تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان سوپر کاپ اروپا خواهد شد؟

راي دهنده
38. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ

19 50.00%
  • چلسی

19 50.00%
صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 71

نام تاپيک: سوپر کاپ اروپا | 2013 | بایرن مونیخ - چلسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا مد شده که تیم های بازنده از این حرفا زیاد می زنن به خصوص اگه توی فینال معتبرترین رقابت باشگاه جهان باشه اونم توی خونه
    چه خوبه ما جنبه باخت رو داشته باشیم
    در مورد بازی امشب هم چلسی با وجود بازیکنای خلاقی مثل هازارد نیازی به بازی خیلی دفاعی نداره...
    +
    تنها در صورتی به برد بایرن رای می دادم که داور تام اوبرو بودش که متاسفانه از داوری خداحافظی کرده و نمی تونه اینبار یار دوازدهم گواردیولا مقابل چلسی باشه
    من قدیما هم ازین حرفا زیاد میزدم
    هرچند به تاپیک همون موقع برگردیم من از سبک چلسی انتقادی نکردم چون چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت و مجبور به اونجور بازی کردن بود و خب نتیجشم گرفت ولی خب سال بعد دیدیم که اگه چلسی بخواد ازون سبک فاصله بگیره و به عبارت فوتبال دوستای عامی،بخواد فوتبال بازی بکنه چه بلایی سرش میاد

مورینیو وقتی هم وقتی تو رئال بود با اون همه استعدادای تهاجمی که(( فکر میکنم هنوزم چلسی ندارتشون)) جلوی بایرن ((به جز یه بازه 15 دقیقه ای تو برنابئو)) رفت و برگشت دفاع کرد تیمش،اگه نخواد تاکتیک غیرمنتظره ای رو پیش بگیره بازم باید همون انتظار رو ازش داشت.

2. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

هرچند به تاپیک همون موقع برگردیم من از سبک چلسی انتقادی نکردم چون چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت و مجبور به اونجور بازی کردن بود و خب نتیجشم گرفت ولی خب سال بعد دیدیم که اگه چلسی بخواد ازون سبک فاصله بگیره و به عبارت فوتبال دوستای عامی،بخواد فوتبال بازی بکنه چه بلایی سرش میاد

مورینیو وقتی هم وقتی تو رئال بود با اون همه استعدادای تهاجمی که(( فکر میکنم هنوزم چلسی ندارتشون)) جلوی بایرن ((به جز یه بازه 15 دقیقه ای تو برنابئو)) رفت و برگشت دفاع کرد تیمش،اگه نخواد تاکتیک غیرمنتظره ای رو پیش بگیره بازم باید همون انتظار رو ازش داشت.
    حالا اگه یه عمری فوتبال هجومی بازی میکردید باز یه چیزی ( منظورم اینکه آدم زورش نمیگرفت ).... 2 3 سالی هست که شیوه بایرن بهتر شده .. وگرنه فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ... بردیا جان شما هم نگران سبک بازی ما نباش... آسیاب به نوبت ... چلسی جوونایی داره روو میکنه که توو 2 3 آینده فوتبال جهان رو تحت تاثیر خودشون قرار میدن ... پرچم چلسی همیشه بالاس

همین چلسی نبود که سال 2005 یا 2006 4 تا توو استنفوربریج بهتون زد ... یکم هم به گذشته ها برگردید بد نیستا...

4. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من رئال جلو بایرن رفت و برگشت دفاع کرد ؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد میکنم بازی رو یه بار دیگه با دقت فراوون ببینید ....... عجبا........!!
    آمار بازی رفت :
    Bayern Real Madrid
    2 Goals scored 1
    4 Attempts on target 4
    6 Attempts off target 3
    6 Corners 4
    54 Possession 46

آمار بازی برگشت :

Real Madrid Bayern
    2 Goals scored 1
    9 Attempts on target 9
    6 Attempts off target 7
    5 Corners 5
    46 Possession 54

لطفا اگه مثال میارید ، از تیمای دیگه خرج کنید...........
    Last edited by ahadpoolghahat; 30-08-2013 at 16:37.

