ممنون امشب میزارم دانلود بشه
دوست عزیز در رابطه با جمله زیرتون یک سوالی داشتم
اگر از محدوده ایمن بیشتر بشه اونوقت چه اتفاقی ممکنه بیفته ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امشب میزارم دانلود بشه
دوست عزیز در رابطه با جمله زیرتون یک سوالی داشتم
اگر از محدوده ایمن بیشتر بشه اونوقت چه اتفاقی ممکنه بیفته ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من هاردهای گرین رو دیدم هد پارکینگشون زیاده و همینطورین چون این هاردها بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره به نظر من ظبیعیه
سلام
من یادمه می شد زمان پارک هد رو تا 300 ثانیه هم افزایش داد با ارتقاء فرمور
توی خود سایت وسترن باید باشه راهنماش
در ضمن اگه بخواید برای غیر آرشیو استفاده کنید احتمالا اذیت می شید اگه پارک تایم ش رو بالا نبرید
اگه خراب هم نشه دیگه امنیت چندانی برای اطلاعات با ارزش ندارهاگر از محدوده ایمن بیشتر بشه اونوقت چه اتفاقی ممکنه بیفته ؟؟؟
با همین برنامه wdidle3 که در Hiren's BootCD هم موجوده میتوان چنین کاری را انجام داد . البته همانطوریکه در عکس زیر میبینید فقط برای مدلهای جدید میتوان تا 300 ثانیه تنظیم کرد ولی برای مدلهای قدیمیتر حداکثر تا 25.5 ثانیه میشه تنظیم کرد و حتی با استفاده از سوییچ d/ تایمر را غیر فعال کرد .
البته برای تست توصیه میکنم فقط یک ریپورت از تایمر فعلی بگیرید و اگر میخواهید تایمر را تغییر بدید بهتره که از اطلاعات موجود یک کپی داشته باشید. شاید این برنامه برای هر هارد وسترن Green کارایی نداشته باشه .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 19-09-2013 at 19:41.
سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم وسترن گرین دارم اصلا ازش راضی نیستم چون تو بازار بلک نبود مجبور شدم گرین بخرم . یه صدای بلند هستش و بعضی وقتا میاد و از بیرون کیس به راحتی شنیده میشه صداش تو مایه های قرچ و ایناس انگار که یه جورایی هارد نمیکشه نمیدونم اگه ببرم گارانتی تعویض میکنن ؟؟
Last edited by tarfanding; 19-09-2013 at 19:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)