تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: گوشی با بودجه 1200

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارکه،
    نگران پشت گوشی نباش که شیشه ای هست. شیشه معمولی نیست که راحت خط و خش بیفته یا بشکنه ! اگه دلش رو داری می تونی با چاقو یا کلید چک کنی !
    فقط کثیف شد یا خواستی جای اثر انگشتات رو پاک کنی با شلوارت نکن!!!
    حتما گرد و غبار روش رو با فوتی یا چیزه دیگه آروم از رو گوشی بردار بعد پاک کن، چون ذرات خاک و شن مثل الماس می مونن و می تونن راحت خش بندازن، اگه محکم بکشیشون رو شیشه پشت و جلو گوشیت.

2. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مبارکه حالشو ببر
    زیر نور افتاب کاملا واضحه ؟ مموری میخوره ؟
    ممنون.قابل قبول بودش sms زیر نور وقتی امتحان می کردم الان نوری وجود نداره بیرون برم عکس هم امتحان کنم ولی فکر نکنم اون هم مشکلی داشته باشه وقتی خط خواناست
    auto bright هم تو nexus به نظرم رو به تاریکیه یعنی نسبت به زمانش کمتر auto صفحه رو روشنتر می کنه من این رو در مقایسه با اندرویدی های قبلیم می گم تو این مورد سونی بهتر auto bright انجام میده
    نه مموری نمی خوره 16 گیگ هست حافظه داخلیش که gb12.92 در دسترس هست بودن نصب برنامه روی 4.2
    سیم کارت عوض کردنش هم خیلی دردسر داره باید یه سوزنی هست بزنی بعد بیاری یه کیت رو بیرون توش میکرو سیم بزاری جاش بزنی ولی گوشی قبلی هام اینقدر دردسر نداشت حداکثر یه در پشت گوشی بود باز می کردم!
    نگران پشت گوشی نباش که شیشه ای هست. شیشه معمولی نیست که راحت خط و خش بیفته یا بشکنه ! اگه دلش رو داری می تونی با چاقو یا کلید چک کنی !
    نگرانیم از پشتش رو با یه گارد مشکی حلش کردم الان دیگه استرس ندارم از دستم بیوفته
    Last edited by avator20002000; 19-09-2013 at 22:17.

4. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کلا سری Xperia رو بیخیال شین. من خودم رو کاغذ نگاه میکردم تو اکثر رنج قیمت ها بهترین امکانات رو داره ولی رفتم Youtube کلیپ هاشو نگاه کردم فهمیدم سونی چیجوری سر ملت رو با تبلیغات کلاه میزاره.
    بزرگترین مشکل این گوشی ها بسیار طریف بودنشونه، راحت خش میگیرن(بخاظر لایه Anti shatter) و بسیار راحت میشکنن.
    یک گوشی مثل لومیا نوکیا رو با پتک روش میزدن و با ماشین از روش رد میشدن هیچ چیش نمیشد. Xperia رو با اسباب بازی پلاستیکی خورد می کردن، همون پتک رو هم روش ول کردن یعنی ضربه نزدن!
    در اثر وزن همون پتک تبدیل به آش شعله قلمکار شد! حتی در مقایسه با سامسونگ که دستت مس گیری مثل پلاستیک کهنه میمونه خیلی ظریفتر و شکننده تره.
    در کل Xperia برای کسایی که خیلی مراقب گوشی نیستن یا از محافظ و این جور چیزا خوششون نمیاد به هیچ عنوان توصیه نمی کنم.

در مورد صحت گفته هام هم اگر اینترنت درست درمون دارین برین youtube و این موارد رو سرچ کنین و کلیپ های مربوطه رو ببینین:
    Hammer drop test+اسم گوشی مورد نظر
    scratch test
    drop test
    ,...

موفق باشین.
    این حرفاتون درباره zl هم صدق میکنه ؟ پس اینه که میگن ضد ضربه چیه؟ (متاسفانه من از اون ادمائیم که دقت و مراقبت زیادی ندارم )

6. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله. تبلیغات پوپولیستی! بهتره همون youtube سرچ کنی خودت ببینی. یک کار عجیبی که سونی کرده همین گداشت یه لایه روی صفحه جلو برای جلو گیری از پخش شدن شیشه هنگام شکستن هست!!
    که این لایه اصلا خاصیت ضد خش نداره و خاصیتش همون Anti Shatter بودنه! خیلی از اینکار ها همون اول این لایه رو در میارن ولی متاسفانه خیلی از مدل ها مثل Z لوگوی Sony هم رو این لایست و باهاش در میاد!
    نکته ای که تو یوتیوب همه می گفتن این بود که سونی خودش میدونست چقدر راحت صفحش میشکنه برای همین این لایه اضافی رو گداشته!!
    گول تبلیغات رو نخورین که میگن ضدخش و ضدضربه و .... هستن و مثلا از Gorilla Glass استفاده میکنن. الان خیلی از مدل ها Gorilla Glass استفاده میکنن ولی یه سری مدلها این گوجه قابلیت ترکیدن دارن یه سری مدل ها مثل لومیا 920 مثل سنگ میشن! استفاده از این فناوری ها هم خودش تکنولوژی میخواد. من جزییات تخصصیش رو نمی دونم ولی مثلا لومیا 920 Gorilla Glass که استفاده میکنه قطرش بیشر ازخیلی گوشی های دیگست.

8. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •