از Gtx 650 قوی تره ؟
یک گذینه دیگه هم نام ببرید که اگر موجود نبود برم سراغ اون .
+ قیمت
از Gtx 650 قوی تره ؟
یک گذینه دیگه هم نام ببرید که اگر موجود نبود برم سراغ اون .
+ قیمت
بله گرافیک 7770 از GTX 650 عملکرد بهتری داره.
در رنج قیمت حدود 500 همین گرافیکها هستند ولی با کمی افزایش بودجه میتونین گرافیک 7790 رو تهیه کنین با قیمت تقریبی 600
سوال کردم گفتند 7770 و gtx 650 حدود 700 هزار تومان ( در بازار ) نمیدونم گرون شده یا گرون گفته .
در اینجا در نظرات از این کارت انتقاد شده یعنی با خرید این کارت به مشکل فریم بر میخورم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قابل اطمینانی برای خرید میشناسید ؟
Last edited by pedram9; 10-09-2013 at 03:09.
من خودم این کارت رو داشتم و فروختمش.
ببینید بستگی به توقعتون از بازی داره .اگه میخواهید تمام بازی ها رو ظرف سه سال اینده با گرافیک نهایت اجرا کنین مطمیناً کم میاره.در حال حاظر در رزولوشن 1080 95 درصد بازی ها رو فول میاره بدون aa .ولی در اینده این رقم کاهش پیدا میکنه.
من خودم چون میخواستم در سطخ بالا بازی کنم به خاطر همین انتظارات منو براورده نمیکرد به خاطر همین قصد خرید 7870 دارم.
راستی قیمت رو بالا گفتن قیمتش همونی هست که تو لیون گفته.سایت لیون هم کاملاً قابل اعتماد هست.
من اصلا بازی زیادی نمیکنم تنها چیز هایی که بازی میکنم فوتبال و Need For Speed هست و میخوام این 2 بازی رو حد اقل با نهایت کیفیت فول اچ دی تا 2 3 سال بشه آورد این 2 بازی هم فکر نمیکنم آنچنان گرافیک پر قدرتی داشته باشن . به نظرتون با این کارت میشه ؟
پاورم کشش داره ؟
Green 585b
Cpu Q8300
Ram 2*2
Main Abit Ip35 Pro Xe
Last edited by pedram9; 10-09-2013 at 10:38.
دوستان من امروز یا فردا میخوام برم واسه خرید .
راهنمایی نمیکنید سوال بالا ی بنده رو ؟
فوتبال رو که راحت میکشه و اصلاً مشکلی نیست.
در مورد nfs من خودم اخرین ورژن بازی رو رو فول hd بدون تیک اجرا کردم.نسخه های اینده بعید میدونم کم میاره ولی اگه کم بیارع با یه کاهش جزیی تو تنظیمات حل میشه.
پاورم مشکلی نداره
ارزش داره کمی هزینه رو بیشتر کنم برای خرید HD7790 یا تفاوت آنچنانی ندارن ؟
بله ارزشش رو داره.هر چی بیشتر بهتر اینده خیالتون راحترته
Last edited by javad2015; 10-09-2013 at 14:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)