تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: لپ تاپ Asus G750 مدلهای (JH-JX-JW)

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

فکر میکنم مجبور میشن بدون جعبه بیارن، اگر شخصی که میخواد اینکار رو بکنه، وارد باشه، نه...
    فقط گارانتی که نداره، یعنی اینکه باید حواست 2 برابر بش باشه... خراب که نمیشه ولی اگر فیزیکی بلایی سرش بیاد، واویلاس.

مشکلی پیش نمیاد معمولا.
    نه با جعبه هم مشکلی نیست . می گن واسه استفاده شخصی هستش . گمرک به 1 دونه گیر نمی ده .

ولی من توصیه می کنم گیمنگ هایی که کم یابن رو از دبی نگیرین . بدتر گرون تر گیر میاد . خودم بندرعباس زندگی می کنم . دوستان هر 14 یا 15 روز می رفتن دبی جنس بیارن . ناله می کنن دیگه کسی لپ تاپ گرون سفارش نمی ده چون ایران ارزون تر در میاد !!!!!!

اگر می خواین از اونور بخرین از کانادا یا امریکا بخرین .

2. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

نه با جعبه هم مشکلی نیست . می گن واسه استفاده شخصی هستش . گمرک به 1 دونه گیر نمی ده .

ولی من توصیه می کنم گیمنگ هایی که کم یابن رو از دبی نگیرین . بدتر گرون تر گیر میاد . خودم بندرعباس زندگی می کنم . دوستان هر 14 یا 15 روز می رفتن دبی جنس بیارن . ناله می کنن دیگه کسی لپ تاپ گرون سفارش نمی ده چون ایران ارزون تر در میاد !!!!!!

دقیقا همینطوره، کشورهای عربی بر خلاف اینکه خیلی اجناس لوکس دارن، به زور میشه توشون وسایل مخصوصا کامپیوتری (اسمارت فون، تبلت، لپتاپ، دسکتاپ) خیلی خوب پیدا کرد، اگر هم باشه، وقتی حساب کنی، بیشتر نباشه، کمتر نیست.
    بهترین قیمت که تو خود تایوان و چین هست، بعدش آمریکا بعدش اروپا...

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا همینطوره، کشورهای عربی بر خلاف اینکه خیلی اجناس لوکس دارن، به زور میشه توشون وسایل مخصوصا کامپیوتری (اسمارت فون، تبلت، لپتاپ، دسکتاپ) خیلی خوب پیدا کرد، اگر هم باشه، وقتی حساب کنی، بیشتر نباشه، کمتر نیست.
    آره داداش کاملا تایید می شه .اینا ----> فقط کافیه بفهمن لپ تاپ مورد نظرت کم یابه . آنچنان می کنن تو پاچه آدم طوری که وارد کننده های ایرانی جلوشون لنگ میندازن .

یه مدت تو یه فکری بودم . یه لپ تاپ 1500 دلاری از امریکا سفارش بدم بیاد دبی . پول پست هم می شد حدود 400 دلار . یه فامیل یا دوست آشنایی که اونور زندگی کنه هم پیدا کنیم .
    حساب کنیم الان می شه 5/700 میلیون . 300 تومنم شیرینی اون فامیله

ولی متاسفانه اصلی ترین بخش یعنی فامیل که اونور زندگی کنه پیدا نشد !

الان امارات GT70 حدود 11000 درهمه . که با احتساب درهمی 800 می شه 8/800 . ولی ایران 8/200 تا 8/300 بود
    Last edited by Public Enemy; 25-09-2013 at 01:19.

6. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه جایی که قصدشو دارم دانمارکه که متاسفانه کشور گرونیه ولی باز از ایران بهتره

نمیدونستم کشورای عربی اینجوریه :| عجیبه :|
    آره داداش کاملا تایید می شه .اینا ----> فقط کافیه بفهمن لپ تاپ مورد نظرت کم یابه . آنچنان می کنن تو پاچه آدم طوری که وارد کننده های ایرانی جلوشون لنگ میندازن .

یه مدت تو یه فکری بودم . یه لپ تاپ 1500 دلاری از امریکا سفارش بدم بیاد دبی . پول پست هم می شد حدود 400 دلار . یه فامیل یا دوست آشنایی که اونور زندگی کنه هم پیدا کنیم .
    حساب کنیم الان می شه 5/700 میلیون . 300 تومنم شیرینی اون فامیله

ولی متاسفانه اصلی ترین بخش یعنی فامیل که اونور زندگی کنه پیدا نشد !

