تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سامسونگ یا سونی یا شاید ال جی؟حدود 2 میلیون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا خراب نمیشه ! انقدر مشتی هم خراب میشه که دیگه حالت از این برند بهم میخوره ...
    ما یه ال سی دی براویا سری x ژاپن داشتیم به فنا رفت . زنگ زدیم نمایندگی گفت باید پنلش رو عوض کنی ! پنلی هم که آوردن جالب بود دیگه ژاپنی هم نبود و روش made in korea زده بود.

کلا به شرایط نگهداری خودت خیلی مربوط میشه . استفاده از فاراتل و کنترل بچه های شیطون و ...
    قیمتا هم دیگه به این سادگیا پایین نمیاد. خیالت راحت ... من گفتم ماه رمضون ارزون میشه و ... اون مدلهایی که مدنظرم بود گرونتر شدن.
    در مورد پخش فایل و زیرنویس و ... میتونی اصلا بهش توجه نکنی و بجاش یه player بگیری فک کنم با دور و بر 200 بشه گرفت که هر فایلی رو بتونی پخش کنی باهاش .
    میتونی هم بهش توجه کنی و بری سمت الجی و سامسونگ که از این نظر خیلی خوبن.
    یعنی کلاً سونی دیگه ژاپن نمیزنه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه چند سالی یک شرکتی به اسم S LCD پنل سامسونگ و سونی را تولید میکرد که شرکتی کره ای بود.
    چند سال قبل ولی سامسونگ کل سهام سونی را در این شرکت خرید.

یک نکته ای که من در جایی خواندم که گفته بود، شاید پنل سونی و سامسونگ را یک کارخانه بسازد ولی موتور پردازش تصویرشان مسلما متفاوت است و همین روی کیفیت آنها تاثیر میگذارد.

بهرحال اگر دنبال امکانات جانبی هستید، سامسونگ را انتخاب کنید.
    اگر دنبال کیفیت تصویر هستید، برخی مدلهای سونی را انتخاب کنید. در مورد سونی دقت کنید که مدلی که میخرید مونتاژ کجاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر دنبال کیفیت تصویر هستید، برخی مدلهای سونی را انتخاب کنید.
    انگار این مدلهای EX430 و R470 و مدلهای دیگه سونی حدود 2 میلیونش مخصوص هند و آفریقا و اینهاست و احتمالا کیفیت نداره.
    الان رفتم تو نخ ال جی.ولی این مدلهای جدیدش یه برجستگی قرمز داره جلوش با آرمش شده مثل زبون اینجوری(مدلهای LN5400 و ...)اگه دیزاین جدید نخوایم باید چیکار کنیم!
    کیفیتش رو هم یه جا دیدم به نظرم رنگ سیاهش خوب نبود(جالبه تو اون نمایندگی فروش ال جی مثلا فیلم ارجینال ال جی برای تست هم بود ال سی دی و ال ای دیش تقریبا یه کیفیت داشتن).

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •