دوست عزیز براتون پ.خ کردم.
دوست عزیز براتون پ.خ کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
ممنون از شما شرمنده کردید من ساکن تهران نیستم
خیلی خیلی ممنون
خواهش میکنم همچنین این سایتی که بهتون معرفی کردم کاملا قابل اعتماد هست.امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
سلام با تشکر از شما
من HP DV6 7214nr گرفتم یه هفته پیش ! همه جوره ازش راضیم ! کگیفیت ساخت فوق العاده بالا ! کانفیگش که قوی ! نظرم همین مدله !![]()
دوست عزیز من یه سوالی دارم و میدونم که شما باز هم متقاعد نمیشین ولی میخوام بهتون بگم که الان این مدل hp حدود 4 میلیون قیمت داره و در صورتی که n550jv و y510p قیمتش حدود 3700 هست البته الان n550jv نیست و به احتمال زیاد مهر وارد میشه اما میشه بگین که به نظر خودتون y510p ارزش خرید داره یا همین مدل hp که شما گفتین؟؟؟و اگر باز هم میگین که hp 7214nr که بگین تا راهنماییتون کنم و قبلا هم شما گفته بودین که من فقط یه مدل های خاصی رو پیشنهاد میدم اما باید یه چیزی رو به عرضتون برسونم.شما در حال حاضر فرض کنید که ما 6 مدل لپ تاپ تو یه رنج قیمتی داریم و از بین این مدل ها کلا دو تاش خوب باشه حالا به نظر شما درسته که من بیام این دوتا رو ول کنم و برم سراغ اون 4 تایی که ضعیف ترند خوب اون موقع دیگه من کلا مشکل دارم که میخوام دوستانم رو گمراه کنم پس اینجاست که هر کی تو اون رنج قیمت لپ تاپ میخواد من اون دو مدل رو فقط پیشنهاد میکنم مگه اینکه چیز جدیدتر بیاد و بزنه رو دست این دو مدل.
دوست گل من فدای شکل ماهت لنوو کجا اچ پی کجا ! این یک !با هر کانفیگی من این دو رو با هم مقایسه نمیکنم از نظر کیفیت ساخت ! برید مطالعه کنید لطفا ! سطحی نگر نباشید !
در مورد n550jv هم کانفیگ بالایی داره و منکرش نیستم ! ولی یه سوال ؟! چرا با 7214 قیمتش یکی هست ؟ برای باره چندم میگم نه بلو ری داره ! هارد 5400 دور داره ! فینگر پرینت نداره ! ویندوز اورجینال با کلی برنامه ی مفید و اورجینال نداره ! اسپیکر منحصر به فردی به اسم beats نداره ! صفحه ی نمایش بسیار زننده و براقی داره که کاملا مفهوم فول آچ دی بودن رو به صفر رسونده ! لولا های ضعیف که با تاچ کردن صفحه هر روز و هر روز شل تر میخوان بشن ! و در کل میگم که من این 550 رو که شما کلی به همه سفارش کردید رو باهاش کار کردم و صفحه لمسیش به هیچ عنوان جذابیتی نداشت و با خریدش به حتم بعد از مدت کوتاهی پشیمون میشه هر کی بخره ! خواستی بیارم 7214 رو یه نگاه بنداز ببین چجوریاست !![]()
در ضمن این مدل لنوو که شما عرض کردید 1100 یورو پولشه در حالیکه من لپ تاپمو 1000 دلار خریدم !![]()
دوست عزیز پس قبول کردین که این مدل اصلا قابل مقایسه با y510p و n550jv نیست.راستی این مدل y510p در ایران 3710 میباشد در صورتی که این مدل hp الان قیمتش از 3750 تا 3900 میباشد حتی سایت flanic با قیمت 4 تومان هم گذاشته البته لپ تاپی که خریدین مبارکتون باشه و لپ تاپ خوبی هست اما من حرفم اینه که با وجود لپ تاپ های n550jv و y510p این مدل رو پیشنهاد ندین البته برندهای HP و Lenovo و ASUS خیلی عالین و حتی اگر الان HP مدلی بهتر از اینها بزنه و وارد بشه من یقینا اون رو پیشنهاد میدم.
انگار نخوندین پست بالایی منو ! دلیل اینکه ترجیح دادم 7214 رو به 550 !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)