قدرتش در چه حدی هست ؟؟
برای خودم می پرسم ...
برای بازی خوبه یا نه ؟؟
با چه کارت گرافیکی برابری میکنه ؟؟
قدرتش در چه حدی هست ؟؟
برای خودم می پرسم ...
برای بازی خوبه یا نه ؟؟
با چه کارت گرافیکی برابری میکنه ؟؟
آره. اون مورد اول از ای ام دی بسیار قدرتمند هست و حتی بازی های در حد PES رو هم رو تنظیمات Low می کشه!
در حد GT 610.
حالا اگر شما یه کارت گرافیک 6670 هم کنارش نصب کنی به قیمت 380، به اندازه ی GT630 یا تقریباً نزدیک به 7750 میشه.
Last edited by Hessam 2; 23-09-2013 at 10:58.
ممنون ازت ...
پس خیلی قدرتمند نیست ...
من الان خودم یه گرافیک 4850 دارم ...خیلی هم اهل اینکه روی تنظیمات اخر بزارم نیستم و خوب داره بازیها رو اجرا میکنه ...
مثلا الان تام رایدر و دویل می کرای رو داره راحت اجرا میکنه ...
میخوام بدونم این گرافیک با این سیستمها چه طوره ؟؟
عزیز شما که گفتی واسه مدرسه میخوای...!
باید بگم واسه مدرسه خیلی فراتر از چیزی هست که نیاز دارن و حسابی آینده نگره!
خیالتون 100% راحت باشه!
در مورد اینکه در چه سطحی هم هست من حقیقتش به تنهایی تست نکردم و نتایجش رو هم جایی ندیدم!
اما با کارت گرافیک 6670 به اندازه ی GT 630 یا ATI 7750 فریم می داد. این یعنی دو برابر قوی تر از کارت گرافیک فعلی شما!
Last edited by Hessam 2; 23-09-2013 at 12:35.
بله این سیستم برای مدرسه هست ....
اما سیستم خونه خودمم میخوام ارتقا بدم اگر بتونم و خواستم دستم بیاد که چی به چیه .و...
گرافيگ فعليتون 4850 تقريبا جزو گرافيکهاى متوسط محسوب ميشه و از گرافيکهاى در رنج قيمت 300-400 عملکرد بهتر و مشابهى داره.
در صورتيکه قصد خريد گرافيک دارين با توجه به کاربرد و اينکه ارزش هزينه کردن داشته باشه انتخاب کنين.
در مورد سيستم با کاربرد براى مدرسه هم همونطور که گفته شد گرافيک داخلى پردازنده مناسبه و کفايت ميکنه.
به نظر من اگه می خواین حالا حالا ها باشه ، پس ی مادربورد خوب بردارید ، این یعنی آینده نگری و همچنین به قدرت پاور ... هم توجه کنید که به اندازه کافی باشه.
هارد که به هبچ عنوان نیازی نیست بالا باشه ، رم رو هم که بعد میشه اضافه کرد ، گرافیک هم که مهم نیست.ولی مادربورد و پاور رو بالا بزارید که اگه خواستید هر کدوم از قطعات رو اصافه کنید حالا حالا ها مشکل نداشته باشید.
ولی اگه قراره واسه یکی دو سال آینده باشه ، به نظر من همینم زیاده!
این سیستم که دوستان پیشنهاد دادن فوق العاده واسه مدرسه زیاده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)