تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: صدای غیر عادی ؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

ممکنه از باتری cmos باشه اونم عوض کنید....

2. 2 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممکنه از باتری cmos باشه اونم عوض کنید....
    در اون صورت اگه باتری مشکل پیدا کرده باشه مانیتور تصویر نمی ده. اصطلاحا می گن سیستم بایوس پرونده

4. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کی گفته مانیتور تصویر نمیده؟؟؟؟باتری برد فقط ستینگ های ذخیره شده داخل بایاس رو سیو میکنه تا هر بار سیستم روشن میشه ستینگ ها دیفالت نشن......من جایی ندیدم بدون باتری سیستم بالا نیاد

6. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

If you didn't have this battery, then each time you turn on your computer, the BIOS settings would reset and you would need to setup your BIOS again. Your computer will function but everything in your BIOS, such as the boot order, and the time and date, and other functions will reset.

8. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بدون باتری سیستم بالا میاد. مگه من گفتم نمیاد؟
    باتری اگه نباشه مشکلی نیست ولی وقتی باتری خراب به مادربرد وصله مشکلساز میشه

اصطلاحا می گن سیستم بایوس پرونده. یکی از عواملش هم رفتن ناگهانی برق هستش

اصلا کار اون باتری چیه؟ وقتی اون باتری بهش شک وارد بشه (مثل قطع ناگهانی برق) برق رسانیش دچار اختلال میشه و بایوس اجازه لود شدن نمیده. در اینجا شما با ارور blackscreen مواجه میشین
    اصطلاحا میگن بایوس پریده ، یا می گن بایوس قفل کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ربطی به بایاس پروندن نداره من نمیفهمم منظورتون چیه؟؟ کار بایاس که کلا جدا از اون باتری هست..... منظورم اینه که مشکلات بایاس جدا از باتری cmos هست...اگه این مطلبی که میگید تو جای معتبری خوندید لینک بدید...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ربطی به بایاس پروندن نداره من نمیفهمم منظورتون چیه؟؟ کار بایاس که کلا جدا از اون باتری هست..... منظورم اینه که مشکلات بایاس جدا از باتری cmos هست...اگه این مطلبی که میگید تو جای معتبری خوندید لینک بدید...
    اگه کار باتری را بدونید این حرف رو نمی زنید
    من نگفتم بایوس و اون باتری کارشون یکیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    منظورم اینه که مشکلات بایاس جدا از باتری cmos هست ... این جمله اشتباهه
    من خودم منبعم. از وقتی به یاد دارم برادرم تعمیر سخت افزار میکرده. منم چند سالی کنارش کار میکردم
    شما برای اطمینان یه سرچ بزنید

یا حق

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه احتمال داره.....شاید منظورتون از بایاس پروندن اینه که ستینگ هاش دیفالت میشه.....و من بد متوجه شدم(اینکه بایاس خراب میشه)؟؟؟تا اونجایی که میدونم کار باتری سیو کردن ستینگ های داخل بایاس هست و اگه خراب باشه سیستم اصلا بوت نمیشه....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام باتری مین خراب بشه یا ولتاژش کم بشه به بایوس آسیبی نمیرسه منتها مشکلاتی را ایجاد میکنه یکیش خالی شدن بایوس است در هر بار روشن شدن سیستم تاریخ و ساعت به عقب برمیگردد یا سیستم خود به خود روشن میشود در بعضی مواقع خیلی ضعیف باشد سیستم تصویر نمیدهد و یا تنظیمات دائم به حالت قبل برمیگردد ولی بایوس سرجاش است و cmos اطلاعات مربوط به تنظیمات بایوس را

حفظ میکند
    باتری خراب باشه یا ولتاژش کم باشه اصطلاحا میگن بایوس خالی شده اصطلاح پریدن بایوس یعنی بایوس خراب شده و سیستم بوت نمیشه و باید از پروگرمر استفاده کرد
    Last edited by EXTREME; 28-09-2013 at 09:49.

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بایوس پریدن یعنی چی؟ یعنی کدهای بایوس پریده و خراب شده. وقتی هم بایوس خراب باشه اصلا بوت نداریم. چون بایوس قفل کرده . در این جور مواقع باتری را در میاریم و یک ساعت بعد می زنیمش جا. اینجوری بایوس کلا ریست می شه حتی پسوردش هم پاک می شه
    ما در مواردی از پروگرمر استفاده می کنیم که بایوس با ریست هم درست نشه. هر دو مورد بایوس پریدن هستش. ولی درجات مختلف داره. گاهی می شه که بایوس خودش کدهای خراب خودش را درست می کنه . گاهی هم درست نمی کنه. چون حتی من گاهی شاهد این بودم که توی کد بایوس ، ورژن بایوس و کارخانه سازنده و تاریخ آخرین آپدیت پاک شدند. و کدها همه بهم ریختند. خب مسلمه که بایوس بد فرم پریده و نیاز به پروگرم داره.

یه حالت دیگه هم هست که تصویر نداشته باشیم : تمامی اطلاعات مربوط به سخت افزار درون بایوس هستش. اگر قطعه کدی که خراب شده باشه مربوط به کارت گرافیک باشه ما دیگه تصویر نداریم.
    ولی مرسوم ترین حالت اینه: سیستم را سخت افزرای خاموش کنیم ،یا برق نوسان داشته باشه ، یا یهو برقها بره. در این موارد صفحه سیاه می شه و باید حتما باتری بایوس را در بیاریم بذاریم تخلیه بشه چون ارتباط مستقیم روی بایوس گذاشته. وقتی بایوس برق اضافی بهش می رسه قفل می کنه و اصلا بالا نمیاد . ما هم قبل از بایوس که سیستم عامل دیگه ای نداریم. به همین خاطر صفحه سیاه را می بینیم.

به نظر من بایوس ارتباط مستقیم با باتری داره. اصلا بایوس با تک تک اجزای مادربرد ارتباط مستقیم داره

از 10 کامپیوتر تعمیری که برامون می رسه بیشتراز 5 تاش مشکل بایوس داره. به اندازه کافی بایوس را شناختم و به اندازه غیر قابل شمارش بایوس پروگرم کردم

راستش من هنوز سرچ نکردم که منبع لاتین پیدا کنم. تمام اینها تجربه های من هستند که شاید هیچ جای نت نباشه. ولی باشه بنا به درخواست دوست عزیزمون من منبع لاتین هم می ذارم. (به زودی)

16. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •