سلام .
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .
سلام .
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .
فرمت پارتیشن FAT32 و حجم فایل بیشتر از 5 گیگه. حالا چطور باید کانورت کردن رو انجام بدم و آیا در این کانورت کردن اطلاعات از بین میره؟
لطفا راهنماییم کنید.
ميتونيد بدون از دست دادن ديتا با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید .
آقا عطا، کاری رو که گفتید کردم ولی دائما خطا میدهد، مثلا میگه که invalid drive specification.
از قسمت my computer بررسی کنید پارتیشنی که میخواهید به NTFS کانورت کنید چه حروفی دارد و همچنین volume label آن چیست . بعنوان مثال همانطوریکه در عکس زیر میبینید در سیستم من پارتیشنی که قصد کانورت کردن آن به NTFS را دارم حروف G و volume label آن NEW VOLUME هست .
1. در run (که در منوی استارت هست) تایپ کنید CMD .
2. دستور زیر را کپی و سپس بر روی CMD راست کلیک کنید و paste کنید . دقت کنید که بجای X باید حروف درست را وارد کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. سوال بعدی که پرسیده میشه volume label هست (عکس زیر) . volume label درایو G هارد من NEW VOLUME هست . پس آنرا تایپ میکنیم و سپس اینتر را میزنیم .
پس از اتمام کار :
![]()
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون.
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون. میبخشید که دوباره سوالی دارم و اون اینکه برای یادگیری این دستورات و کلا ساختار CMD پیشنهاد شما چیه؟ اگه سایتی، کتابی و... امکانش هست به من معرفی کنید.
باز ممنونم که در طی این مدت راهنمای خوبی برای من بودید.![]()
با درود دوستان ایا هارد اکسترنالSeagate Backup plus ضد ضربه هست وبافرشچقدره وبالاترین طول عمرش چقدره؟
سلام .
خیر . ضد ضربه نیست .Seagate Backup plus ضد ضربه هست
مدلهای پرتابل 8MB و مدلهای آداپتوری به احتمال زیاد 64MB هستند .بافرشچقدره
عدد دقیق نمیشه داد . بستگی به نحوه نگهداری و میزان استفاده از آن دارد .وبالاترین طول عمرش چقدره؟
Last edited by ata.royalfalcon; 04-10-2013 at 11:07.
با درود ممنون کدوم مدلها تو ایران ضد ضربه هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)