تبدیل ساتا به یو اس بی و ide به یو اس بی هست
تبدیل ساتا به یو اس بی و ide به یو اس بی هست
به هیچ فرمتی فقط فقط وقتی می خواستم از دیسک استفاده کنم . (هارد روی با لیبل درایو E وصل شده) وقتی روی درایو E کلیک می کنم به جای اینکه بره توی هارد پیام می ده که دیسک فرمت نیست و باید فرمت بشه
2- بله هارد اینترنال رو هم می شه با کانورتور USB-IDE وصل کرد.
طبق دستورات EXTREME جلو بروید!
البته باز هم صبر کنید تا اساتید دیگر این بخش راهنمایی کنند!
Last edited by vissoto; 08-09-2013 at 19:16.
سلام، بنده نرم افزار را دانلود کردم فکر کنم باید از قسمت Partsion Recovery استفاده کنم یا Complete Recovery ؟![]()
همانطور که می بینید این نرم افزار فقط 2گیگ ریکاور میکنه!!!!
باید گزینهcompelet ر ا بزنید
ببینید میتوانید نسخه کرک شده ان را یابید یا نه! یا در dvdهی نرم افزاری نسخه کامل ان را بیابید یا خیر!
منتظر راهنمایی EXtreme بمانید!
همانطوريكه قبلاً هم گفته شد در مود complete recovery بايد انجام بشه . ضمناً نسخه اي كه دانلود كرديد free هست كه تا 2 گيگابايت ريكاوري ميكنه (در قسمت بالاي برنامه نوشته شده) . در نتيجه نسخه Professional را دانلود و اكتيو (كرك) كنيد .
سلام نرم افزار کرک شده بگیرید
گزینه complete recovery مخصوص پارتیشن های raw است قبل از فرمت ریکاوری کنید بعد فرمت کنید
خیلی ممنون از راهنمایی ، رفتم این کار رو انجام بدم
سلام
خیلی ممنون فایلهام برگشت ولی نه همشون بعضی فایل ها هستند که پسوند ندارند ، از کجا بفهمیم که پسوند این فایل ها چیست . من خودم با Notepad++ بازشون کردم و چند تا را فهمیدم که چیست
ولی می خواستم بدونم راه کلی هست که بشود فهمید که مثلا فایل ای که پسوند ندارد ، قبلا دارای چه پسوندی بوده است
مثلا فایلی را که ریکاوری کردم به این اسم است:
FILE001
سلام
در صورتی که از ریکاوری خود رضایت ندارید از کپی کردن فایل بر روی هارد 80 خود خودداری کنید تا ااحتمال ریکاوری بعدی کم نشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)