تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: نـظـر شـما در مــورد خــرید لـپ تـاپ HP ENVY DV6-7214NR

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

علی جان من خودم خیلی سر در میارم راجب این چیزا داداش ! کارمم با لپ تاپ خیلی حرفه ای هست ! لپ تاپ قبلیم DELL VOSTRO بود و میخوام تعویضش کنم ! ما نباید به اعداد و ارقام نگاه کنیم که ! بگیم این 650 اون 750 یعنی 100 تا بزرگتره ! تو این موارد سرعت کر و شادر رو باید بررسی کرد که بنچ مارکشو دادم خدمتتون و میتونید تفوت دو مدل رو نگاه کنید ! که نهایتا 60-100 تا فرق داره ! 3D مارک هاشونم تفاوت چندانی نداره ! نه که تفاوت نداره ! ولی این تفاوت جزیی هست و به هیچ عنوان واسه مکاربرایی مثل من و شما محسوس نخواهد بود ! در مورد پردازنده هم باید بگم که تفاوتایی هست که مقل مورد قبل به هیچ عنوان محسوس نیست ! برای مثال 5 درجه کمتر داغ میکنه به دلیل بزرگتر بودن سایز قالب ! هردو 2.4 گیگا هرتز و کش 6 مگ ! درسته ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

خوب با این بنچ مارکی که شما ارائه کردید هیچ موردی رو جا ننداخته ! حتی اون پردازنده هایی که ارائه شدن و شکست خوردن تو این لیست موجوده ! با این وجود رنک 4700 HQ با 3630 QM فقط 14 رتبه هست اونم با احتساب پردازنده های شکست خورده و مدل های برابر مثل 4700 HQ و EQ ! در مورد کارت گرافیک -- عرض کردم که بالا بودن 3D مارک برای من و امثال من محسوس و ملموس نخواهد بود به هیچ عنوان ! اینجا فقط با اعداد به نوعی بازی شده !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همه حرفامو زدم و در اخر یه چیز میگم اونم اینکه شما به خرید بازار هم نگاه کنید دیگه اون موقع معلوم میشه حتی الان تو تاپیک ها هم نگاه کنید باز هم معلوم میشه.به نظرات در مورد ایسوس نگاه کنید باز هم معلوم میشه و در اخر تا چند هفت دیگه با فروش این لپ تاپ همه چیز معلوم میشه پس با این اوضاع دیگه نه حرف من هست نه حرف شما. در اخر هم یه چیزی میگم اونم اینکه دوستان بیان تو این تاپیک و نظرشونو بگم که ایا این مدل HP ENVY DV6-7214NR با قیمت 3800 در برابر N550JV با قیمت 3750 چیه و کدوم بهتره.

4. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

نظرت کاملا محترمه و هر آدمی با مقایسه این دوتا ASUS رو انتخاب میکنه ! ولی میگم که ایسوس همه چیو فدای صفحه لمسیش کرده و از قید خیلی چیزا زده ! فقط و فقط برای اینکه این مدل قیمتش وسوسه کننده باشه و فروشش زیاد باشه ! اگه 7214 با همین کانفیگ و مزایاش صفحه لمسی داشت 4.800 به بالا قیمتش بود ! همینطور ایسوس ! اگه بلوری و فینگر پرینت و ویندوز اورجینال و هارد 7200 میذاشت رو این لپ تاپ قیمتش نزدیک 1 تومن میرفت بالا ! به نوعی با این کاستی ها عوام فریبی میکنه بخاطر اینکه فروششو ببره بالا ! و از همینجا میتونم قول بدم کسایی که برای اولین بار هست صفحه لمسی میخرن نهایتا تا دو سال آینده از کار کردشون پشیمون خواهند شد ! امیدوارم منتطقی نگاه کنید به این مسئله !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرت کاملا محترمه و هر آدمی با مقایسه این دوتا ASUS رو انتخاب میکنه ! ولی میگم که ایسوس همه چیو فدای صفحه لمسیش کرده و از قید خیلی چیزا زده ! فقط و فقط برای اینکه این مدل قیمتش وسوسه کننده باشه و فروشش زیاد باشه ! اگه 7214 با همین کانفیگ و مزایاش صفحه لمسی داشت 4.800 به بالا قیمتش بود ! همینطور ایسوس ! اگه بلوری و فینگر پرینت و ویندوز اورجینال و هارد 7200 میذاشت رو این لپ تاپ قیمتش نزدیک 1 تومن میرفت بالا ! به نوعی با این کاستی ها عوام فریبی میکنه بخاطر اینکه فروششو ببره بالا ! و از همینجا میتونم قول بدم کسایی که برای اولین بار هست صفحه لمسی میخرن نهایتا تا دو سال آینده از کار کردشون پشیمون خواهند شد ! امیدوارم منتطقی نگاه کنید به این مسئله !
    اگه میشه دیگه تمومش کنید چون درست نیست که زیاد دنبالش رو گرفت بالاخره هم من نظرمو گفتم و هم شما.من در کل گفتم همه چیز با فروش این دو مدل معلوم میشه که کدوم بیشتر فروش میره.دیگه اون موقع نمیشه ایراد گرفت چون اگه من و شما اشتباه کنیم دیگه نمیشه گفت که همه دارن اشتباه میکنن و در اخر اینو بگم که هر چیزی احتمال خرابی داره شاید یه مدل لمسش خراب شه اما بقیه درست کار کنند به نظر من باید با تکنولوژی جلو رفت نه اینکه بترسیم که حالا اگه لمسی بگیرم واااای که دیگه چه بلایی سرمون میاد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه کلاً تصمیم گرفتین لپ تاپ واسه کارتون بگیرین قضیه رو کلی نگاه نکنین که این خوبه اون بده ببینین چی میخواین مثلاً حتما بلو-ری داشته باشه یا FullHd باشه یا 15 اینچ باشه ،همه این گزینه هارو بزارین کنار هم ، لپ تاپی که بیشتر این گزینه هارو داشت اونو بگیرین، اینطوری انتخاب کنین
    وگرنه برین سراغ pc که جز به جز قطعات رو انتخاب کنین قطعاً ارزون تر هم تموم میشه

8. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

دوستان دیگه نظری ندارن ؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه با n550 مشکلی نداری صبر کن کانفیگ بدون صفحه لمسیش بیاد و بخر!و گرنه یا صبر کن مدلهای جدیدتر وارد شه یا همون 7214 رو بخر!

11. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •