با توجه به اینکه گفتی "پشتیبانی از فرمتها در درجه اهمیت هستش"، اصلا سراغ سونی نرو.
با توجه به اینکه گفتی "پشتیبانی از فرمتها در درجه اهمیت هستش"، اصلا سراغ سونی نرو.
حالا اگه این پشتیبانی از فرمتها رو(با توجه به اینکه یه دستگاه دیگه این کار رو انجام میده)حذف کنیم به نظر شما کدامیک از گزینه های
f5550 سامسونگ که led هستش و lcd bx-450 سونی به درد من میخوره؟؟
دوستان لطفا زودتر راهنماییهای خودتون رو بهم اعلام کنید!!آخه قصد خرید دارم و تقریبا تو 2 تا مدل سونیbx-450 که ال سی دی هست و سامسونگ f5550 که ال ای دی هست گیر کردم!
بازم اگه مدل بهتری تو رنج قیمت 2 میلیون سراغ دارید معرفی کنید؟؟
ضمنا بگم که تنها اولویت من ماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوب میباشد!
ممنون از همه دوستان....
دوست عزیز
باید ببینی که چه امکاناتی و چه انتظاری از تلویزیون داری مثلا : اگر اهل فیلم هستی و نیاز به زیر نویس فارسی داری سامسونگ بخر و غیره...
دوست عزیز همونطور که نوشتم برای من فقطماندگاری طولانی و کیفیت پخش خوبمهمه و نه چیز دیگه !
فقط لطفا زودتریه راهنمایی کامل از اون دو مدل و مدلهای احتمالی که فکر میکنید به درد من میخوره انجام بدید؟؟
ممنون
درباره tcl هم یه تحقیقی بکن.مثلا 5300.تو ریویو های خارجی بد نگفتن.نمی دونم از نزدیک چطوره؟
دوستان لطفا کمک و راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر من این است که SONY ارزان قیمت نخر. نمیدانم دوستان موافق هستند یا نه.
سلام به همه دوستان
دوستان با توجه به اولویت کیفیت و ماندگاری کدامیک از دو دستگاه زیر برای من مناسبه؟؟
فقط خواهشا زود وبا دلیل بگید؟؟
سامسونگ f5550
سونی bx-450
هردودستگاه 40 اینچ میباشد.
اگه دنبال کیفیت تصویر هستی پلاسما بگیر تو هر رنج قیمتی از LED بهتره ... با بودجه شما این مدلو پیشنهاد می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر پلاسما ها تو نور زیاد مغازه به اندازه led جذاب به نظر نمیاد ولی تو نور خونه خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)