6. 5 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خوب فعلا که پرچم چلسی بالاست
    شاید بازیکنای بایرن از نظر اسمی بالاتر از چلسی باشن ولی فراموش نکنید که ما یکی از بزرگترین مربی های تاریخ (شاید بزرگترین)رو داریم و البته انگیزمون هم بیشتر هست
    خلاصه کنم چلسی امشب برندست

8. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا اگه یه عمری فوتبال هجومی بازی میکردید باز یه چیزی ( منظورم اینکه آدم زورش نمیگرفت ).... 2 3 سالی هست که شیوه بایرن بهتر شده .. وگرنه فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ...
    ماشینی و کسل کننده
    ماشینی و خسته کننده
    ماشینی و فلان
    ماشینی و بیسار

نصف شماهایی که این حرفا رو میزنید اصلا نمیدونید ماشینی چی هستش و چه معنایی داره،فقط وقتی بچه بودید گوش میدادید گزارشگر تلویزیون چی میگه بعد میومدید مثل طوطی جلوی بقیه تکرار میکردید فوتبال آلمان ماشینی و خسته کنندست.
    همین الانشم همینطورید و هیچ تفاوتی ندارید
    الانم برو سرچ کن بعد بیا اینجا توضیح بده فوتبال ماشینی که میگی یعنی چی.

دوست من رئال جلو بایرن رفت و برگشت دفاع کرد ؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد میکنم بازی رو یه بار دیگه با دقت فراوون ببینید ....... عجبا........!!
    آمار بازی رفت :
    Bayern Real Madrid
    2 Goals scored 1
    4 Attempts on target 4
    6 Attempts off target 3
    6 Corners 4
    54 Possession 46

آمار بازی برگشت :

Real Madrid Bayern
    2 Goals scored 1
    9 Attempts on target 9
    6 Attempts off target 7
    5 Corners 5
    46 Possession 54

لطفا اگه مثال میارید ، از تیمای دیگه خرج کنید...........

شما به جای اینکه بری امار بازیو بیاری اگه حالشو داری و بازیو داری بهتره بشینی یه بار دیگه فیلم رفت برگشت رو نگاه بکنی تا روند بازی رو یادتون بیاد دقیق
    شوتا و ضربه آزادایی که کریس رونالدو از وسط زمین سوت میکرد تو جمعیت هم جزو آمار حساب میشه و تیم محله ماهم میتونه اینجوری امار خوبی رو جلوی تیمای دیگه به جا بزاره

10. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ...

همین چلسی نبود که سال 2005 یا 2006 4 تا توو استنفوربریج بهتون زد ... یکم هم به گذشته ها برگردید بد نیستا...
    فوتبال ماشینی از نظر نظم بالای تیمی و جدیت در تمام طول بازی که کاملا وِیژگی مثبتی هست اما "کسل کننده" نظری هست که معمولا توسط هوادران تیم های مقابل که نتونستن نتیجه بگیرن به کار میره

در مورد گذشته ها: به خاطر سابقه حضور کم چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان و کاپ اروپای سابق (بر خلاف سال های اخیر که حضور پررنگی داشته) رویارویی های دو تیم فقط مربوط میشه به 10 سال اخیر و به اون شکل "گذشته ها"یی وجود نداره.
    اون بازی که بهش اشاره شد یعنی تنها رویارویی دو تیم به جز فینال دو سال قبل، پیروزی 2-3 در بازی رفت و شکست 4-2 در بازی برگشت هست (4-2 در خانه خودی با "4 تا زدیم" یه مقدار فرق داره)

12. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من قدیما هم ازین حرفا زیاد میزدم
    چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداش
    دوست عزیز اگر چلسی چیزی برای ارائه کردن نداشت جلوی اینهمه تماشاگر بایرن و شرایطی که آلمانی ها برای خارجی ها به خصوص انگلیسی ها ایجاد میکنند نمیتونست بازی باخته را مساوی کنه و در ضربات پنالتی

که عقب افتاده بود و با اون حرکات عجیب و اعتماد به نفس کاذب نویر جلو بیفته و بازی را ببره

تازه ما در اون بازی 4 بازیکن اصلیمون یعنی تری - میرالش - ایوا - رامیرس نداشتیم که این بازیکنان از عناصر مهم دفاعی چلسی هم بودند !

