیگه بذارم جفتش
بیخیالش دیگه
سلام احتمالا گرافیک رو از فافا خریداری کردید اخه سری ichill رو اونا داشتن این سری از گرافیک به خاطر خنک کنندگی بالای که داره کمی گرون هستش ولی از نسل قدیمی گرافیک هستش نسل جدید پرفمنس فوق العاده بالاتری داره به هر حال گرافیک فعلی هم بد نیست ولی پیشنهاد میشه بعدا تعویض بشه با 780 اگر بودجه خوبی دارید![]()
برد گرافیک چی هست؟ INNO3D هست؟
اگه این باشه که کلا بی خیالش باش...
تفاوتی نداره دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)