دوست عزیز
شما باید فایل فیلم و زیر نویس را که با هم هم نام شدن را در پوشه My Videos قرار دهید تا در هنگام پخش با هم اجرا شود. که در تلویزیون سامسونگ قابل اجرا است ولی در تلویزیونهای دیگر من امتحان نکردم.
دوست عزیز
شما باید فایل فیلم و زیر نویس را که با هم هم نام شدن را در پوشه My Videos قرار دهید تا در هنگام پخش با هم اجرا شود. که در تلویزیون سامسونگ قابل اجرا است ولی در تلویزیونهای دیگر من امتحان نکردم.
سلام
من با موفقیت لپ تاپ و تلویزیون سامسونگ رو به هم وصل کردم اما یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی یه فیلم باکیفیت و 3D رو پخش میکنم، خیلی تیک و لگ داره و هر چند ثانیه تصویر متوقف میشه و Loading میزنه!
این احتمالا به خاطر این هست که سرعت وایرلس برای انتقال تصاویر با بیت ریت بالا جواب نمیده (هرچند من از روتر وایرلس 150Mb استفاده میکنم و سرعت اینترنت من هم 3مگ هست!)
راهی داره بشه از کابل HDMI بجای وایرلس برای پخش استفاده کرد؟ لینک آموزشی در این زمینه سراغ دارید؟
منون
دوست عزیز
اگر شما بخواهید لپ تاپ تان را با تلویزیون به وسیله کابل hdmi ارتباط بدهید اصلا نیازی به هیچ برنامه ای ندارید و کافیست که کابل را به لپ تاپ و تلویزیون وصل و از درگاه مربوطه به مانند اینک روی tv یا av می روید بروید
بله عزیز..در جریان هستم..با اینکار صفحه دسکتاپ رو روی LCD می بینیم، در واقع، تلویزیون تبدیل به مانیتور کامپیوتر میشه اما مشکل اینجاست که برای دیدن فیلمهای 3D نیاز به برنامه های خاص روی کامپیوتر هست که من چیز خوبی پیدا نکردم که بتونه ارتباط خوبی با تلویزیون برقرا کنه..قبلا یکی از دوستان تو همین فروم یه برنامه معرفی کرده بود که هرچی گشتم پیدا نکردم
گفتم از طریق ALlshare اقدام کنم که اونم متاسفانه فقط از طریق WiFi قابل انجام هست و با HDMI نمیشه
دوست عزیز
از برنامه KM PLAYER استفاده کن که قابلیت خوبی برای 3D دارد من هم خودم از این برنامه استفاده می کنم
سلام و درود
من هرکاری کردم نشد که نشد لپ تاپ به وایرلس وصل بود تلویزیون رو هم با کابل وصل کردم نشد IP هم دستی انداختم نشد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مدل : Samsung Smart S5500 هست
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در کامپیوتر چک کن. آنتی ویروست رو هم غیر فعال کن.
دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را نکته به نکته عمل کنید یقینا مشگلی نخواهید داشت چون تمامی مراحل بارها در لپ تاپ ها و PC ها تست شده و مشگلی در اجرای آن نبوده است.
با سلام متین جان مثل اموزش پیش رفتم ولی فقط نفهمیدم که اولش گفته :
اینو نفهمیدم چی باید ئانلود کنم منظور نرم افزار allshare هست؟به سایت سامسونگ رفته و نرم افزار مربوطه را دانلود می کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار allshare نصب هست ولی هر کاری میکنم نمیشه تو لپ تاپ تو نرم افزار allshare فولدر های music picture video میاره فیلم هم add کردم ولی هرکاری میکنم تلویزیون رو پیدا نمیکنه !!!
دوست عزیز
بله برنامه allshare را دانلود و نصب کنید و
اگراتصال برقرار نباشد اخطار میدهد که پخش کننده راه دور نمی تواند محتوا را پخش کند وضعیت شبکه خود را بررسی کنید وروی دکمه تائید کلیک می کنید. و از بالای صفحه آن را مینی مایز یا صفحه را کوچک می کنید. و دردکستاب کنارآیکون ساعت روی آیکون شبکه وایرلس تان کلیک راست کرده و از منوی باز آن
View available wireless networks را انتخاب می کنید. در صفحه باز شده شبکه ای که اسم تلویزیون شما را دارد را انتخاب می کنید وروی آن دوبار کلیک می کنید تا صفحه ای نمایان می شود که باید رمز تلویزیون تان را به آن بدهید که برای پیدا کردن رمز از این مسیر در تلویزیون تان می روید
منوی----> شبکه---> عملکرد soft AP آن را روشن و کد کلید ایمنی را یادداشت می کنید و آن را درقسمت خواسته شده دوبار وارد وتایید میکنید حالا دیگر لب تاب شما و تلویزیون تان همدیگر را شناسایی کردند و آن قسمت را بسته و صفحه allshare تان را که کوچک کرده بودید رابزرگ و از روی مدیا پلیر آن فیلم را تماشا کنید خواهید دید که تلویزیون تان هر برنامه ای که در حال اجرا دارد را متوقف و فیلم مورد نظر شما را نمایش میدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)