سلام
اون 6670 ی که معرفی کردن دوستان از چیپست amd هست
سلام
اون 6670 ی که معرفی کردن دوستان از چیپست amd هست
چجوری می تونم مدل مادر بورد رو بفهمم . و بالا خره می تونم با عوض کردن این کارت گرافیک بازی های جدید مثل pes 2013 یا شاهزاده ایرانی پنج رو اجرا کنم؟ممنونم که راهنمایی می کنید
من 5670 رو دارم و ازش راضیم pes روهم که اصرار میکردید رو با بالاترین کییفیت و روون اجرا میکنه اگه مانیتورتون 1024*768 باشه تقریبا تا امروز همه بازی ها رو با گرافیک بالا(نه الزاما آخرین گرافیک ) و قابل قبول اجرا میکنه ولی به شرطی که رم و سی پی یو ه توانش رو داشته باشن که فکر نکنم سی پی یو شما خیلی قوی باشه
میتونید نرم افزار cpu-z رو که حجم کمی هم داره نصب کنید تا اطلاعات کلی در مورد مادربورد و سیستمتون بهتون بده و با ارسال عکس از صفحات مختلف نرم افزار دوستان راحتر میتونند کمکتون کنند![]()
گرافيك رو اگه ميتونيد برداريد و يك عكس از مادربورد و اسلات گرافيك مادربورد بگذاريد 70 درصد گرافيك agp هست ولي اگه pci express باشه خريد اين گرافيك نهايتا به شما توصيه مي شود
sapphire hd6450 1gb gddr3به قيمت حدودي 130 تومان
با استفاده از نرم افزار pc wizard ميتونيد مدل دقيق مادربورد رو بفهميد از اين لينك دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روش بهتره اگه نميتونيد عكس از مين بگذاريد
Last edited by playstation 3; 16-09-2013 at 19:35.
مدل مادربوردم: p4m800p7ma،هارد:149 گیگ، رم:1 گیگ (اگه لازم باشه می تونم فزایش بدم ) سی پی یو:intel 30.6 ،گرافیک: nvidia geforce fx 5500 حالا یه کارت گرافیک معرفی کنید که بتونم با هاش جدید ترین بازی هارو اجرا کنم(با توجه به اطلاعات بالا بهترین کارت را معرفی کنید) ممنون از راهنمایی هایتان
ببخشید تو بالا سی پی یو : 3.06 است که اشتباه نوشتم
مادربورد شما از گرافیکهای قدیمی با اینترفیس AGP پشتیبانی میکنه که این گرافیکها قدیمی شدن و در بازار نایاب هستند.
بهتره که در صورت امکان کل سیستم رو ارتقا بدین.
خيلي خوب با توجه به قطعات شما بايد رم و مادربورد و گرافيك رو عوض كنيد ميتونيد از بقيه ي قطعات خودتون استفاده كنيد
main:asrock g41 or asusg41 or elite g41 or giga g41=180
ram:2gb apacer 1333=65
vga:sapphire hd6450 1gb gddr3=130
all=375
اين حداقل قيمتي است كه بايد هزينه كنيد و كمتر نمي شود بقيه ي قطعات از سيستم قبلي تون هست
رم و مين و گرافيك قبلي تون رو هم با هم 50-70 بر مي دارند
سلام دوست خوب. سیستمت اره خیلی قدیمیه و باید پولاتو جمع کنی و کلشو ارتقا بدی نسل گرافیک agp دیگه منقرض شده دست ار سرش بردار . تازه pes 14 اومده بجنب تا دیر نشده![]()
بیا اینم راهنمایی دیگه چی میخوای گلم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)