دوست من با این نرم افزار گرفتم شماره سریالش اینه .از کجای این نرم افزار میشه عدد بافرشو فهمید 32 یا 64
st2000dm001-1ch164 بعد در اخرش تو پرانتز نوشته 2000gb .منتظر جوابم دقیقا بگین خوبه یا نه ؟
دوست من با این نرم افزار گرفتم شماره سریالش اینه .از کجای این نرم افزار میشه عدد بافرشو فهمید 32 یا 64
st2000dm001-1ch164 بعد در اخرش تو پرانتز نوشته 2000gb .منتظر جوابم دقیقا بگین خوبه یا نه ؟
این هارد 64MB Cache دارد . برید به قسمت info این نرم افزار و در قسمت پایین مقدار buffer نوشته شده .
سلام مطمینی جلوی بافر زده n/a میدونی 64 پس چرا ننوشته ؟
اين مدل 64MB cache دارد . ميتونيد مشخصات اين مدل را از سايت سيگيت بدست بياريد . همچنين ميتونيد از اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديتاشيت مربوطه را دانلود كنيد .
سلام کاملا درسته وروی هاردم همین مدلو زده که اینم فقط 64 داره ولی هیچ جای هارد نزده 64 روش علتش چیه.مال شما میزنه؟
منتظر جوابم
دوست گرامی ؛
در این مدلها مشخصات هارد از قبیل Cache و ... روی لیبل هارد نوشته نشده (عکسهای پیوستی) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی لیبل هارد صرفاً شماره هایی وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر و تفسیر این شماره ها باید به سایت اصلی یا سایتهای دیگر مراجعه کنید . مثلاً برای اطلاع از تاریخ ساخت محصول باید شماره هایی که در قسمت date نوشته شده را در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) وارد کنید .
با درود ممنون مال من هم لیبلش همین وعین این عکس هیچ جاش 64 ننوشته . این عدد بافر کجای این لیبله .منتظر جوابم ممنون
گفتم که دوست عزیز ؛ روی لیبل مشخصات هارد (مثل rpm ، cache و ... ) نوشته نشده و باید از سایت سازنده یا سایتهای دیگر اطلاعات را کسب کرد (با توجه به شماره هایی که روی لیبل هست از جمله مدل نامبر) .
پس یقین 64 دیگه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)