شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنین ببینین مدل دقیق کارتتون رو نشون میده یا نه.
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنین ببینین مدل دقیق کارتتون رو نشون میده یا نه.
باو عکس اینچیزا نشون دادم اپدیت کردم دیگه اینا چیه شاید از مانیتورم باشه شاید باید مانیتورم یه کاریش کرد اینا چاره ای برای درد ما نی ... که ...
دوست عزیز توی عکسی که گذاشتین Chip Type رو زده unavailable یعنی درایورش نصب نیست؛ اگه ویندوزتون 64 بیتی هست درایورش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم 32 بیتی هست یا خودتون از سایت AMD بگردین پیدا کنین یا هم اینکه بگین من لینک بدم.
خب بیا اینم از نصب کردنمون و اینم از مشخصات دقیق دقیق کارت گرافیکمون....
من سیستمم گرافیک انبورد اینتل داره ولی توی تنظیماتتش (روی ایکون کارت گرافیگتون کنار ساعت کلیک کنید) که یه چرخی زدم گزینه هایی برای کش دادن وبزرگ کردن صفحه از بالا یا چپ وراست داره طبیعتا کارت های amd باید همچین چیزی داشته باشن! در کنتل پنل کارت گرافیکتان دنبال موادری مانند advansd setting یا horizontal size یاvertical size بگگردید!!
بر روی جعبه مانیتور حداکثر رزولوشن معمولا نوشته میشود الا دقیقا رزولوشن شما چنده؟!
hdmi را بی خیال شوید و dvi را چک کنید!
آقا من الان چک میکنم رزولوشن هم به اندازه ی کافی خیلی بالا بود فک کنم یا از کابل یا از این کشیدن درست شه...
من تا کنون مانیتوری که فاقد دکمه های فیزیکی یا لمسی یاشه مشاهده نکردم اگر دکمه دارد قطعا برای بزرگ و کوچک نمودن تصویر از اطراف مانیتور هم گزینه ای باید داشته باشد
رزولوشن مانیتور را هم maximumقرار ندهید ویک مرحله ان را کاهش دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)