سلام
بله؛ برای درایو ویندوز هم قابل انجام است.
نیازی به بک اپ گیری نیست.فقط تا حد امکان هنگام defragment نباید از سیستم استفاده کنید.
هر روز هم نباید از defrag استفاده کنید و ماهی یک بار کافی است.
SSDها و فلش ها نباید defrag شوند.
سلام
بله؛ برای درایو ویندوز هم قابل انجام است.
نیازی به بک اپ گیری نیست.فقط تا حد امکان هنگام defragment نباید از سیستم استفاده کنید.
هر روز هم نباید از defrag استفاده کنید و ماهی یک بار کافی است.
SSDها و فلش ها نباید defrag شوند.
برای دفرگمنت کردن هارد آیا ابزار موجود برای این کار که در ویندوز موجود میباشد کفایت میکند یا بهتر است از نرم افزارهایی که این کار را انجام میدهند استفاده کرد؟؟ مرسی
از این Auslogics نرم افزار استفاده کنید.
هم فضای خالی رو دفرگ میکنه . هم اطلاعات رو . و هم اینکه یه گزینه داره فایلا های ویندوز که دیفرگ نمیشن( چون ویندوز روشنه) . این فایلارو موقع بوت بعدی قبل از اینکه ویندوز لود بشه دیفرگ میکنه .
اسم دقیق نرم افزارش Auslogics رو لطفا بگید مرسی سرچ زدم کلی نرم افزار به همین اسم پیدا شد !
سلام تصویر زیر تصویر قسمت task scheduler ویندوز هست طبق این تنظیمات دیفالت خود ویندوز یعن هر هفته درایو ها دیفرگمنت می شوند ؟؟؟ مگر نمی گویید که موقع دیفرگ نباید ازدرایو ها استفاده کرد ؟؟ یعنی تا حال هر وقت ما در هر حال استفاده بودیم درایو ها در حال دیفرگمنت بودن؟؟ مال شما هم همینطور هست ؟؟ مرسی
![]()
منظورتون رو متوجه نشدم ! من با اسکچول ویندوز کار نکردم و از برنامه دفرگ خاموشش کردم.
ولی توصیه میشه موقع دفرگ نباید با برنامه یی کار کنید .
دیروز که taskها ررو دیدم به عکس بالایی برخورد کردم و ظاهرا روی default تنظیبم بوده که هر هفته انجام بده ، من قبلا اصلا از دیفرگمنت استفاده نکردم و تنظیماتش دست نزدهم عجیب به نظر میومد سیستم های بقیه شما هم همین طوره تنظیمه؟ و اجرا می شده هر هفته ؟ مرسی
اره اسکچول فعاله بطور پیشرفت ، ولی دقت نکردم هرهفته بوده یا هر ماه.
سلام بچه ها این فرایند ایا مرتبط هست با دیسک دیفرگمنت؟؟
پس چرا در فولدر فلش پلیر هست!!؟؟؟؟
c:\documents and settings\administrator\application data\adobe\flash player\file cache\hddefrag.exe
یعنی این ویروسه؟؟
چه طوری می تونم این فرایند رو حذف کنم ؟؟ انتی ویروس نورتون 260 و antimalware که این پوشه رو اوکی تشخیص دادن !! چه طوری باید حذفش کنم پس ؟؟مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)