اما برسیم به این بازی اول اینه فکر کنم همه قبول داشته باشند که مورینیو هم از نظر کوچینگ در بازی های خاص و هم تجربه از گواردیولا بهتر و بالاتره

تیم های مو تو ضد حمله و دفاع خیلی عالی عمل میکنند و برعکس تیم های پپ تو ضد حمله بسیار آسیب پذیرند

بایرن اگر بخواد کار بارسا را انجام بده و از جلو پرس کنه و پاسهای کوتاه و تیکی تاکا کنه مطمئنا هیچ تیمی به اندازه چلسی نمیتونه این سیستم بازی را خنثی کنه

بایرن گواردیولا با بایرن هاینکس خیلی تفاوت داره حداقل چیزی که من در بازی که با دورتموند داشت دیدم اینو حس کردم

به نظر من با یک سیستم خاص توسط اقای خاص این بایرن که در دفاع هم کم اشتباه نیست را میشه خیلی راحت شکست داد

به امید موفقیت شیرهای لندن

و در آخر این صحنه که واقعا فراموش نشدنیه

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

صحبت های قبل بازی از دو طرف:

مانوئل نویر: " این یک بازی زیبا خواهد شد و ما همیشه به دنبال برد هستیم و قطعاً تمام تلاش خود را خواهیم کرد ".

آرین روبن: " این یکی دیگر از بازی های مهم ما است و برای ما بیشتر اهمیت دارد و ما هر چه در توان داریم در زمین استفاده خواهیم کرد ".

اولی هوینس: " ما فصل پیش قهرمان لیگ قهرمانان شدیم و توانایی ها و شایستگی های خود را به نمایش گذاشته ایم و این بازی چیزی از ما کم یا زیاد نمیکند اما من مطمعن هستم بازیکنانمان تمام تلاششان را خواهند کرد ".

شورله: " امیدوارم تیمم مانند فینال 2012 بتواند بایرن را شکست دهد و بتوانیم این قهرمانی را ازعان خود کنیم ".

جوزه مورینیو : " بازی مقابل قهرمان اروپا بسیار هیجان انگیز است و شما خواهید دید چلسی در لیگ قهرمانان این فصل چه قدرتی دارد .این بازی تنها چالش بین بایرن و چلسی نیست بلکه جذابیت بیشتر این بازی به تقابل من وگواردیویلا است.بایرن طراوت بسیار زیادی دارد و بسیار بازیکنان خوب و با تجربه ای دارند که سال ها در کنار یکدیگر بوده اند ".

+
    بعد از معاینات پرشکی رو شواینی معلوم شده که مصدومیت اونقدرها هم که اول بروز کرده، بد نبوده و می تونه بایرن رو تو سوپر کاپ همراهی کنه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما به جای اینکه بری امار بازیو بیاری اگه حالشو داری و بازیو داری بهتره بشینی یه بار دیگه فیلم رفت برگشت رو نگاه بکنی تا روند بازی رو یادتون بیاد دقیق
    شوتا و ضربه آزادایی که کریس رونالدو از وسط زمین سوت میکرد تو جمعیت هم جزو آمار حساب میشه و تیم محله ماهم میتونه اینجوری امار خوبی رو جلوی تیمای دیگه به جا بزاره
    منم که پیشنهاد دادم یه بار با دقت بازی رو ببینید....... تعصب هم یه حدی داره دیگه...............

18. این کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یک زمانی قدرت اصلی فوتبال جهان آرژانتین(مارادونا) بود و آلمان ، سه بار پیاپی آلمان به فینال جام جهانی راه پیدا کرد که دوبار رویاروی آلمان-آرژانتین بود...
    در مقابل آرژانتین با بازیکنان تکنیکی و بخصوص مارادونا که کمابیش یک تنه تیمی رو پشت سر میگذاشت، آلمان تیمی بود بر اساس همکاری تیم و پاسکاری و جای مشخص بازیکنان در زمین...
    این بود که در صحبتها کلمه فوتبال ماشینی و منطقی زیاد شنیده میشد، این سابقه بحث است تا جایی که من اطلاع دارم، زمانی که قهرمانی برزیل در جام 94 هم کم ارزش تلقی میشد. وگرنه به این حساب الان تمام تیمهای جهان ماشینی بازی میکنند. با قدرتمند شدن نسبی عمومی فوتبال در تمام جهان اون نوع فوتبال کمیاب شده، نه فوتبال ماشینی.

تیمی دفاع کند اتوبوسی، تیمی حمله کند بی منطق، پاسکاری و مالکیت توپ میشه بی هدف بودن، اینها همه در بحثهای هواداری است و بس...

20. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •