تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: بین این چند تا مدل کدوم رو بخرم؟(فوری)لطفا راهنمایی کنید.برای GAME

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام همشهری گرامی...
    من هم قصد خرید لپ تاپ دارم دارم اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد فردا میرم بازار برای خرید...من هم اول که n550 با قیمت 3770 وارد بازار شد ، قصد خرید n550 را داشتم...گفتم بذارم چند هفته ای بگذره قیمتش یکم بیاد که برعکس شد و اولا اصلا گیر نمیاد بعدشم قیمتش 4200 الی 4500 هست...البته اگه عجله ای نداری شک نکن تا هفته آینده این لپ تاپ وارد میشه و احتمالا با همان قیمت قبلی وارد بشه.
    اما من صبرم تمام شده و میخوام لنوو y510p را بخرم...اینم لپ تاپ خوبیه و قیمتش 3600-3700 هست الان

2. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگه جنس و کیفیت و عمر برات در او لویته پیشنهاد من sony vaio fit15e
    24 ساعته ازش کار می کشم
    فقط وقتی خوابم خاموشه
    هیچ بازی رو کم نمیاره و همیشه هم خنکه
    yاما اگه کمی قدرت بیشتر می خوای y510 که پیدا نمی شه
    asus n550jv هم خوبه ولی به زور گیر میاد اگه هم پیدا کنی کم کم 4200
    قیمت y510 هم با یک سال 3700 بود
    sony vaio fit 15e هم از پایتخت با گارانتی ایران رهجو 1سال بین المللی و 3 سال داخلی 3600

4. این کاربر از omid1380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز اگر با لپتاپ های معمول بخوای بازی کنی یکی دو سال دیگه باید به فکر یک لپتاپ دیگه باشی ... اگر بخوای چندین ساعت پشت هم با لپتاپ معمولی یا مولتی مدیا بازی کنی خیلی زود داغون میشه .

اگر تفریجی بازی میکنید مثلا روزی 1 ساعت خوب لپتاپ مشکلی نداره ، ولی اگر بیشتر بازی میکنید یا برید لپتاپ گیمینگ بگیرید یا دسکتاپ بخرید .
    تازه همین لپتاپ گیمینگ هم اگر باهاشون زیاد بازی کنی سریع خراب میشن چه برسه لپتاپ های مولتی مدیا و معمولی .

دسکتاپ پوستش رو بکنی 24 ساعت روشن باشه تا 4-5 سال هیچیش خراب نمیشه . طوریشم بشه با هزینه کم درست میشه خودتم میتونی دستکاریش کنی و لپتاپ خراب بشه دردسر داره ...

الان خودم Asus N550jv دارم و روزی 1 ساعت کمتر باهاش بازی میکنم ... اینجوری مشکلی نداره والا بخوای 3-4 ساعت لپتاپ رو تحت فشار بگذاری از گرما نابود میشه و کارت گرافیک و باتری و هارد و همه چی عمرش میاد پایین .

اگر تا 4 میلیون میتونید هزینه کنید لپتاپ گیمینگ درستی هم نمیتونید بگیرید.
    پس حساب کار با خودتون اگر هدف اصلی بازی هست حتما دسکتاپ بگیرید . اگر تفریحی بازی می کنید ASUS N550jv و Lenovo Y510 مدل های خوبی هستند و چند سال براتون کار میکنه ولی روشون خفن بازی کنید سر 2 سال یک بلایی سر یکی از قطعاتش میاد .

6. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظرات معلومه دیگه... من فکر میکنم y510 و asus دوتاشون عالین... ولی باور کن نباید رو لپتاپ برا بازی حرفه ای حساب باز کنی.... نه این که سیستمت نکشه یا کم بیاره... کارت انقدر گرم میشه. که قشنگ از کنار فن میتونی به عنوان بخاری در روزهای سرد استفاده کنی... سرعت چرخش فن در حالت بازی 3 برابر میشه... عمر فن خیلی زودتر به پایان نزدیک میشه...چیپ گرافیک بر اساس گرما یا کار کرد ممکنه که کلا خلاص بشه... یعنی در 70 درصد حالات چیپ رو با گرما به صورت موقت راه میندازن که دیگه عمرش 6 7 ماه هم نمیشه! در 30 درصد بقیه لپتاپ رو باید بندازی اونور! چرا که این لپتاپها چون جدید هستن چیپشون گیر نمیاد . اگر گیر هم بیاد قیمتش بالای 600 تومن هست. کلا اینو میگم که بدونی ... حتی گارانتی ها هم مسخره هستن و به عنوان کسی که تا مرز بدبختی لپتاپ درست کردن رفته جلو میگم... به یک لپتاپ i5 با گرافیک 620 رضایت بده یا یک کیس جمع کن با این قیمت کیس خوبی میتونی ببندی! شب و روز هم بازی کن!
    Last edited by hasanoooooooo; 14-09-2013 at 15:13.

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان خیلی خیلی ممنونم از نظراتتون.
    شما نظرتون راجع به apple macbook چیه؟خرکار هستن؟
    توی قیمت 4 تومن هم دسته دو هم نو چیز خوبی گیر میاد؟
    منظورم هم air و هم pro هستش.
    بازم تشکر می کنم که من رو راهنمایی می کنید.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

1. برای بازی نیست
    2. سیستم عاملشون مک هست و برنامه های ویندوز روش کار نمی کنن. یعنی باید برای اون برنامه ها جایگزین مک پیدا کنید (اگه باشه)
    3. خیلی کلاس دارن
    4. الکی گرونن و توصیه نمیشن. یه مک بوک متوسط حداقل 6 تومن قیمتشه
    5. بنده شخصا با شرکت اپل و سیاست هاش حال نمیکنم.

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کلا اپل دارای کیفیت ساخت بالایی هست پس همین موضوع یعنی اینکه به قول خودتون خرکار هست و در مورد سوال دومتون باید بگم که با 4 تومان میشه چیز خوب پیدا کرد و تا جایی که میتونید اصلا طرف دست دوم نرین مگه اینکه واقعا به سالم بودنش اطمینان داشته باشین و در مورد انتخاب مدل که دیگه خوب با توضیحات من و دوستان معلومه که n550jv و y510p بهترینه.

13. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

Mackbook Air برای کارای معمول هست ، وبگردی و دیدن فیلم و فوق فوقش ویرایش 4 تا عکس ( البته نه واسه کار حرفه ای ) ... بازی هم که نمیشه چون کارت گرافیک جدا نداره . دانشجوهای رشته های مهندسی بیشتر سمت ویندوز میرن ، دانشجوهای رشته پزشکی بیشتر سمت مک چون به برنامه خاصی نیاز ندارن . بعضی از رشته های مهندسی هم با مک مشکلی نداره و برنامه هاشون موجوده ولی مثلا رشته عمران برنامه مهمش ETABS , SAP , Safe و از ایین قبیل هست که هیچ کدومش برا مک وجود نداره و هیچ جایگزینی هم نداره ... در نتیجه باید رو لپتاپ اپل ویندوز هم نصب کنید که کار ضایعی هست و در آخر هم یک سری کارا رو نمیشه کرد . رو Air هم که ویندوز ریختن به درد نمیخوره CPU اون ضعیفه واسه برنامه های مهندسی و ویندوز ریختن .
    کلا مکبوک ایر رو فقط به خاطر کارای روزمره و عمر عالی باتری اون باید خرید نه بیشتر .

Macbook Pro نسخه 2010 که صفحه رتینا نیست به نظرم قدیمیه و دیگه نمیصرفه خرید . Macbook Retina هم نسخه بدون کارت گرافیکش اذیت میکنه ، اون رزولوشن حجیم رو گرافیک Intel 4000 واقعا کم میاره چه برسه به 2 تا برنامه جانبی گرافیکی که نصب کنید . کلا مک بوک پرو رتینا رو حتما مدل کارت گرافیک مجزا دارش رو بگیرید . این مدلش هم بالای 6-7 میلیون هست و اونقدر قوی هست که ویندوز هم در کنارش داشته باشید و روش بشه نرم افزارهای خاص رو ریخت ... برای بازی هم لپتاپ متوسط رو به بالایی هست گرافیکش در حد Asus N56vz , AsusN550jv هست . مکبوک پرو رتینا بیشتر برای عکاس ها و ویرایشگرای فیلم و کارای گرافیکی پیشنهاد میشه نه بازی یا نرم افزارهای مهندسی .

در نتیجه اگر پول خیلی زیادی دارید مکبوک رتینا کارت گرافیک دار گزینه عالی هست البته نه برای بازی.
    اگر نیازی به نرم افزارهای مهندسی خاص که فقط برای ویندوز موجودن ندارید مکبوک ایر لپتاپ خیلی عالی هست و با عمر باتری 12 ساعت واقعا حیرت انگیزه.

شما معیارهاتون مشخص کنید بهتر میتونید تصمیم بگیرید ، بازی ؟ رشته دانشگاهی ؟ نرم افزار خاص ؟

15. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید روشون نمی شه ویندوزم نصب کرد؟بعد قیمت لپتاپای دسته دو خیلی خوب برای بازی چه قدره؟مثلا ممکنه یک نفر لپ تاپ 6 میلیونی رو دسته دو 4 تومن بفروشه؟
    برای بازی می خوام و رشتمم جغرافیای سیاسی هستش و فکر نکنم به نرم افزارخاصی نیاز داشته باشم.
    بازم تشکر.
    Last edited by ali mohseny; 14-09-2013 at 18:32.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید روشون نمی شه ویندوزم نصب کرد؟بعد قیمت لپتاپای دسته دو خیلی خوب برای بازی چه قدره؟مثلا ممکنه یک نفر لپ تاپ 6 میلیونی رو دسته دو 4 تومن بفروشه؟
    برای بازی می خوام و رشتمم جغرافیای سیاسی هستش و فکر نکنم به نرم افزارخاصی نیاز داشته باشم.
    بازم تشکر.
    به هیچ عنوان تا 2 میلیون یه لپ تاپ پایین نمیاد چون لپ تاپ مثل محصولات دیگه نیست البته محصولات دیگه هم تا 2 تومان در دست دوم افت نمیکنه و اگر هم کسی لپ تاپ دست دومش رو تا 2 تومان پایین بیاره پس یقین داشته باشید که لپ تاپ کاملا دارای مشکلات اساسی میباشد و در اخر اینو بگم که شما ایا دوست دارید که یه کیس یا همون دسکتاپ جمع کنید چون با این رنج قیمت یه دسکتاپ خیلی خوب برای اجرای بازی ها میتونید جمع کنید.

18. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •