تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: بين sony acro s,ion,T,SL و LG Nexus 4 كدوم ؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

به نظر من بهترین انتخاب می تونه باشه ودر خریدش شک نکن چون پرفروشه وقطعاتش هم به راحتی گیر میاد وسامسونگه.

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

به نظر من بهترین انتخاب می تونه باشه ودر خریدش شک نکن چون پرفروشه وقطعاتش هم به راحتی گیر میاد وسامسونگه.
    ولي انرويدش 4 هه !!‌:( و اينكه توليد سال 2011 ئه. و !‌ رابط گرافيكيش سادس تقريبا. مثلا يه چيز تو مايه هاي نكسوس بود خللي باهاش مي شد( اندرويد خام خام !) يا حتي سري xperia هاي جديد سوني

موندم واللا ...

داره خودمونی میشه daniel2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گوشی خوبیه ولی تو همون رنج htc one x هم هست که اونم خیلی گوشی خوبیه.پردازنده ش 0.1 گیگاهرتز از اس 3 قویتره و می گن اس 3 داغ می کنه(چون پردازنده ش اکزینوس 4412 هستش) و وان ایکس از کوالکام و اسنپدراگونه.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گوشی خوبیه ولی تو همون رنج htc one x هم هست که اونم خیلی گوشی خوبیه.پردازنده ش 0.1 گیگاهرتز از اس 3 قویتره و می گن اس 3 داغ می کنه(چون پردازنده ش اکزینوس 4412 هستش) و وان ایکس از کوالکام و اسنپدراگونه.
    وان ایکس چیپش انویدیا تگرا 3 هست اونوقت چه ربطی داره به کوالکام و بعد یه سوال خیلی تخصصی اونوقت کی گفته وان ایکس بهتر از اس3 هست و یه سوال خیلی تخصصی تر دیگه کدوم 4 هسته ای داغ نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا نظرتون راجه به Samsung Galaxy S III چيه ؟ (با گارانتي يا بدون گارانتي بگيرم؟)
    نکسوس بهتره نکسوس رو بگیرید به نظر من البته نظر منه

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

نکسوس بهتره نکسوس رو بگیرید به نظر من البته نظر منه
    فقط حافظشو چيكار كنم؟ 16 كم نيس واسه يه همچي گوشي اي ؟

7. این کاربر از omid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان نکسوس تقریباً با S3 هم قیمت شده
    از نظر ارزش خرید :
    ۱: s3
    ۲: NEXUS 4
    ۳: XPERIA SP

داره خودمونی میشه daniel2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید.حواسم نبود پردازن ده اش تگرا 3 هست.فکر کردم شاید کوالکام و اسنپ باشه و اونا کم تر داغ می کنن.لا اقل اچ تی سی وان ایکس بدنش الومینیومه و داغ شدن پردازنه(بعید می دونم)به قاب پشتی اسیب نمی زنده.پردازنده هم هرچی که باشه گفتی تگرا 3 که بهتر از چیپ های کوالکام و سا مسونگه(با مدل های اسنپ 600 و 800 و اکسینوس 5 مقایسه نکنیدچون جدید ترن).سرعتش هم 0.1 گیگاهرتز بیشتره.خودمم از طرفدار های سامی هستم اما با واقعیت که نمی شه جنگید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط حافظشو چيكار كنم؟ 16 كم نيس واسه يه همچي گوشي اي ؟
    من که نمیدونم شما چی میریزی رو گوشی و نمیدونم که چیزایی که میریزی مثل من میزاری بمونه روی گوشی تا رو حافظه بگنده یا نه ولی من با استفاده زیر کم نیووردم
    من خودم 3 تا بازی اچ دی دارم روش به که روی هم همش میشه 1.5 گیگ بعد یه سری بازی مثل کات دروب و سورف ساب وی و.... و چند تا نرم افزار هم مثل وایبر و فایر فاکس و ... که اگه بگیم همش روی هم میشه 4 گیگ خیلی گفتیم بعد رفتیم مسافرت یه فیلم گرفتم فکر کنم 15 دقیقه حدود 1.5 گیگ هم اون فیلمس هنوز نریختم رو سیستم و دیگه یه 2 گیگ اهنک هم دارم میشه یه خورده عکس دارم اونا هم بگیم یک گیگ میشه 8 گیگ رو هم از 12 خورده ای که دردسترسه حدود 4 گیگ خالی میمونه اگه شما هم یه استفاده ای مثل من بکنی فکر نمیکنمکه کم بیاری

11. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید.حواسم نبود پردازن ده اش تگرا 3 هست.فکر کردم شاید کوالکام و اسنپ باشه و اونا کم تر داغ می کنن.لا اقل اچ تی سی وان ایکس بدنش الومینیومه و داغ شدن پردازنه(بعید می دونم)به قاب پشتی اسیب نمی زنده.پردازنده هم هرچی که باشه گفتی تگرا 3 که بهتر از چیپ های کوالکام و سا مسونگه(با مدل های اسنپ 600 و 800 و اکسینوس 5 مقایسه نکنیدچون جدید ترن).سرعتش هم 0.1 گیگاهرتز بیشتره.خودمم از طرفدار های سامی هستم اما با واقعیت که نمی شه جنگید؟
    وقتی پشتش الومینیوم باشه 1 مقاوم تره نسبت به گرما و 2 گرما رو انتقال میده سریع باعث پایین اومدن حرارت میشه بعد اس 3 با وان ایکس تقریبا هم زمان بود چند ماه دیز تر اومد اس 3 و اس 3 هم اکسینوس سری 4 هست بهتره ادامه ندیم چون باعث میشه تاپیک منحرف بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •