متوجه منظورتون نشدم میشه وصل نباشه ؟ لپ تاپ روشنه کار میکنه مشکلی هم نداره غیر کندی این ضریب پردازشش نمیدونم چرا اینطوریه
باز اگه لازمه بگین من کجا رو تست کنم برم بررسیش کنم ببینم شاید اشکال از اون قسمت باشه
متوجه منظورتون نشدم میشه وصل نباشه ؟ لپ تاپ روشنه کار میکنه مشکلی هم نداره غیر کندی این ضریب پردازشش نمیدونم چرا اینطوریه
باز اگه لازمه بگین من کجا رو تست کنم برم بررسیش کنم ببینم شاید اشکال از اون قسمت باشه
دوست عزیز اینکارایی که میگم بکنید
Task Manager سربرگ Performance رو باز کنید
برنامه ی cpu-z رو اجرا کنید
بعد برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اجرا کنید و وقتی نمودار Task Manager به حداکثر خودش رسید به cpu-z نگاه کنید چه فرکانسی رو نشون میده و اینجا اطلاع بدید
اما برای تغییر دستی ضریب Multiplier ابتدا برنامه ی CrystalCPUID رو دانلود و اجرا کنید و برید به منوی Function
Function>Intel Enhanced SpeedStep Control
از منوی New Multiplier و از بین مقادیر مجاز که جلوشون حرف x هست هر مقدار دلخواهی رو انتخاب کنید و چند ثانیه صبر کنید تا بطور خودکار اجرا بشه
و از داخل CPU-Z هم اعمال شدنش رو نگاه کنید
ضمناً در همون پنجره توانایی تغییر دستی ولتاژ هم وجود داره که فکر نکنم نیازی بهش پیدا کنید
برای اینکه دفعه ی بعد برای تغییر این ضریب مجبور نباشید همین مسیر رو طی کنید روی دکمه ی Create Shortcut on Desktop کلیک کنید
مگه قرار بوده چیپست جدا باشه؟ چه جالب!
منظور ایشون از وصل بودن چیپست احتمالا نصب درایورش بوده
اقا دستت درد نکنه برنامه کار کرد و multiplier رو عوض کرد. اما وقتی میذارم روی 13 سیستم کامل هنگ میکنه مجبور میشم force reset کنم ولی روی 12 براحتی کار میکنه. ولی مگه نباید سیستم بصورت اتوماتیک خودش مقدار multiplier سیستم رو تنظیم کنه و هر مقدار که لازم داره استفاده بکنه؟چکار باید بکنم که سیستم به این شکل عمل کنه و هوشمند ضریب مورد نیاز رو تنظیم کنه؟ توی بایوس این گزینه رو داره و فعال هم هست ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه
با افزایش ضریب احتیاج نیست که ولتاژ بالا بره؟ برای من مصرف برق لپ تاپ مهم نیست چون اصلا جابجا نمیشه
راستی وقتی سیستم رو ریست میکنم دوباره میشه مثل قبل انگار هیچ تغییری ندادم چکار کنم که تغییرات دائمی بششه؟
Last edited by mey2; 16-09-2013 at 14:39.
به این لینک برو.. قبلش باید جاوا روی سیتمت باشه... خودش درایور رو پیدا میکنه و بهت میگه که دانلودش کنی... بعد از نصب درایور مشکلت ایشالا که حل میشه... اون روشی که دوستمون گفت شما باید هر سری که سیتسم رو روشن میکنی از اول انجام بدی دوباره.
این درایور رو هم امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanoooooooo; 16-09-2013 at 14:53.
bah
مگه قرار بود کار نکنه
برای اینکه مالتی پلیر در محدوده ی غیرمجاز را انتخاب کردید. برای پردازنده ی شما حداکثر همان 12اما وقتی میذارم روی 13 سیستم کامل هنگ میکنه مجبور میشم force reset کنم
اول بگید تستی که گفتم رو انجام دادید؟ نتیجه اش چی شدمگه نباید سیستم بصورت اتوماتیک خودش مقدار multiplier سیستم رو تنظیم کنه و هر مقدار که لازم داره استفاده بکنه؟چکار باید بکنم که سیستم به این شکل عمل کنه و هوشمند ضریب مورد نیاز رو تنظیم کنه؟ توی بایوس این گزینه رو داره و فعال هم هست ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه
اصولاً پردازنده هایی که مالتی پلیر باز دارند از این قابلیت برخوردارند که مالتی اونها رو بالاتر از میزان مجاز تعیین کنید و در اونن حالت گاهی برای پایدار کردن لازم می شود قدری میزان ولتاژ را دست بردبا افزایش ضریب احتیاج نیست که ولتاژ بالا بره؟ برای من مصرف برق لپ تاپ مهم نیست چون اصلا جابجا نمیشه
ولی پردازنده ی شما هیچ نیازی به تغییر ولتاژ ندارد
اول این رو بگم که پردازنده ی شما کم مصرف هست و نهایتاً حدود 25 وات مصرف انرژی داره که برای یک پردازنده ی مربوط به 8 سال قبل بسیار عالیه و رقمی محسوب نمیشهراستی وقتی سیستم رو ریست میکنم دوباره میشه مثل قبل انگار هیچ تغییری ندادم چکار کنم که تغییرات دائمی بششه؟
اما بمحض اینکه برنامه رو از system tray کنار ساعت نوار وظیفه ببندید برنامه و تنظیمات هم برمیگرده به حال عادی
اگر میخواید پردازنده بطور خودکار در یک مالتی خاص کار کنه اول شورتکاتی که در پست قبل گفتم رو برای همون مالتی خاص بسازید
بعد اون شورتکات رو در پوشه ی Startup که در All Program و یا در مسیر پایین میتونید ببینید قرار بدید . به همین راحتی. هر بار ویندوز رو بوت کنید بطور خودکار میره روی اون مالتی
C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
اقا دم شما گرم که پیگیر هستی مشکل من حل بشه ممنونم
عرض کنم جاوا نصب کردم به این ادرس رفتم و یه برنامه برام اورد که نصبش کردم و اجراش کردم یه بارم سیستم رو ریست دادم ولی اتفاقی نیافتاد وقتی نصب و اجراش کردم فقط یه صفحه ای اومد و مشخصات cpu سیستم رو نشون داد اریجینالش و چیزی که الان فعال هست رو نشون داد ولیاتفاق خاص دیگه ای نیافتاد
دوست عزیز هیچ پردازنده ای نیاز به تلاش شما برای نصب درایورش نداره!!!! سیستم عامل ویندوز همیشه بطور خودکار شناساییش میکنه حتی ویندوز 98 !
اون چیزی که شما دانلود کردید اسمش روشه و توی وبسایت مایکروسافت هم دربارش توضیح لازم داده شده : CPU Identifier . یعنی برنامه ایکه صرفاً مشخصات CPU رو بشما نشون میده نه بیشتر!
همون AIDA که قبلاً استفاده کردید و cpu-z خیلی اطلاعات بیشتری درباره ی معماری و استپینگ و... بشما ارائه میدن تا این برنامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)