تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ Acer E1-571 یا Lenovo G580

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دلیل اینکه لپ تاپ های فوجیتسو نسبت به برند های دیگه قیمت پایین تری دارن چیسته ؟
    دوست عزیز اینو بدونید که برندهایی که میخوان اطمینان مشتری رو جذب کنند برای همین خوب باید محصولاتشون رو هم با کیفیت خوب و هم با قیمت های خوب در بین مردم پخش کنند و برای همین برند فوجیتسو یقینا میخواد همین کار رو انجام دهد مثلا خود فوجیتسو خودش میدونه که فروشش در برابر لنوو و ایسوس و سونی و.... کمتر هست و برای اینکه از این رقابت عقب نمونه مجبوره که قیمت ها رو پایین بیاره و همچنین کیفیت ساخت رو بالا ببره که حالا یا میتونه این رقابت رو ببره یا نمیتونه که اون به برندهای دیگه و خود فوجیتسو هم مربوط میشه ولی در اخر اینو هم بگم که اگر یه برندی مثلا مثل همین فوجیتسو اگر یه روزی فروشش زیاد بشه و از برندهای معروف هم جلو بزنه اطمینان داشته باشید که قیمت ها رو بالا میبره.

2. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بازار جهانی کامپیوتر به شدت و با سرعت در حال تغییر و تحوله.هر روز و هر ماه ،شرکت ها فناوری های جدیدشونو به بازار عرضه می کنن.شما ببینید سیستم عامل اندروید رو،چند وقته اومده توی بازار؟؟؟ با اینکه خیلی تازه کاره،آیا الان حرف اولو نمی زنه؟؟؟
    همینطور که میدونید،شرکت هایی مثل ایسوس،لنوو،سونی،اپل و... در همه بخش ها،فناوری های ثبت شده به اسم خودشونو دارن.و دائما در حال ارایه فناوری های جدید هستن. من هم مثل شما تعصب خاصی ندارم روی برند خاصی،ولی به لحاظ فناوری و همچنین کیفیت،چه در بازار ایران،که فکر میکنم منظور شما از "تازه داره جا میوفته و همچنین اینکه تا مردم بهش اطمینان پیدا کنند حالا حالا ها جا داره"،همین بازار ایران باشه ، و چه در بازار جهانی ،فوجیتسو جز پرفروشترین ها نیست.
    ملاک فروش بیشتر چه در ایران و چه در بازار جهانی،کیفیت و همچنین ارایه تکنولوژی های برتر نسبت به رقباست.موفق باشید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فوجیتسو لپتاپ پرفروشی نیست و کیفیت پایینتری نسبت به لنوو داره.خرابی هاش هم بیشتره.
    در جایی که لپتاپ هایی مثل لنوو و ایسوس با گارانتی هایی مثل سازگار هست،فوجیتسو جایی نداره،حالا میخواد ساخت آلمان باشه!
    اپل و سونی و ... در چین مونتاژ میشن،آیا کیفیت فوجیتسوی آلمانی بیشتره؟!!!
    چرا باید کیفیت اپل و سونی پایین باشه با یکی دو تا محصول که نمیشه قضاوت کرد الان لنوو هم تو چین تولید میشه پس چرا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ تو دنیاست؟شرکتی که تونسته اون همه برند معروف و پر سابقه رو پشت سر بگذاره قطعاً میتونه از اپل هم جلو بزنه
    البته اینو بگم که فوجیتسو هنوز جز 10 برند برتر نیست
    شده برندی که لپ تاپ هاش حتی تو خود امریکا هم تولید بشه دلیلی بر با کیفیت بودن و خدمات خوب جنس هاش نمیشه

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بازار جهانی کامپیوتر به شدت و با سرعت در حال تغییر و تحوله.هر روز و هر ماه ،شرکت ها فناوری های جدیدشونو به بازار عرضه می کنن.شما ببینید سیستم عامل اندروید رو،چند وقته اومده توی بازار؟؟؟ با اینکه خیلی تازه کاره،آیا الان حرف اولو نمی زنه؟؟؟
    همینطور که میدونید،شرکت هایی مثل ایسوس،لنوو،سونی،اپل و... در همه بخش ها،فناوری های ثبت شده به اسم خودشونو دارن.و دائما در حال ارایه فناوری های جدید هستن. من هم مثل شما تعصب خاصی ندارم روی برند خاصی،ولی به لحاظ فناوری و همچنین کیفیت،چه در بازار ایران،که فکر میکنم منظور شما از "تازه داره جا میوفته و همچنین اینکه تا مردم بهش اطمینان پیدا کنند حالا حالا ها جا داره"،همین بازار ایران باشه ، و چه در بازار جهانی ،فوجیتسو جز پرفروشترین ها نیست.
    ملاک فروش بیشتر چه در ایران و چه در بازار جهانی،کیفیت و همچنین ارایه تکنولوژی های برتر نسبت به رقباست.موفق باشید
    من که اصلا تعصب خاصی روی برند خاصی ندارم..
    اصلا به نظر من برند یه چیزه سلیقه ای هست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا باید کیفیت اپل و سونی پایین باشه با یکی دو تا محصول که نمیشه قضاوت کرد الان لنوو هم تو چین تولید میشه پس چرا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ تو دنیاست؟شرکتی که تونسته اون همه برند معروف و پر سابقه رو پشت سر بگذاره قطعاً میتونه از اپل هم جلو بزنه
    البته اینو بگم که فوجیتسو هنوز جز 10 برند برتر نیست
    شده برندی که لپ تاپ هاش حتی تو خود امریکا هم تولید بشه دلیلی بر با کیفیت بودن و خدمات خوب جنس هاش نمیشه
    کاملا تایید میشه و ایشون درست میگن و همچنین در مورد دوستمون که در بالا میگن که برند یه چیز سلیقه ای هست باید بگم که کاملا اشتباه میکنید چون من همیشه اینو گفتم که ما باید برای خرید اول برند خوب رو انتخاب کنیم و بعد بریم سراغ کانفیگ و زیبایی چون یه وقت یه کسی مثلا از یه برندی که اصلا معتبر نیست خوشش میاد و سلیقش اون برند رو میپسنده اما به نظر شما ایشون تو خرید اشتباه نکرده؟ خوب معلومه که اشتباه میکنن.چون یقینا بعد از چند وقت به معایب و خرابی های اون برند پی میبره.

7. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •