آقا حميد يك سؤال در مورد سي پي يو دارم كه در انجمن عنوان كردم - لطفا جواب منو بدين .........
ممنون ......
آقا حميد يك سؤال در مورد سي پي يو دارم كه در انجمن عنوان كردم - لطفا جواب منو بدين .........
ممنون ......
حميد جان اون dfx رو دانلود كردم ولي سريال مي خواد لطفا هر كي سريال رو داره كمك كنه ؟
راستي قيمت Speaker 4.1 Creative رو بگي ممنون ميشم .
Speaker 4.1 Creative با هر كارت صدايي خوب كار ميكنه ؟
دوست عزيز سلامنوشته شده توسط nbsfucker
اينو مي تونستين به صورت پي ام به حميد آقا بگيد. آخه اين تاپيك در مورد يك موضوع ديگه هست.
mohammad2006 جان خواهش ميکنم عزيز
Speaker 4.1 Creative ديروز فروختيم 46.000 تومان
بله اين ها با کارت صدای 8 کاناله و 6 کاناله به راحتی کار ميکنن البته اگه کارت صدای خوب هم بندازی بازم عالی جواب ميده
سريال رو هم تو انجمن کرک نرمفزار مطرح کن وله به اين سايت ها هم سر بزن شايد گير بياری عزيز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nbsfucker جان جواب شما رو هم دادم عزيز
mohammad2006 جان خواهش ميکنم در خدمت هستيم
اقا حميد فرق بين فلاش مموري و mp3 player چيه ؟
زي سايبر جز كدوم ؟ ايا بدرد ميخوره يا بهتر از زي سايبر هم وجود داره ؟
ممنون ميشم توضيح كاملي بدي چون من مي خوام يكي بخرم .
mohammad2006 عزيز Flash Memory يه حافظه ايی هست مثلاً 256MB که با پورت USB به سيستم وصل ميشه و ميشه توش Data ريخت و اين ور اون ور برد
ولیMP3Player يه Player هست که حافظه داره مثلاً 128Mb يا 256MB كه ميشه توش MP3 يا WMA ريخت و گوش داد البته DATA هم ميشه توش ريخت با رعايت يه نکته که اونم فرمت درست کارت هست
زي سايبر يه مارک هست يعنی يه شرکت توليد کننده يهFlash Memory و MP3Player
Creative از زي سايبر بهتر هست
البته Flash Memory هايی هستند که MP3Player هم هستند يعنی Combo!
ممنون حميد جان![]()
پس Creative MP3Player بخرم ؟
قيمت 256mb حدودا چقدره ؟ ايا مارك هاي تقلبي هم پيدا ميشه يانه ؟
اگه مدل هاي مختلفي داره يه مدل معرفي كن كه تقريبا همه نوع امكاناتي رو داشته باشه ؟
خواهش mohammad2006 جان بله Creative MP3Player بهترين حالت هست قيمت خوب اون با امکانات خوب حدود 100.000 هست با اسم creative muvo slim 256MB
تقلبی هم زياد نداره اگه از پايتخت تهيه کنی مشکلی پيش نمياد البته شما خودت که برای خريد بری با قيمت ها و امکانات آشنا ميشی که بهتر ميتونی انتخاب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)