الان امارات GT70 حدود 11000 درهمه . که با احتساب درهمی 800 می شه 8/800 . ولی ایران 8/200 تا 8/300 بود
    الان یکی میتونه دقیق بگه لپ تاپ 2500$ بیاد ایران چقدر در میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش سری جدید GT70 msi چند وقتیه ماتریکس وارد کرده خیلی خوبه حدودا 8.6 میلیون هست....رم 32 گیگ...گرافیک GTX770M ( که تقریبا تمام بازی های موجود در بازار را با آخرین تنظیمات اجرا میکنه ) و....

فکر نمیکنم که نیازت بیشتر از این باشه....تا چهار سال دیگه حداقل نیاز به لپ تاب دیگه ای نداری

من پیشنهادم اینه چون msi تجربه خیلی خوبی در زمینه لپ تاب های بازی داره حتی بهتر از asus

گارانتی هم خیلی مهمه که شرکت ماتریکس بسیار در این زمینه پر آوازه هست

9. 2 کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش سری جدید GT70 msi چند وقتیه ماتریکس وارد کرده خیلی خوبه حدودا 8.6 میلیون هست....رم 32 گیگ...گرافیک GTX770M ( که تقریبا تمام بازی های موجود در بازار را با آخرین تنظیمات اجرا میکنه ) و....

فکر نمیکنم که نیازت بیشتر از این باشه....تا چهار سال دیگه حداقل نیاز به لپ تاب دیگه ای نداری

من پیشنهادم اینه چون msi تجربه خیلی خوبی در زمینه لپ تاب های بازی داره حتی بهتر از asus

گارانتی هم خیلی مهمه که شرکت ماتریکس بسیار در این زمینه پر آوازه هست
    من بیشتر درباره ایسوس شنیدم که میگن تو زمینه گیم فوق العادس :| چه جوریاس؟یکی میتونه یه توضیح قانع کننده بده تو فرق این 2 تا ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من بیشتر درباره ایسوس شنیدم که میگن تو زمینه گیم فوق العادس :| چه جوریاس؟یکی میتونه یه توضیح قانع کننده بده تو فرق این 2 تا ؟

داداش اینا دیگه تبلیغاته . یکی می گه MSI یکی می گه ASUS . من شخصا Asus سری گیمینگشو فقط به خاطر مارک Republic Of Gamers می پسندم خیلی باحاله

و الا تو ایران Asus نمایندگی نداره که اینجور لپ تاپ هاشو فراوون بیاره تکی میان . ولی Matris لپ تاپ های MSI رو میاره . به نسبت ارزون تر هم در میاد

12. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض سلام به دوستانم تو این تاپیک

منم میخوام لپ تاپ بگیرم بودجم 3-4 میل هست البت از کم کردنش بدم نمیاد
    گشتم دنبال سری G ایسوز تو تهران درس گیر نمیاد :|

یه نگاهی هم به اینا بندازین فک نکنم بد باشه Asus N550JV Asus N46JV

برا خرید به نظر شما کجا برم؟ ولی عصر یا همون پایتخت اکثرا که میکن تو ولی عصر بگردی بهتر گیرت مید

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش اینا دیگه تبلیغاته . یکی می گه MSI یکی می گه ASUS . من شخصا Asus سری گیمینگشو فقط به خاطر مارک Republic Of Gamers می پسندم خیلی باحاله

و الا تو ایران Asus نمایندگی نداره که اینجور لپ تاپ هاشو فراوون بیاره تکی میان . ولی Matris لپ تاپ های MSI رو میاره . به نسبت ارزون تر هم در میاد
    جدا از تبلیغات خوب کدوم بهتره؟ مثلا الان راحت میشه گفت ایسوس غول تر از دل هست ولی چرا راحت میشه گفت؟ یه دلیلی داره و من همون دلیل رو نسبت به MSI میخوام خوب اگه MSI بهتره خوب MSI بگیرم

مطمئنی نمایندگی نداره ایسوس؟ پس چه جوری ایسوس انویدیا تایتان رو وارد کرده؟

داره خودمونی میشه mansour.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدا از تبلیغات خوب کدوم بهتره؟ مثلا الان راحت میشه گفت ایسوس غول تر از دل هست ولی چرا راحت میشه گفت؟ یه دلیلی داره و من همون دلیل رو نسبت به MSI میخوام خوب اگه MSI بهتره خوب MSI بگیرم

مطمئنی نمایندگی نداره ایسوس؟ پس چه جوری ایسوس انویدیا تایتان رو وارد کرده؟
    به نظر من که به برند اونقد اهمیت نده دیگهMSI و ایسوز اونقد فرقی نداره بیشتر بچسب که قطعات چی داره و قیمت

16. این کاربر از mansour.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •