تعمیر ویندوز فعلی به احتمال زیاد نشدنی است
ولی راههای بسیار اسانی برای نجات فایلهی شما وجود دارد!
تعمیر ویندوز فعلی به احتمال زیاد نشدنی است
ولی راههای بسیار اسانی برای نجات فایلهی شما وجود دارد!
میشه اسم کامل این نرم افزاری که میگید رو بنویسید ؟
یا اینکه لینک دانلودش رو بدید لطفا ... من به دسکتاپ دسترسی پیدا کنم مشکلم حله..
1. لینوکس مینت یا اوبونتو (تهیه فرمودید روش کار را توضیح میدهم)( اگر ایمیج است باید رایت شود)
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این نرم افزار در مجموعه های نرم افزاری که بوتیبل باشند معمولا وجود دارد(در صورت دانلود باید رایت شود)
لینکشو صفحه قبل اگه دقت کنید میبینید!
آقا من این hiren bootcd رو دانلود کردم. میشه بگید واسه اینکه بوت رو درستش کنه باید از کدوم قسمتش اقدام کنم ؟!
یه ذره سخته، من سر در نیاوردم باید چیکار کنم !!
به صورت ایمیج رایتش نمودید؟به چه صورت دانلود شد ؟ ایمیج یا فایل؟
آره داداش. رایتش کردم. منظورم اون قسمتش هست که میره توی منوهاش داخل بوت.. از کجا باید برای درست کردم بوت اقدام کنم ؟ از کدوم منوش ؟
پسوند اون چیزی که دانلود کردید چی بود؟ iso?
img?
داداش من! قوربون اون شکلت بشم ! دیگه اینقدام کند ذهن نیستم که ! بله ! یه فایله ایمیج بود که من رایتش کردم روی دی وی دی !
از این نظر شما خیالت راحت، من که گفتم به شما، من توی منوهای این نرم افزاره رفتم از طریق بوت ! فقط نمی دونم چکار باید بکنم تا سیستم رو درستش کنم !!
شما اگه میشی توضیح بدید چطوری باید بوت رو درست کنم ! از کدوم منو توی این نرم افزاره ؟!
باید بری به بخش mini windows و وارد درایوهات بشی ...از اونجا فایلهای که نمیخوای پاک بشن رو بفرستی یه درایو دیگه و از نو فرمت و نصب ویندوز....اون کاری که قبلا بهتون گفتم انجام دادین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)