به نظر من اتفاقا انتخاب بهترین یا بهترین ها واقعا سخته چون عناوین با کیفیتی که تا اخر نسل هم کیفیتشونو حفظ کردن خیلی زیاد :
برای من portal 2 بهترین ip نسل بود بخاطر گیم پلی دیوانه کننده و البته نوع روایتی که من همیشه از valve میخوام و دوستش دارم(سلیقم)
بعد از اون به نظرم gears of war و uncharted خیلی رو بازیهای این نسل تاثیر گذاشتن یعنی اکثر بازیهای بعد این بازیها یجورایی از اینا متاثر شدن و هر دو این بازیها هم کیفیتشونو تا اخر حفظ کردن......
bioshock مخصوصا شماره 1 اش هم به نظر من یه انقلاب تو این نسل بود و البته l4d هم بازی بود که coop انلاین و زامبی کشی رو وارد یه مرحله جدید کرد(یعنی تحولی تو این حوزه بود) و last of us هم از لحاظ روایت داستان به نظرم بهترین این نسل بود
بتمن هم عالی بود بایونتا هم عالی بود مس افکت هم عالی بود ماینکرافت و ............کلا زیادن و انتخاب سخت
سونی هم کش داد....مثلا 4 نسخه انچارتد یا اون همه god of war تو این نسل ولی سونی اومد یه فکر بکر کرد و اونم سرمایه گذاری بیشتر روی ip های جدید بود تا اون یکی ip هاش رو زیاد کش نده......چیزی که باید مثلا مایکروسافت یا یوبی واسه نسل بعد از سونی یاد بگیرن
+
بابا این saintrow درسته یکمی خیلی فان هست ولی هم تو متا و هم فروش از چند تا بازی این لیست بالاتر
.