تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: 920605 - چه گوشی ای برای من مناسب است؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آیا این تلفن تمام قابلیتهای لیست شده در بخش اول این تاپیک را دارا است؟ مثلاً آیا میشه SMSها رو بگیم فقط روی سیم کارت ذخیره کنه و غیره؟
    ضمن اینکه 150 دلار همونطور که گفتید قیمت بالایی است. یه چیزی میشه حدود 500 تومن. آیا ارزونتر از این هم میشه پیدا کرد؟
    38 روز عمر باتری واقعاً حیرت آوره.
    با تشکر
    اگه براتون گرون هست Nokia 301 بگیرید با دوربین 3.2 مگاپیکسل (اندازه 1536 × 2048) و فیلمبرداری QVGA@30fps
    هم مدل یک سیمکارتش هست هم مدل دو سیمکارته!
    Nokia 302 هم هست که کیبورد Qwerty هم داره. (البته فیلمرداریش VGA@15fps ـه)
    301 قیمتش دور و بر 300 تومنه! و 302 قیمتش حدود 350 - 360 تومن
    Nokia C2-01 هست اون هم با دوربین 3.2 قیمت 230 تومن منتهی فیلم برداریش QVGA@15fps ـه!
    تو این 3تا Nokia 301 از همه دوربینش بهتره
    Last edited by Iloveu-ALL; 31-08-2013 at 14:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

thx. does 301 meet my conditions?‎

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اس ام اس رو بصورت chat وار نشون نمیده. (مثلا بین شما و رفیقتون اس ام اس ها بصورت چت وار نشون داده نمیشه)
    Last edited by Iloveu-ALL; 31-08-2013 at 14:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این البته یک قابلیت خیلی خوب گوشیهای اندرویدی است. آیا گوشی غیر اندرویدی​ای وجود داره که این قابلیت رو داشته باشه؟
    البته اندروید بودن OS بدیش نیست. مسأله اینه که معمولاً گوشیهای اندرویدی touch هستند.
    من دربارۀ 301 در سایت نوکیا یک بررسی​ای انجام دادم. ظاهراً WhatsApp روش اجرا میشه. iconش روی صفحه​ش توی اون imageی که از این گوشی ارائه شده دیده میشه. آیا سیستم عامل این گوشی اندرویده؟
    در هر صورت من با اندروید بودن سیستم عامل مشکلی ندارم. فقط میخوام قابلیتهایی که دنبالش هستم رو در این گوشی ببینم. فکر میکنم به صورت chat نشون داده شدن smsها هم جزو مواردی است که نمیتونم ازش بگذرم. لااقل ترجیح میدم اینطور باشه. با این حساب بازه باز محدودتر شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این البته یک قابلیت خیلی خوب گوشیهای اندرویدی است. آیا گوشی غیر اندرویدی​ای وجود داره که این قابلیت رو داشته باشه؟
    البته اندروید بودن OS بدیش نیست. مسأله اینه که معمولاً گوشیهای اندرویدی touch هستند.
    من دربارۀ 301 در سایت نوکیا یک بررسی​ای انجام دادم. ظاهراً WhatsApp روش اجرا میشه. iconش روی صفحه​ش توی اون imageی که از این گوشی ارائه شده دیده میشه. آیا سیستم عامل این گوشی اندرویده؟
    در هر صورت من با اندروید بودن سیستم عامل مشکلی ندارم. فقط میخوام قابلیتهایی که دنبالش هستم رو در این گوشی ببینم. فکر میکنم به صورت chat نشون داده شدن smsها هم جزو مواردی است که نمیتونم ازش بگذرم. لااقل ترجیح میدم اینطور باشه. با این حساب بازه باز محدودتر شد.
    خیر، هیچ از گوشی های نوکیا اندروید نیستن. این 3تا مدل سیستم عاملشون Symbian هست و Whatsapp از بیشتر گوشی های سیمبینی پشتیبانی می کنه.
    301 قابلیت نشون دادن اس ام اس به صورت چت یا همون threaded view رو نداره ولی Asha 210 و 515 این قابلیت رو دارن.
    Last edited by Iloveu-ALL; 31-08-2013 at 21:59.

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

اگه صفحه کلید دار با کلاس میخای میتونی به اچ تی سی چاچا هم فک کنی دوربین 5 با کیفیت پخش عالی و باکلاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از همفکریتون. پس تا اینجا شد Nokia Asha 210، ‏Nokia 515 و htc ChaCha.
    میرم اینها رو با هم مقایسه کنم. در مورد صفحه کلید QWERTY تا حالا تجربه​ای نداشته​ام. کار کردن باهاش راحته؟ در واقع ایدۀ اصلی من برای داشتن صفحه کلید این بود که بشه بدون نگاه کردن به گوشی و تنها با یک دست و فقط از طریق لمس صفحه کلید SMS نوشت. و الا چند بار زدن یک کلید برای وارد کردن یک حرف مسلما سخت​تر از یک بار فشردن اونه. اما از اونجایی که این کلیدها به لحاظ ابعاد کوچکتر از کلیدهای عددیه نمیدونم میشه به اون راحتی باهاش کار کرد یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از همفکریتون. پس تا اینجا شد Nokia Asha 210، ‏Nokia 515 و htc ChaCha.
    میرم اینها رو با هم مقایسه کنم. در مورد صفحه کلید QWERTY تا حالا تجربه​ای نداشته​ام. کار کردن باهاش راحته؟ در واقع ایدۀ اصلی من برای داشتن صفحه کلید این بود که بشه بدون نگاه کردن به گوشی و تنها با یک دست و فقط از طریق لمس صفحه کلید SMS نوشت. و الا چند بار زدن یک کلید برای وارد کردن یک حرف مسلما سخت​تر از یک بار فشردن اونه. اما از اونجایی که این کلیدها به لحاظ ابعاد کوچکتر از کلیدهای عددیه نمیدونم میشه به اون راحتی باهاش کار کرد یا نه.
    من یه جا شنیدم ChaCha از تمام حرف های فارسی پشتیبانی نمی کنه / نمی دونم راست یا دروغ ... اگه راست باشه باید با نرم افزار های مختلف درستش کنید و اینا
    Last edited by Iloveu-ALL; 01-09-2013 at 13:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از قیافه شم برمیاد بزرگ باشه. من دنبال یه گوشی کوچک و جمع و جورم

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از قیافه شم برمیاد بزرگ باشه. من دنبال یه گوشی کوچک و جمع و جورم
    نوکیا 515 اندازه ی مناسبی داره. منظورتون کدوم گوشیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •