هنوزم مشگل کم سرعت بودن هیچ تغییری نکرده ...نرم افزار کوپیه را هم استفاده کرده بازم سرعت همون مقدار 28mb چون مثلا بدون نرم افزار 4 دقیقه طول می کشه و با نرم افزار هم 4 دقیقهیعنی کسی راه حلی بلد نیست؟
هنوزم مشگل کم سرعت بودن هیچ تغییری نکرده ...نرم افزار کوپیه را هم استفاده کرده بازم سرعت همون مقدار 28mb چون مثلا بدون نرم افزار 4 دقیقه طول می کشه و با نرم افزار هم 4 دقیقهیعنی کسی راه حلی بلد نیست؟
ببینید من فکر میکنم شما زیادی حساس شدی
خب بستگی داره به چی کپی کنی؟
منظورم اینه که میدونم مادربوردت 3 usb هست ولی باید مثلا فایلی که داری کپی میکنی به فلشت ، فلشت هم usb 3 باشه
بعد تازه بعضی مدل های usb 3 سرعت بشتری نسبت به usb 3 های دیگه دارن و بعضی هاشونم سرعتشون کمتره
یه هارد اکسترنال دارم که usb3 هستش وقتی به لپتاپ رفیقم میزنم سرعت حدود 99mb بر ثانیه هستش ولی با این usb های من سرعتش 28mb بر ثانیه باقی می مونه... فایلی هم که امتحان کردم یکسانه.اخه منم دوس دارم با سرعت بالا کارام را انجام بدم این که حساسیت نیس
با این حال بازم ممنون![]()
بله درسته ولی این سرعت ثابت نیست
منم هم هارد اکسترنال usb 3 دارم و هم فلش usb 3 و وقتی به لپ تاپم که پورت usb 3 داره وصل میکنم ، هاردم اولش تا 100 میره ولی بعد کم میشه تا 50 یا 60 مگ ولی فلش در حدود 40 میمونه ، آخرش
خواستم بگم مال منم همینطوریه ، زیاد حساس نشو![]()
سلام دوست عزيز
خسته نباشي
اگر درايور رو وصل نكردي احتمال زياد مشكل از نصب درايور usb3 هستش كه اگه نصب نشده باشه مثل usb2 عمل ميكنه
اون كابل رابط هم كه گذاشتي بي تاثير نيست
اگر مدل cpu هم پايين باشه اين كار انجام نميگيره
مثلا" تو مادربرد asus p8h61 mle usb3 اگه سي پي يو G645 بزاري usb3 عمل نميكنه. تو چندتا سيستم كه بستم اينطور مشكلي برام پيش اومده.
اگر نرم افزار مادربرد رو هم ميخواي تو گوگل جستجوش كني پيدا ميشه
موفق و سربلند باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)